Ένα Φυσικό Δίλλημα: Φυσικότητα ή Αποτελεσματικότητα

Ένα Φυσικό Δίλλημα: Φυσικότητα ή Αποτελεσματικότητα

Φυσικότητα, Αποτελεσματικότητα, Πολυτέλεια… Τα θέλει όλα. Αλλά μπορεί να τα βρει;

Η συνειδητή επιλογή ενός υγιούς και φυσικού τρόπου ζωής, η προστασία του περιβάλλοντος και η φιλοσοφία του να δίνεις πίσω έχουν γίνει αναπόσπαστα κομμάτια της σύγχρονης ζωής. Η ευτυχία, η καλή ζωή και η φροντίδα τόσο του πνεύματος όσο και του σώματος είναι συνδετικοί κρίκοι. Το ίδιο και η φροντίδα των μαλλιών. Όλο και περισσότερες γυναίκες ασχολούνται με τα συστατικά που βάζουν στα μαλλιά τους, την προέλευση τους αλλά και το πώς συνδέονται με τον ισορροπημένο τρόπο ζωής που ακολουθούν.

Μέχρι τώρα η αναζήτηση φυσικών προϊόντων υψηλής αποδοτικότητας ήταν απατηλή. Τα οργανικά συστατικά δεν είναι απαραίτητα αποδοτικά ως προϊόντα περιποίησης μαλλιών. Οι  αυτοσχέδιες τελετουργίες μπορούν να καταλήξουν σε πολύ στυφά σαμπουάν ή εξαιρετικά βαριά έλαια. Απογοητευτικές εμπειρίες, οι οποίες αναγκάζουν τις γυναίκες σε δύσκολες αποφάσεις. Θα πρέπει να διαλέξουν την αποτελεσματικότητα ή την φυσικότητα για να αποκτήσουν λαμπερά υγιή μαλλιά;

 

Οι γυναίκες σήμερα αναγκάζονται να επιλέξουν ανάμεσα σε πράγματα που θέλουν περισσότερο. Η Κérastase καταλαβαίνει το δίλλημα τους. Η στενή σχέση που η εταιρεία μοιράζεται με τους πελάτες της προσφέρει πολλές πληροφορίες σχετικά με τις επιθυμίες τους. H Κérastase γνωρίζει ότι οι γυναίκες που επιζητούν περισσότερη φυσικότητα, αναζητούν και το στοιχείο του αισθησιασμού χωρίς να συμβιβάζουν την αποτελεσματικότητα ή τα υγιή μαλλιά που λάμπουν.

Υγιή μαλλιά που λάμπουν

Αυτές οι γυναίκες μοιράζονται ένα κοινό όραμα: εκείνο των εκπληκτικών φυσικών μαλλιών. Θέλουν μαλλιά ανάλαφρα, υγιή και λαμπερά. Μαλλιά που πάλλονται με την κίνηση και είναι απαλά και μεταξένια στο άγγιγμα. Τα μαλλιά τους είναι κανονικά και άτονα, χωρίς ζωντάνια από έναν έντονο αστικό τρόπο ζωής. Χρειάζονται προϊόντα που θα βελτιώσουν και δεν θα αλλάξουν την φυσική ομορφιά των μαλλιών τους.

Για κάθε γυναίκα, η τέλεια τελετουργία περιποίησης μαλλιών είναι μια εμπειρία απόλυτης άφεσης και ευεξίας. Μεθοδευμένα αισθησιακή και αποτελεσματική, η τελετουργία θα πρέπει να είναι σε θέση να εξυψώσει τις αισθήσεις της. Για εκείνη που θέλει να είναι με την φύση και να νιώσει καλά με τα μαλλιά της. Πριν από σήμερα, δεν θα μπορούσε ποτέ.

Δείτε την νέα σειρά της Kerastase εδώ

By | 2017-04-21T00:07:48+00:00 April 21st, 2017|HAIR, TIPS|0 Comments
H τέχνη που υπηρετούμε με αστείρευτα δημιουργικό πάθος, μας έκανε να αισθανόμαστε την ανάγκη πως το κομμωτήριο σήμερα πρέπει να καταρτίζεται από έμπειρους επαγγελματίες, άριστα εκπαιδευμένους για να βιώνετε την κάθε επίσκεψη στα κομμωτήριά μας, σαν μοναδική εμπειρία προσιτής πολυτέλειας. Ορμώμενοι από αυτήν την φιλοσοφία, τα κομμωτήρια ikonomakis, έχουν δημιουργήσει το δικό τους εκπαιδευτικό κέντρο έτσι ώστε να εξασφαλίσουν την ομοιογένεια, τη συνεχή τεχνική και ποιοτική αναβάθμιση των συνεργατών τους. Σας καλωσορίζουμε λοιπόν στην ιστοσελίδα μας και ευχόμαστε να απολαύσετε μαζί μας την προσπάθεια για διαρκή αναβάθμιση της κομμωτικής τέχνης. Καλή απόλαυση!