Τάσεις στις τσάντες το 2017!

Τάσεις στις τσάντες το 2017!

Οι τσάντες είναι το απόλυτο αξεσουάρ για μια γυναίκα.

Είναι must για την ντουλάπα της και μέσα σε αυτήν βάζει τα απολύτως απαραίτητα.

Ψάξαμε και σας βρήκαμε τις πιο όμορφες τσάντες για το 2017 και είμαι σίγουρη πως θα σας αρέσουν πάρα πολύ :

Τάσεις στις τσάντες το 2017!

Τσάντες πλάτης : Οι τσάντες πλάτης που μοιάζουν με σχολικές είναι ότι πρέπει για να τις έχουμε εμείς οι γυναίκες. Πέρα του ότι μπορούμε να τις φοράμε στην πλάτη μας, μπορούμε να τις κρατάμε και στο χέρι.

Clutches και τσάντες φάκελοςClutches και τσάντες φάκελος : Λατρεμένες τσάντες που μπορούμε να τις κρατάμε σε κάθε μας έξοδο.

Clutches και τσάντες φάκελος

Μεταλλικό χρώμα και στις τσάντες :  Και στις τσάντες το μεταλλικό χρώμα το 2017 θα είναι must! Λαμπερά χρώματα που θα σας κάνουν να φαίνεστε όμορφες και φωτεινές.

Clutches και τσάντες φάκελοςΚρόσσια : Και το 2017 τα κρόσσια θα είναι μέσα στη μόδα και θα προσδίδουν ένα ύφος πιο rock σε κάθε σας εμφάνιση.

By | 2016-12-09T22:40:09+00:00 December 9th, 2016|ΤΑΣΕΙΣ|0 Comments
H τέχνη που υπηρετούμε με αστείρευτα δημιουργικό πάθος, μας έκανε να αισθανόμαστε την ανάγκη πως το κομμωτήριο σήμερα πρέπει να καταρτίζεται από έμπειρους επαγγελματίες, άριστα εκπαιδευμένους για να βιώνετε την κάθε επίσκεψη στα κομμωτήριά μας, σαν μοναδική εμπειρία προσιτής πολυτέλειας. Ορμώμενοι από αυτήν την φιλοσοφία, τα κομμωτήρια ikonomakis, έχουν δημιουργήσει το δικό τους εκπαιδευτικό κέντρο έτσι ώστε να εξασφαλίσουν την ομοιογένεια, τη συνεχή τεχνική και ποιοτική αναβάθμιση των συνεργατών τους. Σας καλωσορίζουμε λοιπόν στην ιστοσελίδα μας και ευχόμαστε να απολαύσετε μαζί μας την προσπάθεια για διαρκή αναβάθμιση της κομμωτικής τέχνης. Καλή απόλαυση!