Γυναικείο Κουστούμι ή Φόρεμα για το γραφείο ;

Γυναικείο Κουστούμι ή Φόρεμα για το γραφείο ;

Πολλές φορές αναρωτιόμαστε για το πως πρέπει να είμαστε ντυμένες στην δουλειά μας :

Γυναικείο κουστούμι ή φόρεμα είναι τα πιο κατάλληλα για το γραφείο ;

Γυναικείο Κουστούμι ή Φόρεμα για το γραφείο ;Τόσο το φόρεμα, όσο και το κουστούμι είναι από τα αγαπημένα κομμάτια μιας γυναίκας που τα έχει πάντα στην ντουλάπα της.

Βέβαια τα κουστούμια δεν ήταν πάντοτε στη μόδα, μιας και αυτό ήταν και είναι ενδυμασία των ανδρών.

Τα τελευταία χρόνια όμως παρατηρούμε πως και οι γυναίκες φοράνε παντελόνια, σακάκια, πουκάμισα.

Τα συνδυάζουν με κάποια γραβάτα ή παπιγιόν – αν και παρατραβηγμένα τα 2 αυτά αξεσουάρ πάνω σε μια γυναίκα πολλές τολμούν να τα φορέσουν-.

Γυναικείο Κουστούμι ή Φόρεμα για το γραφείο ;Τα φορέματα στο μυαλό μας περισσότερο τα έχουμε για κάποιο coctail party, ή για κάποια δεξίωση.

Όμως ένα μαύρο και σικάτο φόρεμα  χωρίς να έχει πάνω την Άρτα και τα Γιάννενα και φυσικά να μην είναι κάποια τουαλέτα ή επίσημη ενδυμασία γιατί το έχουμε δει και αυτό σε γραφείο.

Μπορείς να το συνδυάσεις με ένα σακάκι, μπότες ή γόβες και με τα μαλλιά σας πιασμένα και με ένα υπέροχο make up είστε έτοιμη για δουλειά.

Γυναικείο Κουστούμι ή Φόρεμα για το γραφείο ;Από την άλλη το κουστούμι είναι πιο σικάτο, δίνει έναν τύπο και έναν άλλον αέρα λίγο πιο glamour, λίγο πιο σοφιστικέ και είναι πιο άνετο από το φόρεμα.

Μην ξεχνάς ότι το σακάκι και το πουκάμισο μπορείς να το συνδυάσεις και τζιν παντελόνι ή με σορτσάκι και μπότες ή μπορείς με φούστα ή με ζιπ κιλότ που είναι πολύ της μόδας φέτος ή με κολάν.

Επίσης, μπορώ να σου πω ότι αν το σακάκι ή αν το πουκάμισο είναι λίγο μακρύ μπορείς να τα συνδυάσεις με : ψηλές μπότες και με ζώνη.

Το σακάκι επιπροσθέτως μπορείς να το φορέσεις με ένα τοπάκι από μέσα ή με κορμάκι και από κάτω να φοράς ένα πέτσινο κολάν για λίγο πιο ροκ εμφανίσεις.

Γυναικείο Κουστούμι ή Φόρεμα για το γραφείο ;Επιπλέον, το καλό παντελόνι δεν χρειάζεται ντε και καλά να τα συνδυάσεις με σακάκι και πουκάμισο, αλλά με μια καλή μπλούζα ή με ένα ζιβάγκο.

Γυναικείο Κουστούμι ή Φόρεμα για το γραφείο ;

Ένα ακόμα tip είναι ότι  με ένα καλό παντελόνι και με πολλές μπλούζες ή πουκάμισα μπορείς να κάνεις αμέτρητους συνδυασμούς.

Καταλήγοντας όπως παρατηρείς με το κουστούμι έχεις περισσότερες στιλιστικές επιλογές από ότι με το φόρεμα.

Εσείς τι επιλέγετε ;

Γυναικείο Κουστούμι ή Φόρεμα ;

By | 2016-11-17T14:01:04+00:00 November 17th, 2016|FASHION, TIPS|0 Comments
H τέχνη που υπηρετούμε με αστείρευτα δημιουργικό πάθος, μας έκανε να αισθανόμαστε την ανάγκη πως το κομμωτήριο σήμερα πρέπει να καταρτίζεται από έμπειρους επαγγελματίες, άριστα εκπαιδευμένους για να βιώνετε την κάθε επίσκεψη στα κομμωτήριά μας, σαν μοναδική εμπειρία προσιτής πολυτέλειας. Ορμώμενοι από αυτήν την φιλοσοφία, τα κομμωτήρια ikonomakis, έχουν δημιουργήσει το δικό τους εκπαιδευτικό κέντρο έτσι ώστε να εξασφαλίσουν την ομοιογένεια, τη συνεχή τεχνική και ποιοτική αναβάθμιση των συνεργατών τους. Σας καλωσορίζουμε λοιπόν στην ιστοσελίδα μας και ευχόμαστε να απολαύσετε μαζί μας την προσπάθεια για διαρκή αναβάθμιση της κομμωτικής τέχνης. Καλή απόλαυση!