Διάλεξε παλτό με βάση τον σωματότυπό σου

Διάλεξε παλτό με βάση τον σωματότυπό σου

Το παλτό είναι από τα πιο must ρούχα που πρέπει να έχει η κάθε γυναίκα στη γκαρνταρόμπα της για τις κρύες μέρες και νύχτες του χειμώνα.

Μπορείς να το φοράς όλη μέρα είτε πας στη δουλειά σου το πρωί, είτε για φαγητό το μεσημέρι ,είτε για τον απογευματινό σου καφέ ή το βραδινό σου ποτό.

Σε συνδυασμό με γάντια, κασκόλ και ένα σκουφάκι είσαι έτοιμη να βγεις στο κρύο χωρίς να ανησυχείς για το αν θα κρυολογήσεις.

Το παλτό συνδυάζεται με όλα τα ρούχα και παπούτσια που διαθέτεις στη ντουλάπα σου -αναλόγως πάντα και με το χρώμα παλτού που θα διαλέξεις.

Τα επικρατέστερα χρώματα είναι : εκρού, μαύρο, καφέ, γκρι

Όμως το ήξερες ότι ακόμα και το παλτό πρέπει να το διαλέξεις με βάση το σωματότυπό σου ;

Και τι εννοώ με αυτό :

Οι γυναίκες έχουν διαφορετικούς τύπους σώματος άλλες είναι  μήλο, άλλες αχλάδι, άλλες έχουν σχήμα κλεψύδρα και άλλες έχουν σχήμα ίσιο/σωλήνα.

Για παράδειγμα αν έχεις σχήμα μήλο δε μπορείς να φορέσεις ένα παλτό που ταιριάζει σε μια γυναίκα που έχει σώμα σε σχήμα αχλάδι και ούτω κάθε εξής.

Πάμε να δούμε λοιπόν ορισμένες προτάσεις για παλτό αναλόγως το σχήμα του σώματός σου :

  • Σώμα Αχλάδι Το παλτό είναι από τα πιο must ρούχα που πρέπει να έχει η κάθε γυναίκα στη γκαρνταρόμπα της για τις κρύες μέρες και νύχτες του χειμώνα.
  • Σώμα Μήλο Το παλτό είναι από τα πιο must ρούχα που πρέπει να έχει η κάθε γυναίκα στη γκαρνταρόμπα της για τις κρύες μέρες και νύχτες του χειμώνα.
  • Σώμα Κλεψύδρα Το παλτό είναι από τα πιο must ρούχα που πρέπει να έχει η κάθε γυναίκα στη γκαρνταρόμπα της για τις κρύες μέρες και νύχτες του χειμώνα.
  • Σώμα ίσιο/κλεψύδρα Το παλτό είναι από τα πιο must ρούχα που πρέπει να έχει η κάθε γυναίκα στη γκαρνταρόμπα της για τις κρύες μέρες και νύχτες του χειμώνα.

Το παλτό είναι μια πολύ καλή επιλογή για αγορά για το χειμώνα αρκεί να προσέξετε το σχήμα του σώματός σας καθώς και το χρώμα που θα αγοράσετε για να το συνδυάσετε με τα υπόλοιπα ρούχα σας.

Τέλος, πριν φορέσετε το παλτό σας μπορείτε να κάνετε και ένα ατιμέλητο χτένισμα σε συνδυασμό με ένα μακιγιάζ σε απαλά χρώματα και να βάψετε τα νύχια σας με το αγαπημένο σας βερνίκι.

 

By | 2017-01-02T09:38:45+00:00 January 2nd, 2017|FASHION|0 Comments
H τέχνη που υπηρετούμε με αστείρευτα δημιουργικό πάθος, μας έκανε να αισθανόμαστε την ανάγκη πως το κομμωτήριο σήμερα πρέπει να καταρτίζεται από έμπειρους επαγγελματίες, άριστα εκπαιδευμένους για να βιώνετε την κάθε επίσκεψη στα κομμωτήριά μας, σαν μοναδική εμπειρία προσιτής πολυτέλειας. Ορμώμενοι από αυτήν την φιλοσοφία, τα κομμωτήρια ikonomakis, έχουν δημιουργήσει το δικό τους εκπαιδευτικό κέντρο έτσι ώστε να εξασφαλίσουν την ομοιογένεια, τη συνεχή τεχνική και ποιοτική αναβάθμιση των συνεργατών τους. Σας καλωσορίζουμε λοιπόν στην ιστοσελίδα μας και ευχόμαστε να απολαύσετε μαζί μας την προσπάθεια για διαρκή αναβάθμιση της κομμωτικής τέχνης. Καλή απόλαυση!