Πως συνδέεται το σχήμα των νυχιών με την προσωπικότητα #5

Πως συνδέεται το σχήμα των νυχιών με την προσωπικότητα #5

Είτε είναι φυσικά είτε είναι τεχνητά, όταν η μανικιουρίστ σας ρωτάει τι σχήμα θέλετε να δώσει στα νύχια σας, η ερώτηση που υποβόσκει είναι “Πείτε μου την προσωπικότητά σας”. Η αλήθεια είναι πως οι τάσεις στα νύχια (όπως και σε οτιδήποτε άλλο σχετίζεται με την μόδα και την ομορφιά) αλλάζουν διαρκώς με ταχύτατους ρυθμούς. Ωστόσο, πολλές από εμάς παραμένουμε πιστές και αφοσιωμένες σε ένα συγκεκριμένο σχήμα νυχιών, δίχως δεύτερη σκέψη, όταν κάνουμε μανικιούρ. Τι αποκαλύπτει λοιπόν, για εμάς το σχήμα που επιλέγουμε για τα νύχια μας; Πως συνδέεται το σχήμα των νυχιών με την προσωπικότητα; Συνεχίστε να διαβάζετε για να το ανακαλύψετε! ♥

Αν το χάσατε, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά και στο τέταρτο μέρος του άρθρου μας για να ανακαλύψετε ακόμα περισσότερα για την σχέση του σχήματος που επιλέγουμε για τα νύχια με την προσωπικότητα και την ζωή μας. Ας συνεχίσουμε!

Almond

Είστε περιπετειώδης, αλλά δεν δοκιμάζετε ποτέ κάτι καινούργιο δίχως μια δόση επιφύλαξης. Στις περιπτώσεις που θα προτιμήσετε επίπονα στιλέτο τακούνια αντί για τα αγαπημένα σας σανδάλια που είναι καλά και δοκιμασμένα στον χρόνο, το σίγουρο είναι πως δεν θα παραλείψετε να πάρετε μαζί σας και μερικά χανζαπλάστ για να είστε καλυμμένες για κάθε πιθανή έκβαση της βραδιάς.

Τα αμύγδαλα δεν είναι απλά μια υπέροχη πηγή πρωτεΐνης. Τα αμυγδαλωτά νύχια είναι όσο δραματικά χρειάζεται. Έχουν μια δυναμική και φέρουν το στοιχείο του εντυπωσιασμού, χωρίς να έχουν μυτερές άκρες. Το στρογγυλεμένο τους τελείωμα θα αποτρέψει τις μυστηριώδεις γρατζουνιές που θα βρίσκατε στο πρόσωπό σας το πρωί μετά τον ύπνο.

Εάν βρίσκετε τα almond nails άκρως ελκυστικά, το πιο πιθανό είναι πως είστε δημιουργικός άνθρωπος που του αρέσει να εκφράζει τα συναισθήματά του μέσω διαφορετικών μέσων. Τα νύχια είναι ένα μέσο.

Ένα sparkly γεωμετρικό σχέδιο είναι αρκετά μοναδικό για να ικανοποιήσει την τολμηρή πλευρά σας, αλλά χωρίς να απομακρύνεται πολύ μακριά από τις γραμμές του ασφαλούς.

Κατά την δική σας άποψη πως συνδέεται το σχήμα των νυχιών με την προσωπικότητα; Ποιο σχήμα νυχιών τείνετε εσείς να προτιμάτε κάθε φορά και δεν μπορείτε να αποχωριστείτε; ♥

Για τέλειο μανικιούρ στο σπίτι, επισκεφθείτε το eshop μας για να ανακαλύψετε τα αγαπημένα μας προϊόντα για την φροντίδα και την περιποίηση των νυχιών. Για επαγγελματικό αποτέλεσμα κάθε φορά 😉

 

By | 2017-06-28T00:21:54+00:00 June 28th, 2017|BLOG, NAILS, TIPS|0 Comments
ΕΛΕΝΑ ΤΣΑΚΙΡΙΔΟΥ
Είμαι 20 ετών, έχω όμως μυηθεί στον χώρο της μόδας..."από κούνια"! Πάντα ακολουθούσα πιστά τη μαμά μου στις επιδείξεις και μόλις έγινα 16 αποφάσισα πως θέλω να αφήσω το δικό μου στίγμα, ξεκινώντας το προσωπικό μου blog heavenisaplaceonline.blogspot.com. Από τότε, πηγαίνω σε fashion shows και events, αρθρογραφώ σε διάφορα sites και προσπαθώ να γνωρίζω διαρκώς νέους ανθρώπους, να ενημερώνομαι και να εξελίσσομαι, ασχολούμενη με μανία με αυτό που αποδείχθηκε το μεγάλο μου πάθος. Πλέον, σπουδάζω δημοσιογραφία και δημόσιες σχέσεις στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και σε όσους με ρωτούν απαντώ -με μετριοπάθεια βεβαίως βεβαίως- πως στοχεύω στα αστέρια! Προς το παρόν στόχος μου είναι να μοιραστώ την αγάπη μου και τις γνώσεις μου για τον χώρο μαζί σας!