Σχηματισμός φρυδιών & αποτρίχωση άνω χείλους

Σχηματισμός φρυδιών & αποτρίχωση άνω χείλους

Στο ikonomakis κομμωτηρια +VIP έκλεισα ένα ραντεβού για περιποίηση. Ας δούμε πως γίνεται σχηματισμός φρυδιών & αποτρίχωση άνω χείλους!

Η αλήθεια είναι ότι έχω ένα θέμα με τα φρύδια μου και πρέπει να τα βγάζω μέρα παρά μέρα – αν και αυτό δε κάνει- γιατί φαίνονται άσχημα.

Σχηματισμός φρυδιών & αποτρίχωση άνω χείλους

Έχω αλλάξει πολλές αισθητικούς, γιατί ποτέ δεν μου έκαναν το σωστό σχηματισμό και για αυτό επέλεξα τα ikonomakis κομμωτηρια +VIP όπου το περιβάλλον είναι φιλόξενο και δε σε κρίνουν.

Τα φρύδια όπως θα δείτε και στο βίντεο που σας παραθέτω μου τα έβγαλε η αισθητικός πρώτα με κερί και στη συνέχεια καθάρισε με τσιμπιδάκι τα φρύδια που δε μπόρεσαν να βγουν με τη ταινία.

Όσο για την αποτρίχωση στο άνω χείλος έγινε και αυτό με κερί και προσωπικά εγώ δε πόνεσα πολύ.

Πρέπει να σας πω ότι έκανα καιρό να βγάλω μόνη μου ξανά τα φρύδια μου και να αποτριχώσω το άνω χείλος μου, γιατί πολύ απλά η αισθητικός γνωρίζει πολύ καλά τη δουλειά της και το μόνο που μου είπε ειδικά για τα φρύδια να μη χαλάσω το σχηματισμό, αλλά να καθαρίζω αυτά που είναι άσχημα στο μάτι.

Για να κλείσετε και εσείς το δικό σας ραντεβού για σχηματισμό φρυδιών & αποτρίχωση άνω χείλους μπορείτε να τηλεφωνήσετε στο 21 0609 0712  ή να στείλετε μήνυμα στη σελίδα τους στο facebook.

By | 2017-01-12T20:09:29+00:00 January 17th, 2017|TIPS|0 Comments
H τέχνη που υπηρετούμε με αστείρευτα δημιουργικό πάθος, μας έκανε να αισθανόμαστε την ανάγκη πως το κομμωτήριο σήμερα πρέπει να καταρτίζεται από έμπειρους επαγγελματίες, άριστα εκπαιδευμένους για να βιώνετε την κάθε επίσκεψη στα κομμωτήριά μας, σαν μοναδική εμπειρία προσιτής πολυτέλειας. Ορμώμενοι από αυτήν την φιλοσοφία, τα κομμωτήρια ikonomakis, έχουν δημιουργήσει το δικό τους εκπαιδευτικό κέντρο έτσι ώστε να εξασφαλίσουν την ομοιογένεια, τη συνεχή τεχνική και ποιοτική αναβάθμιση των συνεργατών τους. Σας καλωσορίζουμε λοιπόν στην ιστοσελίδα μας και ευχόμαστε να απολαύσετε μαζί μας την προσπάθεια για διαρκή αναβάθμιση της κομμωτικής τέχνης. Καλή απόλαυση!