Κάντε τις κοτσίδες της Kim Kardashian

1729 Views |  1

Σας έχουμε παρουσιάσει εδώ και καιρό τη νέα τάση για τα μαλλιά που είναι η boxer braid!

Είναι ένα εύκολο χτένισμα που δε χρειάζεται πιστολάκι και δίνει πολύ στυλ σε όποιον το κάνει! Το ίδιο πιστεύει και η #hairstylist της KIM Kardashian, Justine Marjan η οποία δείχνει βήμα βήμα πως να πετύχετε αυτό το ιδιαίτερο χτένισμα, τις πλεξίδες του boxer!

«Η Kim ήθελε να ξεκουράσει τα μαλλιά της από το συνεχές styling και οι πλεξίδες είναι η καλύτερη λύση, αφού «κλειδώνουν» σε ένα συγκεκριμένο στιλ χωρίς να χρειάζονται πιστολάκι ή σίδερο. Μπορείτε να εφαρμόσετε και ένα ενυδατικό έλαιο μαλλιών πριν ξεκινήσετε και έτσι θα είναι σαν να κάνετε μια μάσκα. Αν το επιλέγετε συχνά, μέσα σε μόνο ένα μήνα, τα μαλλιά σας θα γίνουν πολύ πιο δυνατά και λαμπερά», εξήγησε η Marjan.

O τρόπος που το κάνει είναι ουσιαστικά να χωρίζει τα μαλλιά στη μέση και να κάνει αντί για μία, δύο πλεξούδες συμμετρικές! Το μυστικό κρύβεται στο γεγονός ότι αντί να κάνει την κλασική γαλλική πλεξούδα french braid κάνει τη dutch braid, η οποία θυμίζει τη γαλλική, με μόνη διαφορά στο ότι αντί να βάζετε την μια τούφα πάνω από την άλλη, την βάζετε από κάτω!

Δείτε εδώ το tutorial και για να βρείτε τα καλύτερα προϊόντα για τα μαλλιά σας επισκεφθείτε το πιο ψαγμένο e shop!