Παλτά και Άντρες

Παλτά και Άντρες

Οι άντρες το χειμώνα αγαπούν να φοράνε το παλτό τους σε συνδυασμό με το κουστούμι τους προκειμένου να νιώθουν άνετοι και ζεστοί τις κρύες μέρες του χειμώνα.

Όμως το παλτό πέρα από τη ζεστασιά που προσφέρει είναι και must, αλλά δίνει και ένα stylish παραπάνω στον άνδρα.

Το παλτό μπορείς να το φορέσεις όλη μέρα από το πρωί μέχρι το βράδυ σε συνδυασμό με τα αγαπημένα σου ρούχα και παπούτσια -προσοχή μόνο στο χρώμα που θα επιλέξεις το παλτό,ώστε να ταιριάζει χρωματικά με τα υπόλοιπα ρούχα, αλλά και να το διαλέξεις σωστά με βάση το σχήμα του σώματός σου-.

Επίσης, παράλληλα με το αγαπημένο σου παλτό μπορείς να φορέσεις τα γάντια, το κασκόλ και το σκουφάκι σου και είσαι έτοιμος για να βγεις έξω.

Σου διάλεξα λοιπόν τα πιο όμορφα παλτά για να πάρεις μια γεύση για το τι υπάρχει στην αγορά για να το αναζητήσεις και να το αγοράσεις :

Παλτά και Άντρες

Παλτά και Άντρες

Παλτά και Άντρες

Παλτά και Άντρες

Αυτά είναι μερικές προτάσεις από παλτά που μπορείς να δεις και μη ξεχνάς πώς στα καταστήματα θα ανακαλύψεις πολλά παλτά που ταιριάζουν στο δικό σου style.

Τέλος, μη ξεχνάς πως σε συνδυασμό με το παλτό σου μπορείς να φτιάξεις τα μαλλιά σου σε ατιμέλητο style ή να περιποιηθείς τα γένια σου,ώστε να είσαι λίγο παραπάνω πιο stylish.

By | 2017-01-02T09:57:59+00:00 January 2nd, 2017|FASHION|0 Comments
H τέχνη που υπηρετούμε με αστείρευτα δημιουργικό πάθος, μας έκανε να αισθανόμαστε την ανάγκη πως το κομμωτήριο σήμερα πρέπει να καταρτίζεται από έμπειρους επαγγελματίες, άριστα εκπαιδευμένους για να βιώνετε την κάθε επίσκεψη στα κομμωτήριά μας, σαν μοναδική εμπειρία προσιτής πολυτέλειας. Ορμώμενοι από αυτήν την φιλοσοφία, τα κομμωτήρια ikonomakis, έχουν δημιουργήσει το δικό τους εκπαιδευτικό κέντρο έτσι ώστε να εξασφαλίσουν την ομοιογένεια, τη συνεχή τεχνική και ποιοτική αναβάθμιση των συνεργατών τους. Σας καλωσορίζουμε λοιπόν στην ιστοσελίδα μας και ευχόμαστε να απολαύσετε μαζί μας την προσπάθεια για διαρκή αναβάθμιση της κομμωτικής τέχνης. Καλή απόλαυση!