ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΚΟΥΡΕΜΑΤΟΣ TIPS & TRICKS BY IKONOMAKIS ΣΤΗΝ HAIRPROF ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΚΟΥΡΕΜΑΤΟΣ TIPS & TRICKS BY IKONOMAKIS ΣΤΗΝ HAIRPROF ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

 

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΚΟΥΡΕΜΑΤΟΣ TIPS & TRICKS BY IKONOMAKIS ΣΤΗΝ HAIRPROF ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 – Έξυπνες τεχνικές κουρέματος

Ανάλυση αναγκών της σύγχρονης γυναίκας
Η εξατομίκευση στο κομμωτήριο
Στο σεμινάριο θα δείξουμε σε 4-6 μοντέλα έξυπνες τεχνικές όπου θα σας διαφοροποιήσουν από τον ανταγωνισμό.

Θα σας εδραιώσουν ως καινοτόμους Hair Experts μέσα από εξατομικευμένες τεχνικές με βάση τις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας.

ikonomakis seminario

Σκοπός μας είναι να μπορέσετε να αφουγκραστείτε τις εξατομικευμένες ανάγκες με βάση σωστή επικοινωνία και να χτίσετε μια σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες σας.

Μετά το σεμινάριο θα μπορείτε να ανταποκριθείτε στις επιθυμίες της κάθε γυναίκας και θα αποδίδετε με τις τεχνικές που θα διδαχθείτε ακριβώς αυτό που χρειάζεται ο πελάτης σας χωρίς υπερβολές με απλά κατανοητά βήματα.

Θα δοθεί δίπλωμα συμμετοχής μετά το τέλος του σεμιναρίου.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί την Κυριακή 12 Μαρτίου στην κλειστή αίθουσα Β στην HairProf στις 11:30 και θα ολοκληρωθεί στις 13:00

Τιμές εισιτηρίων για το σεμινάριο Tips&Tricks by ikonomakis
Στην Έκθεση:

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ: 60€

ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ: 50€

Προπώληση:

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ: 50€

ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ: 40€

Για ομαδικά εισιτήρια (άνω των 10) για Συλλόγους- Σωματεία παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 2106090712-2106090652

Οι θέσεις είναι περιορισμένες, θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Για τους σπουδαστές είναι απαραίτητη η προσκόμιση βεβαίωσης σπουδών για το έτος 2016 -2017 στην είσοδο, σε περίπτωση που δεν προσκομιστεί βεβαίωση η διαφορά της τιμής θα πληρωθεί στην είσοδο του σεμιναρίου.

Η αγορά εισιτηρίου για το Σεμινάριο Tips&Tricks by ikonomakis δεν σας εξασφαλίζει δωρεάν είσοδο στην Έκθεση.

Σας ενημερώνουμε πως στην έκθεση υπάρχει εισιτήριο εισόδου και θα σας παρακαλούσαμε θερμά για την δική σας διευκόλυνση να είστε τουλάχιστον 1,5 ώρα πριν το σεμινάριο στην έκθεση για να εξασφαλίσετε το εισιτήριο της εισόδου σας αλλά και για να μπείτε έγκαιρα στην αίθουσα 2 που πραγματοποιείται το σεμινάριο.

Το εισιτήριο της έκθεσης είναι 5€ ανά ημέρα ή 10€ και για τις 3 ημέρες και σας προσφέρει την δυνατότητα να παρακολουθήσετε :23 Μοναδικά Hair Shows στο main stage της έκθεσης, τον Γυναικείο διαγωνισμό κομμωτικής Greek Hairdressing Awards, τον Διαγωνισμό Barber Festival, τον μαθητικό διαγωνισμό Student Hairdresser Of The Year, την Students Day, Προϊόντα & Εξοπλισμό Κομμωτηρίου, Νέες τεχνολογίες και Εφαρμογές & Οn stage σεμινάρια εφαρμογής προϊόντων.

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΑΣ ΕΔΩ

Για την είσοδο σας στην αίθουσα σεμιναρίων θα πρέπει να έχετε μαζί σας την απόδειξη αγοράς του εισιτηρίου σας απο το ikonomakis.gr

By | 2017-01-23T14:45:29+00:00 January 14th, 2017|ΤΑΣΕΙΣ|0 Comments
H τέχνη που υπηρετούμε με αστείρευτα δημιουργικό πάθος, μας έκανε να αισθανόμαστε την ανάγκη πως το κομμωτήριο σήμερα πρέπει να καταρτίζεται από έμπειρους επαγγελματίες, άριστα εκπαιδευμένους για να βιώνετε την κάθε επίσκεψη στα κομμωτήριά μας, σαν μοναδική εμπειρία προσιτής πολυτέλειας. Ορμώμενοι από αυτήν την φιλοσοφία, τα κομμωτήρια ikonomakis, έχουν δημιουργήσει το δικό τους εκπαιδευτικό κέντρο έτσι ώστε να εξασφαλίσουν την ομοιογένεια, τη συνεχή τεχνική και ποιοτική αναβάθμιση των συνεργατών τους. Σας καλωσορίζουμε λοιπόν στην ιστοσελίδα μας και ευχόμαστε να απολαύσετε μαζί μας την προσπάθεια για διαρκή αναβάθμιση της κομμωτικής τέχνης. Καλή απόλαυση!