Είναι το Huge Beauty Trend για το 2018 Μαγνητικές ψεύτικες βλεφαρίδες

Είναι το Huge Beauty Trend για το 2018 Μαγνητικές ψεύτικες βλεφαρίδες

magnetic eyelashes

Όλοι θέλουμε υπέροχες, μακριές βλεφαρίδες, σωστά;

Όταν η μάσκαρα δεν το αρκεί, συνήθως επιλέγουμε ένα ζευγάρι ψεύτικες βλεφαρίδες για μια μεγαλύτερη, πιο τολμηρή εμφάνιση και εντυπωσιακό βλέμμα. Ωστόσο, αν είστε ο τύπος της γυναίκας όπου βρίσκετε τις ψεύτικες βλεφαρίδες ενοχλητικά δύσκολες στην εφαρμογή. Ακόμη και μετά από 324 μαθήματα ομορφιάς, δεν φαίνεται να τα καταφέρνετε να κάνετε μια σωστή τοποθέτηση τότε υπάρχει η επίφοβη πραγματικότητα μην τα καταφέρετε ποτέ! Πόσο μάλλον όταν σας ενοχλεί η κόλλα αισθάνεστε τα βλέφαρα σας βαριά και γεμίζετε όλα τα make up εργαλεία σας με κόλλες με αυτή την ενοχλητική υφή

Επανάσταση για γυναίκες όπου το μακιγιάζ τους φαίνεται βουνό απλά μέσα σε 1 λεπτό μπορούν να αποκτήσουν ένα ακαταμάχητο βλέμμα.

Ευτυχώς, η Ελβετική εταιρεία MEL 1η στην Ευρώπη αισθάνθηκε τον πόνο μας και δημιούργησε το MEL MAGNETIC EYELASHES. Oι πρώτες ψεύτικες βλεφαρίδες έχουν εγκαταστήσει τη χρήση μαγνητών αντί για κόλλα! ( και τελικά γιατί δεν το σκεφτήκαμε νωρίτερα!)

 Οι Ελβετοί γνωστοί για το πάθος τους στην ποιότητα και την ανάδειξη της γυναικείας φύσης έβαλαν τα δυνατά τους για να καταπλήξουν με την μοναδική καινοτομία της MEL και σίγουρα είναι μια ευκολία που θα αγαπήσεις.

magnetic eyelashes

Ξύστε τα κεφάλια σας Ναι …Ναι …Ναι ; Λοιπόν, στην πραγματικότητα η χρήση είναι πολύ πιο απλή και απλή από ό, τι νομίζετε.

Βασικά, υπάρχουν δύο μισές βλεφαρίδες (πάνω και κάτω μέρος ) που περιέχουν τη δική τους μαγνητική γραμμή βλεφαρίδων. Απλά εφαρμόζετε το μισό επάνω μέρος στην κορυφή της γραμμής των βλεφαρίδων και το άλλο στο κάτω – σκεφτείτε το σαν ένα μαγνητικό σάντουιτς που τοποθετείτε στο επάνω βλέφαρο.

Οι μαγνητικές βλεφαρίδες κάνουν για όλους. Σας αποδίδουν μια τολμηρή, πρωτότυπη ματιά δημιουργούν και ένα cat eye effect.

Έτσι λοιπόν, για όλες εσάς που είστε φανατικές της μοναδικότητας και του ακαταμάχητου βλέμματος πλέον τα πάντα είναι πολύ πιο εύκολα και ειδικά από την στιγμή που μπορείτε να τις φορέσετε ξανά και ξανά.

Το κόστος τους κυμαίνεται γύρω στα 60€ και μπορείς να τις φορέσεις ξανά και ξανά

Που μπορείς να τις βρείς; Μην αναρωτίεσαι…σύντομα στο αγαπημένο σου ikonomakis.gr

By | 2017-09-19T11:21:58+00:00 September 18th, 2017|BLOG, FASHION, ΤΑΣΕΙΣ|0 Comments
H τέχνη που υπηρετούμε με αστείρευτα δημιουργικό πάθος, μας έκανε να αισθανόμαστε την ανάγκη πως το κομμωτήριο σήμερα πρέπει να καταρτίζεται από έμπειρους επαγγελματίες, άριστα εκπαιδευμένους για να βιώνετε την κάθε επίσκεψη στα κομμωτήριά μας, σαν μοναδική εμπειρία προσιτής πολυτέλειας. Ορμώμενοι από αυτήν την φιλοσοφία, τα κομμωτήρια ikonomakis, έχουν δημιουργήσει το δικό τους εκπαιδευτικό κέντρο έτσι ώστε να εξασφαλίσουν την ομοιογένεια, τη συνεχή τεχνική και ποιοτική αναβάθμιση των συνεργατών τους. Σας καλωσορίζουμε λοιπόν στην ιστοσελίδα μας και ευχόμαστε να απολαύσετε μαζί μας την προσπάθεια για διαρκή αναβάθμιση της κομμωτικής τέχνης. Καλή απόλαυση!