4 ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ

4 ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ

Δείτε εύκολα και γρήγορα χτενίσματα για πρωί και βράδυ!

Και ναι πλησιάζει εκείνη η εποχή του χρόνου που ξεκινάμε να κάνουμε αλλαγές στα μαλλιά μας!! Ας αρχίσουμε με τα χτενίσματα! Κοτσίδες, πλεξούδες και κυματιστά μαλλιά γεμάτα κίνηση είναι το μυστικό για να εντυπωσιάσουμε σε κάθε μας έξοδο είτε πρωινή είτε βραδινή.

Σε αυτό το βίντεο σας παρουσιάζω τα 4 go-to χτενίσματα που επιλέγω όταν θέλω να κάνω κάτι διαφορετικό στα μαλλιά μου. Είναι πανεύκολα και δεν θα σας πάρουν πάνω από 5 λεπτά το καθένα!

Όποιο χτένισμα και αν δοκιμάσετε μην ξεχάσετε να το δημοσιεύσετε στο instagram βάζοντας το hashtag #ikonomakis.

TIPS

  • Για εύκολο χτένισμα και μαλλιά χωρίς κόμπους επιλέξτε ανάμεσα σε tangle teezer, macademia no tangle styler και tangle mouse.
  • Για εύκολες κοτσίδες και μαλλιά χωρίς σπασίματα χρησιμοποιείστε λαστιχάκια invisibobble όπως κάνω εγώ στο 3ο χτένισμα!
  • Βρείτε το αγαπημένο μου σίδερο μαλλιών ghd curve creative curl wand και δημιουργήστε τέλεια κυματιστά μαλλιά.
  • Επιλέξτε το ιδανικό έλαιο μαλλιών για εσάς και χρησιμοποιήστε το για τελικό φινίρισμα, λάμψη και απαλότητα στο τέλος του χτενίσματος.
  • Και επειδή κάθε μας εμφάνιση πρέπει να συνοδεύεται και από ένα αντίστοιχα όμορφο μακιγιάζ, επιλέξτε τα αγαπημένα σαςανοιξιάτικα lipsticks και ρουζ  για να ολοκληρώσετε το ανοιξιάτικο look σας.

By | 2016-04-05T14:49:19+00:00 February 18th, 2016|VLOGGERS, WEBTV|0 Comments
H τέχνη που υπηρετούμε με αστείρευτα δημιουργικό πάθος, μας έκανε να αισθανόμαστε την ανάγκη πως το κομμωτήριο σήμερα πρέπει να καταρτίζεται από έμπειρους επαγγελματίες, άριστα εκπαιδευμένους για να βιώνετε την κάθε επίσκεψη στα κομμωτήριά μας, σαν μοναδική εμπειρία προσιτής πολυτέλειας. Ορμώμενοι από αυτήν την φιλοσοφία, τα κομμωτήρια ikonomakis, έχουν δημιουργήσει το δικό τους εκπαιδευτικό κέντρο έτσι ώστε να εξασφαλίσουν την ομοιογένεια, τη συνεχή τεχνική και ποιοτική αναβάθμιση των συνεργατών τους. Σας καλωσορίζουμε λοιπόν στην ιστοσελίδα μας και ευχόμαστε να απολαύσετε μαζί μας την προσπάθεια για διαρκή αναβάθμιση της κομμωτικής τέχνης. Καλή απόλαυση!