Αλήθεια… τι είναι ομορφιά;

Αλήθεια… τι είναι ομορφιά;

Αλήθεια… τι είναι ομορφιά; Η Avon και η Μαρία Μπεκατώρου απαντούν!

Ανακαλύψτε την πραγματική ομορφιά μέσα από το Maria in the City,

ακολουθώντας την Μαρία σε μια ξεχωριστή βόλτα στην πόλη!

Η Avon και η Μαρία Μπεκατώρου σε μια διαφορετική βόλτα στην πόλη, συναντούν λαμπερούς ανθρώπους και ξεδιπλώνουν την έννοια της ομορφιάς, μέσα από γλυκές ιστορίες. Πρόκειται για το Maria in the City μια μοναδική καμπάνια της Avon γεμάτη εκπλήξεις, που παρουσιάζει την ομορφιά όπως δε φαντάστηκε ποτέ κανείς να δει! Μία ξεχωριστή διαδρομή της Μαρίας, που σας προσκαλεί να την ακολουθήσετε στην πόλη και να ανακαλύψετε μαζί την αληθινή ομορφιά των ανθρώπων!

Η διαδρομή της Μαρίας έχει ξεκινήσει, διασχίζοντας μερικά από τα ωραιότερα σημεία της πόλης! Περνώντας από στενά δρομάκια, πλατείες, εστιατόρια, καφέ, συναντά ξεχωριστούς ανθρώπους που μοιράζονται μαζί της γλυκές ιστορίες, κρυμμένα μυστικά και άλλες ομορφιές της ζωής. Προσωπικότητες από τον χώρο της ομορφιάς, της μόδας, της ψυχαγωγίας και της γαστρονομίας απαντούν σε ορισμένες όμορφες ερωτήσεις, αφήνοντας ο καθένας το δικό του ξεχωριστό αποτύπωμα, σε ένα θέμα που χωράει αρκετή συζήτηση!

Άλλωστε η ομορφιά βρίσκεται παντού αρκεί να μπορείς να τη δεις. Στα μίνι επεισόδια του Maria in the City, ανακαλύπτεται η πραγματική ομορφιά της πόλης… οι άνθρωποι της!

Οι εκπλήξεις όμως δε σταματούν εδώ! Μείνετε συντονισμένοι στην επίσημη σελίδα Facebook της Avon για να συμμετάσχετε στο Finding Beauty, έναν ξεχωριστό διαγωνισμό, όπου θα χρειαστεί να τεστάρετε τη μνήμη και την παρατηρητικότητά σας, για να κερδίσετε δώρα ομορφιάς από την Avon. Σε κάθε επεισόδιο, η Μαρία κρύβει στην πόλη ένα υπέροχο προϊόν Avon και σας καλεί να το «βρείτε», μέσα από ένα σύντομο quiz.

Μπείτε στο Maria in the City για να ανακαλύψτε παρέα με την Avon την κρυμμένη ομορφιά και  να δείτε τι συμβαίνει στην πόλη, καθώς μπορεί να έχετε κι εσείς απρόσμενη συνάντηση μαζί της!

Αλήθεια… τι είναι ομορφιά; Η Avon και η Μαρία Μπεκατώρου απαντούν από το likewoman.gr

By | 2017-06-18T18:54:27+00:00 June 18th, 2017|BLOG, CELEBRITY LOOKS|0 Comments
ΕΛΕΝΑ ΤΣΑΚΙΡΙΔΟΥ
Είμαι 20 ετών, έχω όμως μυηθεί στον χώρο της μόδας..."από κούνια"! Πάντα ακολουθούσα πιστά τη μαμά μου στις επιδείξεις και μόλις έγινα 16 αποφάσισα πως θέλω να αφήσω το δικό μου στίγμα, ξεκινώντας το προσωπικό μου blog heavenisaplaceonline.blogspot.com. Από τότε, πηγαίνω σε fashion shows και events, αρθρογραφώ σε διάφορα sites και προσπαθώ να γνωρίζω διαρκώς νέους ανθρώπους, να ενημερώνομαι και να εξελίσσομαι, ασχολούμενη με μανία με αυτό που αποδείχθηκε το μεγάλο μου πάθος. Πλέον, σπουδάζω δημοσιογραφία και δημόσιες σχέσεις στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και σε όσους με ρωτούν απαντώ -με μετριοπάθεια βεβαίως βεβαίως- πως στοχεύω στα αστέρια! Προς το παρόν στόχος μου είναι να μοιραστώ την αγάπη μου και τις γνώσεις μου για τον χώρο μαζί σας!