Έκανες λάθος στο μακιγιάζ σου; Ο σωστός τρόπος να το διορθώσεις

Έκανες λάθος στο μακιγιάζ σου; Ο σωστός τρόπος να το διορθώσεις

Όσο master τους είδους κι αν είσαι, μια φορά θα κάνεις κι εσύ το λάθος σου. Ένα λάθος, βέβαια, ακόμα κι αν είναι μικρό, ίσως είναι ικανό να καταστρέψει όλο το look.

Πάει δηλαδή χαμένη τόση ώρα προσπάθειας;

Μην αγχώνεσαι, γιατί τα λάθη είναι ανθρώπινα. Έπειτα, υπάρχει λύση και είναι πολύ πιο εύκολη από όσο νομίζεις.

Πρώτα πρώτα, έχε στο μυαλό σου ότι όταν μιλάμε για μακιγιάζ πάντα υπερισχύει η έννοια της φειδούς. Πιο εύκολο είναι να προσθέσεις, παρά να αφαιρέσεις. Γι’ αυτό θέσε ως αρχή ότι πάντα θα εφαρμόζεις μικρές ποσότητες και έπειτα θα προσθέτεις έξτρα προϊόν, αν και εφόσον το χρειάζεσαι.

Έπειτα, όπως μας συμβουλεύει η επίσημη make up artist της Maybelline New York Μάγδα Αναστασοπούλου, όταν κάνεις κάποιο λάθος στο μακιγιάζ των ματιών σου, είτε με σκιά είτε με μολύβι, ιδανικά θα ήταν να το διορθώσεις με concealer και όχι να αφαιρέσεις όλο το μακιγιάζ.

Μπορείς να διαβάσεις τη συνέχεια στο www.missbloom.gr

By | 2017-01-02T10:39:22+00:00 January 2nd, 2017|TIPS|0 Comments
H τέχνη που υπηρετούμε με αστείρευτα δημιουργικό πάθος, μας έκανε να αισθανόμαστε την ανάγκη πως το κομμωτήριο σήμερα πρέπει να καταρτίζεται από έμπειρους επαγγελματίες, άριστα εκπαιδευμένους για να βιώνετε την κάθε επίσκεψη στα κομμωτήριά μας, σαν μοναδική εμπειρία προσιτής πολυτέλειας. Ορμώμενοι από αυτήν την φιλοσοφία, τα κομμωτήρια ikonomakis, έχουν δημιουργήσει το δικό τους εκπαιδευτικό κέντρο έτσι ώστε να εξασφαλίσουν την ομοιογένεια, τη συνεχή τεχνική και ποιοτική αναβάθμιση των συνεργατών τους. Σας καλωσορίζουμε λοιπόν στην ιστοσελίδα μας και ευχόμαστε να απολαύσετε μαζί μας την προσπάθεια για διαρκή αναβάθμιση της κομμωτικής τέχνης. Καλή απόλαυση!