Οι πιο δραματικές beauty διαμάχες! #1

Οι πιο δραματικές beauty διαμάχες! #1

Ας μιλήσουμε ειλικρινά. Όσο φιλειρηνιστές και να είμαστε, όσο και αν προσπαθούμε να αποφεύγουμε τους διαπληκτισμούς και να μην θέλουμε να ρίχνουμε το επίπεδο, άλλο τόσο βρίσκουμε μια διαμάχη (που δεν περιλαμβάνει εμάς 😛 ) απόλυτα διασκεδαστική. Εδικά όταν συμβαίνει ανάμεσα στους αγαπημένους μας beauty gurus και έχει ως θέμα της τα καλλυντικά. Είναι η ίδια φιλοσοφία που κάνει τα ριάλιτι τόσο ελκυστικά για τον σύγχρονο δυτικό κόσμο 😉 Επιπλέον, είναι σημαντικό να δίνουμε βάση και στην ηθική πίσω από κάθε προϊόν και εταιρία καλλυντικών. Ας δούμε λοιπόν τις πιο δραματικές beauty διαμάχες!

Για όσες δεν τον γνωρίζεται, ο Jeffree Star, πρώην μουσικός και νυν beauty vlogger και δημιουργός της ομώνυμης μάρκας καλλυντικών, είναι το πιο συχνό “αστέρι” σε ότι αφορά τις διαμάχες που λαμβάνουν χώρα στο διαδίκτυο. Προσωπικά, αγαπάμε υπερβολικά τα προϊόντα του, αλλά δεν υποστηρίζουμε τον ίδιο ως προσωπικότητα για διάφορους λόγους (πχ. προωθεί την χρήση ναρκωτικών στα social media :/ ).

πιο δραματικές beauty διαμάχες

  • Kylie Jenner vs Jeffree Star

Όταν τα lip gloss της Kylie κυκλοφόρησαν την άνοιξη, όλοι ήταν κατενθουσιασμένοι καθώς τα χρώματα και οι φόρμουλα φαίνονταν εξαιρετικά. Όταν τα δοκίμασαν, πολλοί απογοητεύτηκαν από την κακή επιλογή του πινέλου για την εφαρμογή. Μεταξύ αυτών και ο Jeffree. Ο τελευταίος, δεν αρκέστηκε στο να εκφράσει την δυσαρέσκειά του, αλλά προχώρησε σε προσωπική επίθεση στην Jenner (η οποία τελικά αντικατέστησε τα ελαττωματικά βουρτσάκια).

  • Kat Von D vs Jeffree Star

πιο δραματικές beauty διαμάχες

Οι δύο makeup artist μοιράζονταν μια φιλία χρόνων, όταν η Kat αποφάσισε να βάλει ένα τέλος, το καλοκαίρι του 2016, με έναν πολύ δημόσιο και καθόλου διακριτικό τρόπο. Ενοχοποίησε τον Jeffree για πολλά και ανακοίνωσε πως θα αποσύρει την απόχρωση “Jeffree” από την σειρά με τα υγρά κραγιόν της. Φυσικά ακολούθησε βίντεο με την απάντηση του.

  • Jaclyn Hill vs Gerard Cosmetics

Η αγαπημένη μας Jaclyn, συνεργαζόταν με την εταιρία καλλυντικών Gerard Cosmetics και μαζί είχαν δημιουργήσει υπέροχα προϊόντα. Όταν όμως η CEO της εταιρίας, μαζί με τον Manny Mua, αποκάλεσε μια άλλη blogger (που είχε κρίνει αρνητικά τα προϊόντα που δημιούργησε ο τελευταίος με την GC) “the ugliest person ever”, τα πράγματα άλλαξαν. Η Jaclyn σταμάτησε να συνεργάζεται με την εταιρία και να την υποστηρίζει. Παρότι παραμένει “φίλη” με τον Manny, έχει πλέον παραιτηθεί από τα κέρδη για τα προϊόντα που δημιούργησε με την Gerard Cosmetics. Την επικροτούμε για την επιλογή της. Η ηθική και η σωστή στάση είναι πιο σημαντικές από τα χρήματα!

https://www.youtube.com/watch?v=lr43WyP2PXo

Μείνετε συντονισμένοι για τις υπόλοιπες πιο δραματικές beauty διαμάχες 😉

By | 2017-01-26T20:02:47+00:00 January 26th, 2017|BLOG, CELEBRITY LOOKS, MAKE UP|0 Comments
ΕΛΕΝΑ ΤΣΑΚΙΡΙΔΟΥ
Είμαι 20 ετών, έχω όμως μυηθεί στον χώρο της μόδας..."από κούνια"! Πάντα ακολουθούσα πιστά τη μαμά μου στις επιδείξεις και μόλις έγινα 16 αποφάσισα πως θέλω να αφήσω το δικό μου στίγμα, ξεκινώντας το προσωπικό μου blog heavenisaplaceonline.blogspot.com. Από τότε, πηγαίνω σε fashion shows και events, αρθρογραφώ σε διάφορα sites και προσπαθώ να γνωρίζω διαρκώς νέους ανθρώπους, να ενημερώνομαι και να εξελίσσομαι, ασχολούμενη με μανία με αυτό που αποδείχθηκε το μεγάλο μου πάθος. Πλέον, σπουδάζω δημοσιογραφία και δημόσιες σχέσεις στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και σε όσους με ρωτούν απαντώ -με μετριοπάθεια βεβαίως βεβαίως- πως στοχεύω στα αστέρια! Προς το παρόν στόχος μου είναι να μοιραστώ την αγάπη μου και τις γνώσεις μου για τον χώρο μαζί σας!