Οι πιο δραματικές beauty διαμάχες! #2

Οι πιο δραματικές beauty διαμάχες! #2

Μπορεί να μην υποστηρίζουμε τις έριδες στην δική μας ζωή. Μπορεί να πιστεύουμε πως η αρνητική ενέργεια εκτελεί κυκλική κίνηση και πως είναι καλύτερο να την αποβάλλουμε από την καθημερινότητά μας. Όταν όμως οι αγαπημένοι μας διάσημοι beauty gurus έρχονται σε αντιπαράθεση στα social media, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε, είναι να πάρουμε ποπκόρν και να απολαύσουμε το δράμα να εξελίσσεται 😛 Φυσικά, όχι μόνο για λόγους περιέργειας, αλλά και για λόγους ηθικής. Η στάση που κρατά ο εκάστοτε influencer ή μάρκα είναι καθοριστική για εμάς. Ας δούμε λοιπόν τις πιο δραματικές beauty διαμάχες!

Αν χάσατε το πρώτο μέρος, μπορείτε να το δείτε εδώ. Ας συνεχίσουμε!

https://www.instagram.com/p/BPQnkjSFpXH/

  • MannyMua733 vs MattWalshBlog

Πριν μερικές μέρες, ο Matt Walsh μοιράστηκε στο Twitter μια φωτογραφία του Manny (που τον έχετε ξανακούσει αν μας διαβάζετε τακτικά ♥) τονίζοντας πως οι πατεράδες οφείλουν να συμμετέχουν ενεργά στην ανατροφή των παιδιών τους αλλιώς, κατά την άποψή του, θα “καταλήξουν” σαν τον Manny. Η δήλωσή του αυτή, όπως είναι αναμενόμενο, προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων εναντίον του ομοφοβικού tweet, τόσο από τους ακόλουθους του Manny, όσο και από τον ίδιο του τον πατέρα. Το μήνυμά του ήταν επιεικώς αποστομωτικό και μακάρι περισσότεροι γονείς να υποστήριζαν τόσο την διαφορετικότητα των παιδιών τους. Respect.

πιο δραματικές beauty διαμάχες

πιο δραματικές beauty διαμάχες

  • Shaaanxo vs Kylie Jenner

Η αγαπημένη μας Shannon εναντίον της αγαπημένης μας Kylie? Η πρώτη παλέτα της μικρής Jenner κυκλοφόρησε μετά από την παλέτα της Σάνον και δεν ήταν ιδιαίτερα δύσκολο να διακρίνει κανείς τις διαφορές. Σχεδόν ίδια εμφάνιση και σχεδόν ίδια χρώματα… Κάποιοι υποστήριξαν πως ήταν σύμπτωση, κάποιοι πως ήταν αντιγραφή από μέρους της Kylie. Η τελευταία δεν έλαβε θέση αναφορικά με το θέμα, ενώ η Σάνον (που αρχικά μοιράστηκε την ομοιότητα με τους ακολούθους της) τόνισε πως πολλές παλέτες μοιάζουν μεταξύ τους. Ειδικά όταν κυμαίνονται στο φάσμα των neutrals.

πιο δραματικές beauty διαμάχες

https://www.instagram.com/p/-zUm59ysu0/

  • Stephanie Nicole vs Kylie Jenner

Όταν η εταιρία Kylie Cosmetics ανακοίνωσε πως αλλάζει την φόρμουλα στα κραγιόν της, η blogger Stephanie Nicole αποφάσισε να κάνει ένα βίντεο για να την δοκιμάσει. Σε αυτό, αναφέρει πως τα liquid lipsticks έχουν πλέον την ίδια φόρμουλα με εκείνα της Colourpop (εξάλλου κατασκευάζονται στο ίδιο εργοστάσιο)  και πως η Kylie χρεώνει πάνω από το τριπλάσιο της τιμής για το ίδιο ακριβώς προϊόν. Η Kylie το αρνήθηκε. Η τελική κρίση, δική σας 😉

Ποια πιστεύετε πως ήταν η πιο σοβαρή από τις πιο δραματικές beauty διαμάχες? ♥

 

By | 2017-01-26T20:42:08+00:00 January 27th, 2017|BLOG, CELEBRITY LOOKS, MAKE UP|0 Comments
ΕΛΕΝΑ ΤΣΑΚΙΡΙΔΟΥ
Είμαι 20 ετών, έχω όμως μυηθεί στον χώρο της μόδας..."από κούνια"! Πάντα ακολουθούσα πιστά τη μαμά μου στις επιδείξεις και μόλις έγινα 16 αποφάσισα πως θέλω να αφήσω το δικό μου στίγμα, ξεκινώντας το προσωπικό μου blog heavenisaplaceonline.blogspot.com. Από τότε, πηγαίνω σε fashion shows και events, αρθρογραφώ σε διάφορα sites και προσπαθώ να γνωρίζω διαρκώς νέους ανθρώπους, να ενημερώνομαι και να εξελίσσομαι, ασχολούμενη με μανία με αυτό που αποδείχθηκε το μεγάλο μου πάθος. Πλέον, σπουδάζω δημοσιογραφία και δημόσιες σχέσεις στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και σε όσους με ρωτούν απαντώ -με μετριοπάθεια βεβαίως βεβαίως- πως στοχεύω στα αστέρια! Προς το παρόν στόχος μου είναι να μοιραστώ την αγάπη μου και τις γνώσεις μου για τον χώρο μαζί σας!