Διαγωνισμός Γίνε η πρωταγωνίστρια του Mythic Oil – ikonomakis

Διαγωνισμός Γίνε η πρωταγωνίστρια του Mythic Oil – ikonomakis

 
Διαγωνισμός –  Γίνε η πρωταγωνίστρια του Mythic Oil.
Όροι συμμετοχής:

1) Δες το βίντεο & κάνε Like&Share
2)Γράψε μας ποια είναι τα αγαπημένα φυσικά συστατικά του ανανεωμένου Mythic Oil και γιατί θέλεις να είσαι εσύ η τυχερή 3) Βαλέ Hashtag #LorealProGR #MythicOil #ikonomakis
4) Κάνε tag 3 φίλες σου για να μοιραστείς την εμπειρία!
Θα κληρωθούν στις 19/4 δυο τυχερές από το facecebook και δυο τυχερές από το κανάλι μας στο YouTube μπορείτε να συμμετέχετε και στα 2!
Οι 4 τυχερές νικήτριες θα έχουν τη δυνατότητα να βιώσουν μία απόλυτη εμπειρία αισθήσεων, στα χέρια των Hair Experts από το ikonomakis κομμωτηρια +VIP και να αφεθούν στα πολύτιμα αρώματα και έλαια της σειράς Mythic Oil.
Επιπλέον θα μπορέσουν να ζήσουν την εμπειρία στα backstage ενός επαγγελματικού γυρίσματος video στην ακαδημία της L’Oréal Professionnel και να συμμετάσχουν στη δημιουργία video για τα νέα λάδια μαλλιών της σειράς Mythic Oil

Link συμμετοχής στον διαγωνισμό στο Facebook 

 

By | 2017-03-28T19:33:59+00:00 March 28th, 2017|TIPS, ΤΑΣΕΙΣ|0 Comments
H τέχνη που υπηρετούμε με αστείρευτα δημιουργικό πάθος, μας έκανε να αισθανόμαστε την ανάγκη πως το κομμωτήριο σήμερα πρέπει να καταρτίζεται από έμπειρους επαγγελματίες, άριστα εκπαιδευμένους για να βιώνετε την κάθε επίσκεψη στα κομμωτήριά μας, σαν μοναδική εμπειρία προσιτής πολυτέλειας. Ορμώμενοι από αυτήν την φιλοσοφία, τα κομμωτήρια ikonomakis, έχουν δημιουργήσει το δικό τους εκπαιδευτικό κέντρο έτσι ώστε να εξασφαλίσουν την ομοιογένεια, τη συνεχή τεχνική και ποιοτική αναβάθμιση των συνεργατών τους. Σας καλωσορίζουμε λοιπόν στην ιστοσελίδα μας και ευχόμαστε να απολαύσετε μαζί μας την προσπάθεια για διαρκή αναβάθμιση της κομμωτικής τέχνης. Καλή απόλαυση!