10 Problems Only Girls With Thick Hair Understand #2

10 Problems Only Girls With Thick Hair Understand #2

Τα πυκνά και πλούσια μαλλιά αποτελούν ταυτόχρονα ευλογία και κατάρα. Σε εμάς που έπεσε ο κλήρος, οφείλουμε να τα αγαπάμε και να τα φροντίζουμε και όχι να θέλουμε να απαλλαγούμε από αυτά (σκεφτείτε πόσο θα χαίρεστε σε μερικά χρόνια όταν πολλές γυναίκες θα αρχίσουν να έχουν αραίωση!). Φυσικά, όμως, έχουμε και το δικαίωμα να παραπονιόμαστε αραιά και που για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε με τα μαλλιά μας. Καθώς τα μαλλιά μου πιάνουν περισσότερο χώρο από το συνηθισμένο, σας καταλαβαίνω απόλυτα. Μπορούμε επομένως να συζητήσουμε και να γελάσουμε μαζί με τα 10 Problems Only Girls With Thick Hair Understand.

Αν χάσατε το πρώτο μέρος, μπορείτε να το δείτε εδώ. Ας συνεχίσουμε.

  • Έβερεστ

(Εννοούμε το βουνό όχι τα fast food :P) Κάπως έτσι βλέπουν όλοι οι κομμωτές τα μαλλιά μας. Αποτελούμε μια πρόκληση, έναν άθλο, έναν δυσεπίτευκτο στόχο. Χαρακτηριστικά, οι #hairexperts στο Χαλάνδρι μου λένε πως όταν με λούζουν και ξεμπερδεύουν τα μαλλιά μου, κάνουν τέλεια γυμναστική για τα χέρια!

  • Το τρίγωνο των Βερμούδων

Και…κάπως έτσι βλέπουμε εμείς οι ίδιες τα μαλλιά μας. Μέσα τους μπορούμε να χάσουμε κοκαλάκια, λαστιχάκια, αυτοκόλλητα και νεογέννητα σκυλάκια XD Θυμάμαι στο σχολείο, που τα στυλό μου μπλέκονταν στα μαλλιά μου και εγώ νόμιζα πως τα έπαιρναν οι συμμαθητές μου. Άλλες κοπέλες μου είπαν πως πρόσφατα ανακάλυψαν κοκαλάκια πεταλούδες που είχαν χάσει στην τετάρτη δημοτικού 😛

10 Problems Only Girls With Thick Hair Understand

  • Top Knot

Το πιο πιθανό είναι πως το προσπαθήσατε στο σπίτι, αλλά δεν είχατε την αυτοπεποίθηση να βγείτε έξω με αυτό. Ακόμη και οι πιο σφιχτοί κότσοι, καταλήγουν να μοιάζουν με τεράστια cinnamon rolls στην κορυφή του κεφαλιού μας. Ας μην συζητήσουμε, βέβαια, και το γεγονός πως ο εκάστοτε κότσος δύσκολα θα μείνει ανέπαφος σε όλη την διάρκεια της μέρας. Το πιο πιθανό, είναι πως θα καταρρεύσει κάτω από το βάρος των μαλλιών μας.

  • Υγρασία

Ο μεγαλύτερος εχθρός μας από την μέρα που οι ορμόνες μας έπιασαν δουλειά. Πυκνά μαλλιά + υγρασία + γυναικείες ορμόνες = πολύ κακός συνδυασμός. Η υγρασία αποτελεί την προσωπική μας νέμεση όλη μας την ζωή. Και, παρά την πληθώρα προϊόντων που χρησιμοποιούμε, πάντα καταφέρνει να μας κερδίζει :/

  • Ponytails

Από την μία πλευρά, αγαπάμε τις ψηλές κοτσίδες, καθώς απομακρύνουν την “χαίτη” από το πρόσωπό μας. Από την άλλη, μας προκαλούν απίστευτο πονοκέφαλο και δεν μένουν εύκολα στην θέση τους (βλέπε Top Knot).

Εσείς με πόσα από τα 10 Problems Only Girls With Thick Hair Understand ταυτίζεστε;

By | 2017-01-04T13:06:36+00:00 January 7th, 2017|BLOG, HAIR|0 Comments
ΕΛΕΝΑ ΤΣΑΚΙΡΙΔΟΥ
Είμαι 20 ετών, έχω όμως μυηθεί στον χώρο της μόδας..."από κούνια"! Πάντα ακολουθούσα πιστά τη μαμά μου στις επιδείξεις και μόλις έγινα 16 αποφάσισα πως θέλω να αφήσω το δικό μου στίγμα, ξεκινώντας το προσωπικό μου blog heavenisaplaceonline.blogspot.com. Από τότε, πηγαίνω σε fashion shows και events, αρθρογραφώ σε διάφορα sites και προσπαθώ να γνωρίζω διαρκώς νέους ανθρώπους, να ενημερώνομαι και να εξελίσσομαι, ασχολούμενη με μανία με αυτό που αποδείχθηκε το μεγάλο μου πάθος. Πλέον, σπουδάζω δημοσιογραφία και δημόσιες σχέσεις στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και σε όσους με ρωτούν απαντώ -με μετριοπάθεια βεβαίως βεβαίως- πως στοχεύω στα αστέρια! Προς το παρόν στόχος μου είναι να μοιραστώ την αγάπη μου και τις γνώσεις μου για τον χώρο μαζί σας!