Το καλύτερο θερμοπροστατευτικό της αγοράς;;

997 Views |  Like

Για πόσα προϊόντα μπορείς να πεις ότι είναι τα καλύτερα του είδους τους; Και ακόμα περισσότερο, για πόσα προϊόντα μπορείς να πεις ότι είναι καινοτόμα και πρωτοποριακά; Εγώ πάντως είμαι αρκετά δύσκολη στην επιλογή των προϊόντων που χρησιμοποιώ στο πρόσωπο και τα μαλλιά μου..

Όταν ήρθε στα χέρια μου το L’incroyable της Kerastase απλά περίμενα να δοκιμάσω ένα ακόμα θερμοπροστατευτικό και για να είμαι ειλικρινής δεν είχα και πολλές απαιτήσεις και προσδοκίες.. Να όμως που με εξέπληξε ευχάριστα! Τι είπαμε στην εισαγωγή; Καλύτερο, καινοτόμο, πρωτοποριακό. Και οι 3 αυτές λέξεις περιγράφουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το L’incroyable!

Πόσες φορές έχει τύχει να θέλω να ισιώσω τα μαλλιά μου την Παρασκευή το πρωί για την δουλειά και να τα κάνω μπούκλες το ίδιο βράδυ για την έξοδό μου.. Αν το έχεις επιχειρήσει και εσύ σίγουρα ξέρεις ότι είναι σχεδόν αδύνατον γιατί η μπούκλα δεν πρόκειται να κρατήσει για περισσότερο από 10 λεπτά!

Αν σου έχω κινήσει το ενδιαφέρον δες απλά το βίντεο και θα καταλάβεις για ποιο λόγο έχω ενθουσιαστεί με το L’incroyable της Kerastase!!