Μεγάλα Μάτια με Μερικά Απλά Βήματα

Μεγάλα Μάτια με Μερικά Απλά Βήματα

Τα μάτια είναι από τα πιο βασικά χαρακτηριστικά του προσώπου μας. Είναι από τα πρώτα που προσέχει κανείς και για τον λόγο αυτό όλες θέλουμε να φαίνονται μεγάλα, έντονα και ανοιχτά. Πεσμένα μάτια υποδηλώνουν κούραση και φθορά από τον χρόνο, κάτι που δεν θέλει καμία από εμάς. Δείτε λοιπόν πως να δώσετε την εντύπωση πως έχετε πιο μεγάλα μάτια με απλά τιπς.

  • Half-Almond Smudge

Σχεδιάστε το περίγραμμα της εξωτερικής γωνίας των ματιών σας με ένα μολύβι και, με ένα pencil πινέλο ή μια μπατονέτα, κάντε καλό blending.

  • Βλεφαρίδες

Δώστε έμφαση στις βλεφαρίδες που βρίσκονται στο κέντρο των ματιών και δώστε τους φορά προς τα πάνω για να φαίνονται πιο ανοιχτά. Για πιο γατίσια μάτια, επικεντρωθείτε στις εξωτερικές βλεφαρίδες με φορά προς τα έξω.

μεγάλα μάτια

  • Nude

Ένα μολύβι σε λευκή ή nude απόχρωση στην εσωτερική γραμμή των ματιών θα ανοίξει, δίχως αμφιβολία, το βλέμμα και θα σας κάνει  να φαίνεστε πιο ξεκούραστες.

  • Inner Corner

Τοποθετήστε το αγαπημένο σας highlighter σε ανοιχτή απόχρωση στην εσωτερική γωνία του ματιού και θαυμάστε τα αποτελέσματα!

By | 2016-11-24T21:56:45+00:00 November 25th, 2016|MAKE UP, TIPS, Uncategorized, ΤΑΣΕΙΣ|0 Comments
ΕΛΕΝΑ ΤΣΑΚΙΡΙΔΟΥ
Είμαι 20 ετών, έχω όμως μυηθεί στον χώρο της μόδας..."από κούνια"! Πάντα ακολουθούσα πιστά τη μαμά μου στις επιδείξεις και μόλις έγινα 16 αποφάσισα πως θέλω να αφήσω το δικό μου στίγμα, ξεκινώντας το προσωπικό μου blog heavenisaplaceonline.blogspot.com. Από τότε, πηγαίνω σε fashion shows και events, αρθρογραφώ σε διάφορα sites και προσπαθώ να γνωρίζω διαρκώς νέους ανθρώπους, να ενημερώνομαι και να εξελίσσομαι, ασχολούμενη με μανία με αυτό που αποδείχθηκε το μεγάλο μου πάθος. Πλέον, σπουδάζω δημοσιογραφία και δημόσιες σχέσεις στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και σε όσους με ρωτούν απαντώ -με μετριοπάθεια βεβαίως βεβαίως- πως στοχεύω στα αστέρια! Προς το παρόν στόχος μου είναι να μοιραστώ την αγάπη μου και τις γνώσεις μου για τον χώρο μαζί σας!