Αυτά είναι τα style icons του 2017

Αυτά είναι τα style icons του 2017

Μια ανερχόμενη καριέρα, έμφυτο στυλ, τη στήριξη των fashion designers και συχνά έναν καλό στυλίστα- βάλε τα παραπάνω στο μίξερ και έχεις τη γενιά των επόμενων trendsetters.

Ακολουθεί μια χορταστική λίστα με όσες θα αποτελέσουν πηγή στυλιστικής έμπνευσης για εμάς τη νέα χρονιά.

Μια ανερχόμενη καριέρα, έμφυτο στυλ, τη στήριξη των fashion designers και συχνά έναν καλό στυλίστα- βάλε τα παραπάνω στο μίξερ και έχεις τη γενιά των επόμενων trendsetters. Ακολουθεί μια χορταστική λίστα με όσες θα αποτελέσουν πηγή στυλιστικής έμπνευσης για εμάς τη νέα χρονιά.

Megan Markle

Είναι διάσημη για: Αν και παίζει το ρόλο της Rachel Zane στην πολυσυζητημένη σειρά Suits, είναι ο δεσμός της με τον πρίγκιπα Harry που τελευταία της χάρισε μεγάλη δημοσιότητα.

Style profile:Αν και μέχρι στιγμής κρατά το στυλ της απλό, προβλέπουμε ότι οι σχεδιαστές θα αρχίσουν να προτείνουν περισσότερο τολμηρά πράγματα στην πιθανή μέλλουσα πριγκίπισσα.

Μπορείς να διαβάσεις τη συνέχεια στο madamefigaro.gr

 

By | 2016-12-31T17:36:09+00:00 December 31st, 2016|FASHION|0 Comments
H τέχνη που υπηρετούμε με αστείρευτα δημιουργικό πάθος, μας έκανε να αισθανόμαστε την ανάγκη πως το κομμωτήριο σήμερα πρέπει να καταρτίζεται από έμπειρους επαγγελματίες, άριστα εκπαιδευμένους για να βιώνετε την κάθε επίσκεψη στα κομμωτήριά μας, σαν μοναδική εμπειρία προσιτής πολυτέλειας. Ορμώμενοι από αυτήν την φιλοσοφία, τα κομμωτήρια ikonomakis, έχουν δημιουργήσει το δικό τους εκπαιδευτικό κέντρο έτσι ώστε να εξασφαλίσουν την ομοιογένεια, τη συνεχή τεχνική και ποιοτική αναβάθμιση των συνεργατών τους. Σας καλωσορίζουμε λοιπόν στην ιστοσελίδα μας και ευχόμαστε να απολαύσετε μαζί μας την προσπάθεια για διαρκή αναβάθμιση της κομμωτικής τέχνης. Καλή απόλαυση!