Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Η φιλοσοφία των κομμωτηρίων ikonomakis

Πριν από τρεις δεκαετίες με δημιουργούς του πρώτου μας κομμωτηρίου στον Πειραιά, τους γονείς μας Νίκο και Ντέπυ Οικονομάκη, υλοποιήθηκε ο πρώτος μας επαγγελματικός χώρος. Με την παρουσίαση ενός σύγχρονου για την εποχή κομμωτηρίου, με αγάπη και πάθος για την κομμωτική τέχνη και την επαγγελματική πρόοδο.

Μετά την πρώτη δεκαετία δημιουργικής δουλειάς δημιουργήσαμε έναν δεύτερο υπέροχο χώρο στο Πόρτο Ράφτη, έχοντας όμως το προνόμιο να ακολουθήσουμε με πάθος και εμείς τα παιδιά ο Κώστας, η Βούλα, ο Θοδωρής και η Έλενα το δρόμο που άνοιξαν οι γονείς μας.

Το 2008 δημιουργήσαμε το τρίτο μας κομμωτήριο στο Πάτημα Χαλανδρίου, ένα μοναδικό στολίδι για την περιοχή που μας κάνει υπερήφανους.

Είμαστε οικογενειακή επιχείρηση, πλαισιωμένοι από πολυάριθμους συνεργάτες. Η φιλοσοφία μας είναι η ενιαία ποιότητα δουλειάς σε όλα μας τα κομμωτήρια.

Το χαμόγελο και το ευχαριστώ του πελατολογίου μας είναι για μας η καλύτερη ανταμοιβή.

Η τεχνική μας κατάρτιση και η διαρκής τεχνική αναβάθμιση στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, μας έκανε να μπορούμε να δώσουμε στους καταναλωτές την μοναδική τους εικόνα μέσα από ειλικρινή συνεργασία και σχέσεις απόλυτης εμπιστοσύνης.

Προνόμιο για μας η αρμονική συνεργασία με τους συνεργάτες μας κάτι που εισπράττει και ο κόσμος που μας τιμά με την παρουσία του στους χώρους μας.

Δεν είναι τυχαίο ότι οι περισσότεροι νέοι πελάτες μας μαθαίνουν για μας από κάποιον φίλο ή γνωστό τους.

philosophy