Μια μοναδική προφορά για υπέροχα μαλλιά το 2017 #Olaplex #ikonomakis

Μια μοναδική προφορά για υπέροχα μαλλιά το 2017 #Olaplex #ikonomakis

Μια μοναδική προσφορά για να έχετε υπέροχα μαλλιά για το 2017.

olaplex-product-photo
Σας προσφέρουμε την κορυφαία θεραπεία αναδόμησης #Olaplex με -50% έκπτωση δηλαδή στα 30€ από 60€.

Το OLAPLEX είναι η κορυφαία προθεραπεια πριν απο οποιαδήποτε τεχνική εργασία και οχι μόνο , δηλαδή δεν καταργεί την αναδόμηση την ενυδάτωση η το κλείδωμα χρώματος που κάνατε μέχρι εχθές στα μαλλιά σας , άλλα προετοιμάζει τα μαλλιά σας για να δεχθούν τα παραπάνω συστατικά . Μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε άφοβα σε παιδιά – άνδρες και γυναίκες με φυσικά μαλλιά άλλα και βαμμένα διότι δεν περιέχει Parabens ειναι Solfeid & formaldeyd free και είναι εγκεκριμένο από τον ΕΟΦ & FDA .

15776994_10208343104236121_200488950863822944_o

Αποτελέσματα προθεραπείας OLAPLEX :
Αυτό που παρατηρούν οι πελάτες μας είναι οτι τα μαλλιά τους έχουν μεγαλύτερο πάχος ( σώμα ) και όγκο το χτένισμα έχει μεγαλύτερη διάρκεια . Τα άτονα μαλλιά αποκτούν νεύρο και τα αραιά μαλλιά δείχνουν πιο πυκνά!!! Πλέον οι άκρες σας σταματούν να σπάνε και γίνονται breakage free με την δύναμη του OLAPLEX

Ενδείκνυται για γυναίκες που θέλουν να μακρύνουν γρήγορα τα μαλλιά τους σε συνδυασμό με τεχνικής καθαρίσματος ψαλίδας μας δίνει την δυνατότητα να δούμε γρήγορα αποτελέσματα εξασφαλίζοντας ότι το μήκος που παράγει η ριζά μας θα παραμένει στις άκρες από την στιγμή που τα μαλλιά μας δεν θα σπάνε.

Woman portrait beauty red rose lips and nails. Studio shot.

To Olaplex λειτουργεί αθροιστικά όσες περισσότερες θεραπείες κάνετε σε ένα μήνα τόσο πιο ισχυρά θα γίνουν τα μαλλιά σας. Ιδανική χρήση για πολύ ταλαιπωρημένα μαλλιά που σπάνε 1 φορά την εβδομάδα!

Ενδείκνυται για άνδρες που θέλουν να αυξήσουν άμεσα την διάμετρο της τρίχας και έχει ως αποτέλεσμα τα μαλλιά μας να δείχνουν άμεσα πιο πυκνά , με επαναληπτικές επισκέψεις το αποτέλεσμα ενισχύεται ανάλογα με την κρίση του Hair Expert που θα σας αναλάβει .

Ενδείκνυται για παιδιά που δυσκολεύονται να ξεμπερδέψουν τα μαλλιά του ή πονάνε κατά την διαδικασία και έχουν υφή baby όπου θα δώσει σώμα και όγκο στην τρίχα και θα αυξήσει άμεσα την διάμετρο της τρίχας .

Young attractive brunette girl model with gorgeous, shiny, long, straight, brown hair. Good and healthy hair as result of right care.

Κόστος : 60 euro ανά εφαρμογή
Τιμή προσφοράς για όλο τον Ιανουάριο -50% στα 30€*
Η έκπτωση ισχύει μόνο για εφαρμογή θεραπείας και όχι για εφαρμογή ντεκαπάζ ή βαφής.
Δεν επιδέχεται extra έκπτωση από οποιαδήποτε άλλη εκπτωτική ενέργεια πχ Recommend a friend – online Booking
Πως λαμβάνω την έκπτωση:
Απλά κλείνετε ραντεβού για Olaplex και ενημερώνετε την Reception να σας περάσουν την έκπτωση -50% για την εφαρμογή της θεραπείας.

By | 2017-01-02T18:22:20+00:00 January 2nd, 2017|Uncategorized|0 Comments
H τέχνη που υπηρετούμε με αστείρευτα δημιουργικό πάθος, μας έκανε να αισθανόμαστε την ανάγκη πως το κομμωτήριο σήμερα πρέπει να καταρτίζεται από έμπειρους επαγγελματίες, άριστα εκπαιδευμένους για να βιώνετε την κάθε επίσκεψη στα κομμωτήριά μας, σαν μοναδική εμπειρία προσιτής πολυτέλειας. Ορμώμενοι από αυτήν την φιλοσοφία, τα κομμωτήρια ikonomakis, έχουν δημιουργήσει το δικό τους εκπαιδευτικό κέντρο έτσι ώστε να εξασφαλίσουν την ομοιογένεια, τη συνεχή τεχνική και ποιοτική αναβάθμιση των συνεργατών τους. Σας καλωσορίζουμε λοιπόν στην ιστοσελίδα μας και ευχόμαστε να απολαύσετε μαζί μας την προσπάθεια για διαρκή αναβάθμιση της κομμωτικής τέχνης. Καλή απόλαυση!