5 αποχρώσεις του ξανθού για φέτος το χειμώνα!

5 αποχρώσεις του ξανθού για φέτος το χειμώνα!

To έχουμε ξαναπεί. Είμαστε λάτρεις του ξανθού. Αγαπάμε τις ξανθιές φίλες μας. Τις λατρεύουμε. Αρκεί να αποφεύγουν τα κοινότυπα λάθη που συναντάμε συνήθως.
Είναι δύσκολο να υποστηρίξεις το ξανθό. Και πρέπει να είσαι πραγματικά αποφασισμένη ότι θέλει περισσότερη φροντίδα και περιποίηση από τις καστανές και τις σκούρες αποχρώσεις.

 

Εμείς εδώ στο ikonomakis.gr θέλουμε να βλέπουμε φωτεινά χρώματα. Γι αυτό διαλέξαμε για εσάς 5 από τα πιο ωραία ξανθά για φέτος το χειμώνα και σας τα παρουσιάζουμε.

H μόδα προστάζει white winter ice blonde. Πιο ψυχρά πλατινέ χρώματα που ταιριάζουν απόλυτα με το κρύο και το χειμωνιάτικο τοπίο.

 

Αν είστε ξανθιά ή αν αποφασίσετε να γίνετε ξανθιά παρακαλούμε να συμβουλευτείτε τους ειδικούς. Καλό είναι να αποφεύγουμε να κάνουμε πειράματα στα μαλλιά μας.

Οι ειδικοί ξέρουν πώς να περιποιηθούν τα μαλλιά σας. Απαραίτητος σύμμαχος είναι το μαγικό olaplex τόσο μέσα στη βαφή (in salon treatment) όσο και για την περιποίηση στο σπίτι.
Επίσης πρέπει να φροντίζετε τα ξανθά μαλλιά σας και να τα ενυδατώνετε με τα κατάλληλα προϊόντα. Ρωτήστε τον κομμωτή σας ποια σειρά είναι κατάλληλη για εσάς.

blonde-color-1 ξανθό χρώμα

NEW YORK, NY - SEPTEMBER 09: TV personality Kylie Jenner attends Harper's BAZAAR Celebrates "ICONS By Carine Roitfeld" at The Plaza Hotel on September 9, 2016 in New York City. (Photo by Michael Stewart/WireImage)

blonde-color-4

LONDON, ENGLAND - MAY 09: Jennifer Lawrence attends a Global Fan Screening of "X-Men Apocalypse" at BFI IMAX on May 9, 2016 in London, England. (Photo by Mike Marsland/Mike Marsland/WireImage)

 

blonde ξανθού Wines)

 

By | 2016-11-16T06:04:49+00:00 November 7th, 2016|BLOG, HAIR, TIPS|0 Comments
H τέχνη που υπηρετούμε με αστείρευτα δημιουργικό πάθος, μας έκανε να αισθανόμαστε την ανάγκη πως το κομμωτήριο σήμερα πρέπει να καταρτίζεται από έμπειρους επαγγελματίες, άριστα εκπαιδευμένους για να βιώνετε την κάθε επίσκεψη στα κομμωτήριά μας, σαν μοναδική εμπειρία προσιτής πολυτέλειας. Ορμώμενοι από αυτήν την φιλοσοφία, τα κομμωτήρια ikonomakis, έχουν δημιουργήσει το δικό τους εκπαιδευτικό κέντρο έτσι ώστε να εξασφαλίσουν την ομοιογένεια, τη συνεχή τεχνική και ποιοτική αναβάθμιση των συνεργατών τους. Σας καλωσορίζουμε λοιπόν στην ιστοσελίδα μας και ευχόμαστε να απολαύσετε μαζί μας την προσπάθεια για διαρκή αναβάθμιση της κομμωτικής τέχνης. Καλή απόλαυση!