ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ

Face Metrics Pro iPhone & iPad edition

Η εφαρμογή “Face Metric Prο HD” για  iPhone & iPad ήρθε να μας μάθει να αναδεικνύουμε τα όμορφα χαρακτηριστικά και να κρύβουμε τις ατέλειες του προσώπου μας!

Η μοναδική στον κόσμο αυτή εφαρμογή, μας βοηθά να ανακαλύψουμε επιστημονικά τι πραγματικά μας ταιριάζει και πως μπορούμε να φανούμε ακόμα πιο όμορφοι!

Την ιδέα και την επιμέλεια της υλοποίησης της εφαρμογής είχε ο γνωστός κομμωτής και προσωπολόγος Θοδωρής Οικονομάκης.

facemetrics download

Τι είναι η εφαρμογή Face Metrics Pro HD για το iPad:

Μοναδικό πρόγραμμα ανάλυσης προσωπολογίας στον κόσμο

Μαθαίνει ο κάθε ενδιαφερόμενος tips για να κρύβει τα ευαίσθητα χαρακτηριστικά του προσώπου του και να αναδεικνύει τα όμορφα! Να επιλέγει style σε κούρεμα, χτένισμα, μακιγιάζ αλλά και σκελετούς γυαλιών.

Απευθύνεται σε άνδρες και γυναίκες, σε ανθρώπους που θέλουν να μάθουν μοναδικά τι ταιριάζει στα χαρακτηριστικά του προσώπου τους σύμφωνα με το σχήμα του!

Η εφαρμογή είναι ιδανική για επαγγελματίες ή σπουδαστές της κομμωτικής και του μακιγιάζ!

Είναι διαθέσιμη σε πέντε  γλώσσες: Ελληνικά , Αγγλικά , γαλλικά, γερμανικά, ισπανικά. Κέρδισέ το 2ο βραβείο στον τεχνολογικό διαγωνισμο Εφαρμογιάδα υπο την αιγίδα της Εθνικής τράπεζας και επιλέχθηκε απο την Coca Cola για την καμπάνια 2013 Reasons to believe για την καινοτομία της διατίθεται σε 148 χώρες και πρόαγει την ελληνική  καινοτομία  σε παγκόσμιο επίπεδο .

Δεν γεννιόμαστε απαραίτητα όμορφοι. Μπορούμε όμως να γίνουμε. Τα πάντα ξεκινούν από το πρόσωπό μας. Το Face Metric Prο, ήρθε να μας μάθει να αναδεικνύουμε τα όμορφα χαρακτηριστικά και να κρύβουμε τις ατέλειες του προσώπου μας.

Η μοναδική στον κόσμο αυτή εφαρμογή, μας βοηθά να ανακαλύψουμε επιστημονικά τι πραγματικά μας ταιριάζει και πως μπορούμε να φανούμε ακόμα πιο όμορφοι!

Ανακαλύψτε πραγματικά το πρόσωπό σας!

– Ανακαλύψτε ποιο είναι το όμορφο προφίλ σας

– Μετρήστε επιστημονικά, αλλά απλά, την αρμονία του προσώπου σας

Βάσει των δικών σας αποκλειστικών μετρήσεων, μάθετε:

– Πώς να κρύψετε τα ευαίσθητα χαρακτηριστικά του προσώπου σας

– Πώς να αναδείξετε τα όμορφα στοιχεία του

– Ποιο μακιγιάζ πραγματικά σας ταιριάζει

– Χτενίσματα και κουρέματα που σας κολακεύουν

– Ποιος είναι ο κατάλληλος σκελετός γυαλιών για εσάς

To Face Metrics Pro απευθήνεται σε οποιονδήποτε θέλει να μάθει απλά τα μυστικά που θα αναδείξουν την μοναδική εικόνα του προσώπου του.

Αλλά και σε νέους και έμπειρους επαγγελματίες κομμωτές, μακιγιέρ και οπτικούς που θέλουν με απλό τρόπο αλλά επαγγελματικά να συμβουλέψουν τους πελάτες τους για τον τρόπο που πρέπει να κρύψουν τις ατέλειες του προσώπου τους και να αναδείξουν τα όμορφα χαρακτηριστικά τους .

Κατεβάστε το για iPad & iPhone απο τα παρακάτω Link :

iPad edition 

https://itunes.apple.com/gr/app/face-metrics-pro-hd-unlimited/id516730185?mt=8

iPhone edition 

https://itunes.apple.com/gr/app/face-metrics-pro-unlimited/id566982691?mt=8