Τάσεις στα κοσμήματα για το 2017 !

Τάσεις στα κοσμήματα για το 2017 !

Τα ρούχα και τα παπούτσια χρειάζονται και τα κατάλληλα κοσμήματα για να τα συνδυάσετε, αλλά και για να λάμπετε σε κάθε σας εμφάνιση.

Τα κοσμήματα είναι τα must αξεσουάρ για όλο τον χρόνο που πρέπει να έχουμε στην ντουλάπα μας για να τα φοράμε :

Τάσεις στα κοσμήματα για το 2017 !Δαχτυλίδια σε όλα τα δάχτυλα : Φέτος της μόδας είναι τα πολλά δαχτυλίδια. Μπορεί παλιά να μας φαινόταν too much και ότι φοράμε την Άρτα με τα Γιάννενα πάνω μας, όμως το 2017 τα πολλά δαχτυλίδια θα είναι must

Τάσεις στα κοσμήματα για το 2017 !Φόρα μόνο ένα σκουλαρίκι : Το 2017 θα σε βρει με ένα μονό σκουλαρίκι. Δεν χρειάζεται να φοράς και τα 2, φόρα το ένα και όλοι θα αναρωτιούνται τι το έκανες το άλλο.

Τάσεις στα κοσμήματα για το 2017 !Βραχιόλια : Όπως και τα πολλά δαχτυλίδια,έτσι και τα πολλά βραχιόλια θα έχουν και φέτος την τιμητική τους.

Τάσεις στα κοσμήματα για το 2017 !Καρφίτσες : Φέτος της μόδας είναι οι καρφίτσες και είναι από τα πιο αγαπημένα μας κομμάτια. Μπορείς να την φορέσεις πάνω στο παλτό σου, στο πουλόβερ σου ή στην εσάρπα σου.

By | 2016-12-09T17:40:13+00:00 December 9th, 2016|ΤΑΣΕΙΣ|0 Comments
H τέχνη που υπηρετούμε με αστείρευτα δημιουργικό πάθος, μας έκανε να αισθανόμαστε την ανάγκη πως το κομμωτήριο σήμερα πρέπει να καταρτίζεται από έμπειρους επαγγελματίες, άριστα εκπαιδευμένους για να βιώνετε την κάθε επίσκεψη στα κομμωτήριά μας, σαν μοναδική εμπειρία προσιτής πολυτέλειας. Ορμώμενοι από αυτήν την φιλοσοφία, τα κομμωτήρια ikonomakis, έχουν δημιουργήσει το δικό τους εκπαιδευτικό κέντρο έτσι ώστε να εξασφαλίσουν την ομοιογένεια, τη συνεχή τεχνική και ποιοτική αναβάθμιση των συνεργατών τους. Σας καλωσορίζουμε λοιπόν στην ιστοσελίδα μας και ευχόμαστε να απολαύσετε μαζί μας την προσπάθεια για διαρκή αναβάθμιση της κομμωτικής τέχνης. Καλή απόλαυση!