Τα καλύτερα κουρέματα για το 2017

Τα καλύτερα κουρέματα για το 2017

Μήπως η άφιξη της νέας χρονιάς σας δημιούργησε την ανάγκη για μια αλλαγή; Και μήπως αυτή η αλλαγή θέλετε να είναι στα μαλλιά; Δεν ήταν δύσκολο να το μαντέψουμε. Στον τομέα αυτό, οι γυναίκες είμαστε απόλυτα προβλέψιμες. Αλλάζει η εποχή; Πάμε κομμωτήριο. Χωρίζουμε; Πάμε κομμωτήριο. Αρχίσαμε δίαιτα; Πάμε κομμωτήριο 😛 Φυσικά, δεν υπάρχει λόγος να το κρύβουμε και να το αρνούμαστε. Μετά το μακιγιάζ, οι πειραματισμοί στα μαλλιά, αποτελούν τον ιδανικό τρόπο για να αλλάξει η διάθεσή μας και να δοκιμάσουμε κάτι όμορφο και καινούργιο. Δεν χωρά, επίσης, αμφιβολία στο γεγονός πως οι αναγνώστριές μας οφείλουν να έχουν τα πιο trendy μαλλιά. Ας δούμε, λοιπόν, τα καλύτερα κουρέματα για το 2017! ♥

τα καλύτερα κουρέματα για το 2017

  • The modern shag

Ναι, ήταν μόδα πριν πολλά χρόνια. Ναι, αν δεν προσέξετε, μπορεί να δείξει παρωχημένο. Για να αποφύγετε αυτό το ενδεχόμενο, κρατήστε τα layers σχετικά μακριά (ανάλογα με το μήκος που θα διαλέξετε). Φροντίστε η τρίχα να φαίνεται λαμπερή και καλοχτενισμένη, ακόμη και αν προτιμάτε το επιμελώς ατημέλητο λουκ. Είτε με ίσια, είτε με κυματιστά μαλλιά, οι άκρες πρέπει να είναι ίσιες και το στέγνωμα να μην γίνεται με στρογγυλή βούρτσα.

τα καλύτερα κουρέματα για το 2017

  • Soft Undercut

Ουσιαστικά, αφαιρείται περιττός όγκος από το κάτω-πίσω-μέσα μέρος των μαλλιών. Ζητήστε ατημέλητα layers από τους hairexperts και διατηρήστε τις μπροστά τούφες πιο μακριές. Δημιουργήστε απαλούς κυματισμούς με το σίδερο μόνο στην μέση των μαλλιών, αφήνοντας της ρίζα και τις άκρες φυσικές.

τα καλύτερα κουρέματα για το 2017

  • 1930s-Inspired Bob

Προτιμήστε αυτό το bob που φτάνει περίπου μέχρι το πιγούνι, αν έχετε ίσια ή κυματιστά μαλλιά. Είναι γλυκό αλλά συνάμα σέξι 😉 Διατηρήστε το πίσω μέρος πιο κοντό. Μην επιχειρήσετε να δημιουργήσετε μπούκλες ξεκινώντας από την ρίζα. Δουλέψτε λίγο το σίδερο στα μαλλιά και έπειτα χτενίστε τα απαλά με τα δάχτυλά σας.

τα καλύτερα κουρέματα για το 2017

  • Choppy Pixie

Απ’ ότι φαίνεται, δεν υπάρχουν πιο διακρίσεις στα κουρέματα ανάλογα με τον τύπο μαλλιών και το σχήμα του προσώπου. Όλες τα τολμούν όλα. Αν θέλετε να δοκιμάσετε αυτό το πολύ κοντό στυλ, κρατήστε την φράντζα κοντή και προσθέστε πολλά layers στα μαλλιά, διατηρώντας τον επιθυμητό όγκο.

Εσείς, ποιο από τα καλύτερα κουρέματα για το 2017 θα δοκιμάσετε αυτή τη χρονιά; ♥

Όλα τα απαραίτητα προϊόντα για να περιποιηθείτε και να κάνετε styling στα παραπάνω look, θα τα βρείτε στο e-shop μας!

By | 2017-01-28T22:06:02+00:00 January 29th, 2017|BLOG, CELEBRITY LOOKS, HAIR, ΤΑΣΕΙΣ|0 Comments
ΕΛΕΝΑ ΤΣΑΚΙΡΙΔΟΥ
Είμαι 20 ετών, έχω όμως μυηθεί στον χώρο της μόδας..."από κούνια"! Πάντα ακολουθούσα πιστά τη μαμά μου στις επιδείξεις και μόλις έγινα 16 αποφάσισα πως θέλω να αφήσω το δικό μου στίγμα, ξεκινώντας το προσωπικό μου blog heavenisaplaceonline.blogspot.com. Από τότε, πηγαίνω σε fashion shows και events, αρθρογραφώ σε διάφορα sites και προσπαθώ να γνωρίζω διαρκώς νέους ανθρώπους, να ενημερώνομαι και να εξελίσσομαι, ασχολούμενη με μανία με αυτό που αποδείχθηκε το μεγάλο μου πάθος. Πλέον, σπουδάζω δημοσιογραφία και δημόσιες σχέσεις στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και σε όσους με ρωτούν απαντώ -με μετριοπάθεια βεβαίως βεβαίως- πως στοχεύω στα αστέρια! Προς το παρόν στόχος μου είναι να μοιραστώ την αγάπη μου και τις γνώσεις μου για τον χώρο μαζί σας!