ΤΕΛΕΙΕΣ ΜΠΟΥΚΛΕΣ

1279 Views |  1

Όσο προχωράμε προς το καλοκαίρι είναι πλέον γεγονός ότι πρέπει να αφήσουμε πίσω μας τις πρέσες μαλλιών και να αφήσουμε το σγουρό ή κυματιστό μαλλί μας να κλέψει την παράσταση. Ήλιος, γλυκός καιρός, άνοιξη καλοκαίρι, όλα ταιριάζουν τέλεια με ένα πιο ανέμελο φυσικό μαλλί. Τι γίνεται όμως όταν το μαλλί μας είναι ταλαιπωρημένο και οι μπούκλες μας έχουν χάσει το νεύρο τους και δεν δείχνουν υγιείς;

Κάπου εκεί μπαίνει η l’anza στο τοπίο και έρχεται να “καθαρίσει” για εσάς! Με μία σειρά από επαγγελματικά προϊόντα υψηλής ποιότητας και απόδοσης, φροντίζει, λούσιμο με το λούσιμο, εφαρμογή με την εφαρμογή το μαλλί σας να δείξει όλο και πιο ζωντανό, όλο και πιο δυνατό, να θυμίσει τις μπουκλίτσες των παιδικών μας χρόνων.

Με μία σειρά από προϊόντα που κάνουμε σε αυτό το βίντεο unboxing από τα ikonomakis.gr θα δούμε το μαλλί να μεταμορφώνεται και να δείχνει τρομερά καλοσχηματισμένο από την πρώτη κιόλας εφαρμογή. Με το σαμπουάν, το conditioner, την leave in θεραπεία και τον αφρό για ανάλαφρες μπούκλες, να είστε σίγουρες πως το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει!

Μην διστάσετε βέβαια όπως και αν είναι τα μαλλιά σας να εμπιστευτείτε τις ολοκληρωμένες σειρές που προσφέρει η l’anza για να δείτε το μαλλί σας να μεταμορφώνεται και να δείχνει φυσικά πιο όμορφο και υγιές από ποτέ.

Φιλιά πολλά

Στεφανία

 

Εορταστικό μακιγιάζ

Αγαπημένα οικονομικά καλλυντικά

Strobing – Sombre | Hair Trends Color 2017

How To: Κοψίματα και φωτοσκιάσεις

Πρώτες εντυπώσεις σε καινούρια καλλυντικά!

Ίσιωμα μαλλιών με 1 βούρτσα;;;

Το καλύτερο θερμοπροστατευτικό της αγοράς;;

GHD vs STEAM POD

Πλήρης κάλυψη ακμής και χρήση eyeliner!