Ο Lewys Ball είναι το νέο πρόσωπο της Rimmel

Ο Lewys Ball είναι το νέο πρόσωπο της Rimmel

Μπορεί να μην αποδέχεστε όλοι την ένταξη των ανδρών στον χώρο της ομορφιάς και μπορεί στην Ελλάδα να είμαστε ένα βήμα πίσω σε ότι αφορά την σεξουαλική απελευθέρωση. Όμως, ο σκοπός μας δεν είναι να σας αλλάξουμε την άποψη ή να προωθήσουμε κάποιο συγκεκριμένο πρότυπο. Εμείς, απλώς μοιραζόμαστε μαζί σας ένα γεγονός που αποτελεί πηγή έμπνευσης και θαυμασμού, τόσο για εμάς όσο και για πολλά αγόρια που κρύβουν τον πραγματικό τους εαυτό λόγω φόβου και καταπίεσης. Ο Lewys Ball είναι το νέο πρόσωπο της Rimmel και είναι εδώ για να μας κάνει να δούμε τα πράγματα λίγο διαφορετικά.

Αν μας διαβάζετε τακτικά, τότε σίγουρα θυμάστε τα προηγούμενα άρθρα μας πάνω στο θέμα. Αν όχι, μπορείτε να τα δείτε εδώ. 😉

Μετά την Covergirl με τον James Charles και την Maybelline με το Manny Gutierrez, ακολουθέι η Rimmel που επέλεξε το δεκαεπτάχρονο beauty blogger Lewys Ball (ή αλλιώς @lookingforlewysγια την καμπάνια #LiveTheLondonLook στο Ηνωμένο Βασίλειο.Ο Lew έχει γύρω στους 50.000 ακολούθους στο Instagram και πάνω από 150.000 στο Youtube.

Στην νέα καμπάνια (στην οποία εμφανίζεται και η Cara Delevingne) η Rimmel αναφέρει πως δεν υπάρχει μόνο ένα London Look. Μπορεί να είναι οτιδήποτε εσείς θέλετε! Στο βίντεο, ο Lewys τονίζει πως όλοι μπορούν να φορέσουν μακιγιάζ και δεν έχει σημασία ποιος είσαι. Είναι ξεκάθαρο πως η γνωστή μάρκα θέλει να προωθήσει την διαφορετικότητα και το δικαίωμα όλων στο μακιγιάζ και την ομορφιά. Για τον λόγο αυτό διάλεξε και τον Lewys.

Όχι μόνο αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όλους όσους τον γνωρίζουν και τον ακολουθούν για την στάση του, αλλά είναι φανερό και το ταλέντο του στο μακιγιάζ. Μπορεί να δημιουργήσει αψεγάδιαστα λουκ είτε no-makeup-makeup είτε full glam με glitter και falsies.

Μας αρέσουν πολύ τα βίντεο και οι φωτογραφίες του (αν και θα θέλαμε λίγο περισσότερο υλικό αναφορικά με το μακιγιάζ 😛 ) και περιμένουμε να δούμε ακόμη περισσότερα από εκείνον στο μέλλον.

Τέλος, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην Rimmel, καθώς στηρίζει μια κοινωνική ομάδα που αδιαμφισβήτητα υφίσταται πολυάριθμες εκδηλώσεις μίσους και διακρίσεων σε όλες τις εκφάνσεις της κοινωνικής ζωής. Κανείς δεν αναγκάζει κανέναν να το δεχτεί. Όπως και δεν πρέπει κανείς να αφαιρεί το δικαίωμα στην ελεύθερη έκφραση από κανέναν! #love <3

Εσάς ποια είναι η άποψή σας για το γεγονός πως ο Lewys Ball είναι το νέο πρόσωπο της Rimmel; ♥

By | 2017-02-04T15:41:38+00:00 February 4th, 2017|BLOG, MAKE UP|0 Comments
ΕΛΕΝΑ ΤΣΑΚΙΡΙΔΟΥ
Είμαι 20 ετών, έχω όμως μυηθεί στον χώρο της μόδας..."από κούνια"! Πάντα ακολουθούσα πιστά τη μαμά μου στις επιδείξεις και μόλις έγινα 16 αποφάσισα πως θέλω να αφήσω το δικό μου στίγμα, ξεκινώντας το προσωπικό μου blog heavenisaplaceonline.blogspot.com. Από τότε, πηγαίνω σε fashion shows και events, αρθρογραφώ σε διάφορα sites και προσπαθώ να γνωρίζω διαρκώς νέους ανθρώπους, να ενημερώνομαι και να εξελίσσομαι, ασχολούμενη με μανία με αυτό που αποδείχθηκε το μεγάλο μου πάθος. Πλέον, σπουδάζω δημοσιογραφία και δημόσιες σχέσεις στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και σε όσους με ρωτούν απαντώ -με μετριοπάθεια βεβαίως βεβαίως- πως στοχεύω στα αστέρια! Προς το παρόν στόχος μου είναι να μοιραστώ την αγάπη μου και τις γνώσεις μου για τον χώρο μαζί σας!