Τα Trends της Άνοιξης!

Τα Trends της Άνοιξης!

Αποχαιρετώντας έναν βαρύ χειμώνα, ήρθε πάλι η στιγμή να γεμίσει η ντουλάπα μας με χρώματα, λουλουδένια patterns και πιο ελαφριά υφάσματα! Οι εβδομάδες μόδας στο Παρίσι και στο Μιλάνο τελείωσαν δίνοντας μας πολλές φρέσκες νέες ιδέες για τους ανοιξιάτικους συνδυασμούς μας. Εμείς συγκεντρώσαμε κάποια από τα trends της φετινής Άνοιξης και σου τα παρουσιάζουμε ώστε να τα προσαρμόσεις εσύ στο δικό σου ύφος και στυλ!

1. Μπλούζες με έξω ώμους και Μανίκια Βολάν

Τα μανίκια σε σχήμα καμπάνας και το τελείωμα τους με βολάν αναμένονται να φορεθούν πολύ φέτος. Επίσης και οι μπλούζες με έξω τους ώμους που ήταν εξαιρετικά δημοφιλείς το 2016, μάλλον έχουν σκοπό να επανέλθουν. Βρες αυτή που ταιριάζει στο στυλ σου στην Ανοιξιάτικη Συλλογή της Anel!

Δείτε τα στο instyle-yourstyle.gr

By | 2017-04-06T21:50:51+00:00 April 6th, 2017|FASHION|0 Comments
H τέχνη που υπηρετούμε με αστείρευτα δημιουργικό πάθος, μας έκανε να αισθανόμαστε την ανάγκη πως το κομμωτήριο σήμερα πρέπει να καταρτίζεται από έμπειρους επαγγελματίες, άριστα εκπαιδευμένους για να βιώνετε την κάθε επίσκεψη στα κομμωτήριά μας, σαν μοναδική εμπειρία προσιτής πολυτέλειας. Ορμώμενοι από αυτήν την φιλοσοφία, τα κομμωτήρια ikonomakis, έχουν δημιουργήσει το δικό τους εκπαιδευτικό κέντρο έτσι ώστε να εξασφαλίσουν την ομοιογένεια, τη συνεχή τεχνική και ποιοτική αναβάθμιση των συνεργατών τους. Σας καλωσορίζουμε λοιπόν στην ιστοσελίδα μας και ευχόμαστε να απολαύσετε μαζί μας την προσπάθεια για διαρκή αναβάθμιση της κομμωτικής τέχνης. Καλή απόλαυση!