ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ #RAINBOW ΗΑΙRSTYLES!

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ #RAINBOW ΗΑΙRSTYLES!

Kάθε φορά που κοιτάζουμε τις φωτογραφίες στο instagram βλέπουμε άλλη μία διάσημη κυρία να έχει βάψει τα μαλλιά της στα παστέλ χρώματα της μόδας! Τις είδαμε το 2015 και τη τάση εξακολουθεί να είναι ΝΟ1 trend και για το 2016! Το πιο δημοφιλές χρώμα είναι να τολμήσετε να πάτε από ξανθές στο πολύ γλυκό cotton-candy δηλαδή το ροζ ξανθό! Όπως αυτό της Cara Delevigne!

450_Cara_Delevingne_spl1092917_008Τώρα εσείς αν δε θέλετε να κάνετε μόνιμα τα μαλλιά σας μωβ, ροζ ή πράσινα σαν της Κylie Jenner  μπορείτε να δοκιμάσετε τα μαγικά παστέλ χρώματα της L’Oreal Professionnel Hair Chalk που δίνουν ένα τέλειο χρωματικό αποτέλεσμα για 2 μέρες στα μαλλιά σας! Εναλλακτικά εμπιστευτείτε τους ειδικούς για το χρώμα που θέλετε αν σας ενδιαφέρει πιο μόνιμο αποτέλεσμα!

kylie jenner prasino

By | 2016-01-16T18:42:12+00:00 January 17th, 2016|BLOG, ΤΑΣΕΙΣ|0 Comments
H τέχνη που υπηρετούμε με αστείρευτα δημιουργικό πάθος, μας έκανε να αισθανόμαστε την ανάγκη πως το κομμωτήριο σήμερα πρέπει να καταρτίζεται από έμπειρους επαγγελματίες, άριστα εκπαιδευμένους για να βιώνετε την κάθε επίσκεψη στα κομμωτήριά μας, σαν μοναδική εμπειρία προσιτής πολυτέλειας. Ορμώμενοι από αυτήν την φιλοσοφία, τα κομμωτήρια ikonomakis, έχουν δημιουργήσει το δικό τους εκπαιδευτικό κέντρο έτσι ώστε να εξασφαλίσουν την ομοιογένεια, τη συνεχή τεχνική και ποιοτική αναβάθμιση των συνεργατών τους. Σας καλωσορίζουμε λοιπόν στην ιστοσελίδα μας και ευχόμαστε να απολαύσετε μαζί μας την προσπάθεια για διαρκή αναβάθμιση της κομμωτικής τέχνης. Καλή απόλαυση!