3 απλά tips για να κάνετε τη γκαρνταρόμπα του μωρού σας πιο άνετη και απαλή από ποτέ!

3 απλά tips για να κάνετε τη γκαρνταρόμπα του μωρού σας πιο άνετη και απαλή από ποτέ!

 Όταν φτιάχνουμε τη γκαρνταρόμπα του μικρού μας οι απορίες μας συσσωρεύονται. Να διαλέξω ρουχαλάκια από βαμβάκι; Τι μέγεθος να του πάρω; Πώς να τα καθαρίσω καλύτερα; Πώς να τα φροντίσω;

Με αφορμή αυτό, συγκεντρώσαμε τρία tips που θα κάνουν τη διαδικασία εύκολη και άνετη όχι μόνο για εμάς, αλλά και για το μωρό μας!

1. Διαλέγουμε το μεγαλύτερο μέγεθος
Τα μωρά τείνουν να μεγαλώνουν κάθε μέρα και όλο περισσότερο, με ένα σχεδόν μαγικό τρόπο! Γι’ αυτό, είναι προτιμότερο να αγοράζετε λίγο φαρδύτερα ρουχαλάκια τα οποία μπορείτε να μαζέψετε, παρά στενότερα τα οποία μπορεί να κάνουν το μικρό σας να νιώθει άβολα.

2. Διαλέγουμε ρούχα με ξεχωριστές ετικέτες
Τα ρουχαλάκια που έχουν τυπωμένη την ετικέτα στο πίσω μέρος του λαιμού είναι πρακτικά, όμως καμιά φορά οι εκτυπώσεις σε ύφασμα μπορεί να προκαλέσουν ερεθισμούς στο δέρμα όπως κοκκίνισμα ή και φαγούρα. Προτιμήστε ρούχα με τις ετικέτες σε ξεχωριστά καρτελάκια, τις οποίες μπορείτε και να αφαιρέσετε.

3. Διαλέγουμε το κατάλληλο απορρυπαντικό
Τα μικρά μας έχουν πολύ ευαίσθητο δέρμα, γι’ αυτό και φροντίζουμε τα ρουχαλάκια τους με το κατάλληλο απορρυπαντικό. Το Εύρηκα Baby είναι ένα απορρυπαντικό ειδικά σχεδιασμένο για τα βρεφικά ρούχα ενώ είναι κατάλληλο και για τα ρούχα όλης της οικογένειας, μιας και περιέχει 100% φυτικό πράσινο σαπούνι και εκχύλισμα από βιολογικό χαμομήλι. Είναι υποαλλεργικό και απαλό, όμως καθαρίζει αποτελεσματικά απομακρύνοντας όλους τους δύσκολους λεκέδες. Όπως λέει και το σλόγκαν του, «Καθαρίζει σαν Εύρηκα, περιποιείται σαν χάδι» και μετά από επανειλημμένη χρήση, συμφωνούμε κι εμείς!

Για περισσότερα tips και πληροφορίες σχετικά με τη φροντίδα του μωρού σας και των ρούχων του, επισκεφτείτε το νέο eurekababy.gr!

Το διαβάσαμε εδώ

By | 2017-01-02T16:57:02+00:00 January 2nd, 2017|TIPS|0 Comments
H τέχνη που υπηρετούμε με αστείρευτα δημιουργικό πάθος, μας έκανε να αισθανόμαστε την ανάγκη πως το κομμωτήριο σήμερα πρέπει να καταρτίζεται από έμπειρους επαγγελματίες, άριστα εκπαιδευμένους για να βιώνετε την κάθε επίσκεψη στα κομμωτήριά μας, σαν μοναδική εμπειρία προσιτής πολυτέλειας. Ορμώμενοι από αυτήν την φιλοσοφία, τα κομμωτήρια ikonomakis, έχουν δημιουργήσει το δικό τους εκπαιδευτικό κέντρο έτσι ώστε να εξασφαλίσουν την ομοιογένεια, τη συνεχή τεχνική και ποιοτική αναβάθμιση των συνεργατών τους. Σας καλωσορίζουμε λοιπόν στην ιστοσελίδα μας και ευχόμαστε να απολαύσετε μαζί μας την προσπάθεια για διαρκή αναβάθμιση της κομμωτικής τέχνης. Καλή απόλαυση!