Αλλαγές στα μαλλιά διασήμων το 2017 #2

Αλλαγές στα μαλλιά διασήμων το 2017 #2

Ορισμένες γυναίκες είναι μεγάλες οπαδοί της συνήθειας και διατηρούν το ίδιο κούρεμα και χτένισμα για πολλά χρόνια. Οι αγαπημένες μας διάσημες, παρόλα αυτά, σίγουρα δεν ανήκουν σε αυτή την κατηγορία. Μερικές από αυτές, μάλιστα, μπορεί να αλλάξουν το χρώμα και το μήκος των μαλλιών τους πολλές φορές μέσα στον χρόνο, τον μήνα… την εβδομάδα; Οι παρακάτω μεταμορφώσεις αποδεικνύουν, για ακόμη μια φορά, πόσο το χρώμα, το κούρεμα και το χτένισμα των μαλλιών μας μπορούν να αλλάξουν ολοκληρωτικά το λουκ μας. Ας δούμε, λοιπόν, τις αλλαγές στα μαλλιά διασήμων το 2017. Αυτές που θα θέλαμε, αλλά δεν τολμούμε, να δοκιμάσουμε εμείς στα δικά μας μαλλιά!

Αν το χάσατε, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά και στο πρώτο μέρος του άρθρου μας για να ανακαλύψετε ακόμη περισσότερες μεταμορφώσεις των αγαπημένων μας διασήμων. Ας συνεχίσουμε!

Αλλαγές στα μαλλιά διασήμων το 2017 #2

Kate Hudson: Πριν

Η ηθοποιός / τραγουδίστρια / σχεδιάστρια αθλητικών ρούχων είναι γνωστή για τα μακριά ξανθά, χρυσαφένια μαλλιά της. Αυτά που έχουμε θαυμάσει τόσες φορές σε ταινίες και στο κόκκινο χαλί.

Αλλαγές στα μαλλιά διασήμων το 2017 #2

Kate Hudson: Μετά

Έτσι, προκάλεσε μεγάλη έκπληξη σε όλους όταν έκοψε τα μαλλιά της πολύ κοντά. Το χρώμα είναι αισθητά πιο σκούρο και αυτό το pixie buzz cut, δίχως αμφιβολία τολμηρό. Παρότι την επικροτούμε που ήταν αρκετά θαρραλέα για να δοκιμάσει κάτι τέτοιο, θρηνούμε για τα υπέροχα μαλλιά που είχε πριν.

Αλλαγές στα μαλλιά διασήμων το 2017 #2

Emily Ratajkowski: Πριν

Η σεξοβόμβα, Emily, μας έχει συνηθίσει σε σκούρα καστανά μαλλιά, με αρκετά μακρύ μήκος και απαλούς κυματισμούς προς τις άκρες.

Αλλαγές στα μαλλιά διασήμων το 2017 #2

Emily Ratajkowski: Μετά

Για μια φωτογραφία στο Instagram επέλεξε μια (ευτυχώς!) περούκα με σκούρες ρίζες και ανοιχτό ξανθό ombre στο μεγαλύτερο μέρος της.

Αλλαγές στα μαλλιά διασήμων το 2017 #2

Demi Lovato: Πριν

Το 2016, ένα lob με κυματισμούς ήταν το πιο αγαπημένο της χτένισμα.

Αλλαγές στα μαλλιά διασήμων το 2017 #2

Demi Lovato: Μετά

Αυτή τη χρονιά, όμως, επέλεξε υπέροχα extensions που θα έκαναν την Cher πολύ περήφανη!

Ποια είναι η δική σας άποψη για τις αλλαγές στα μαλλιά διασήμων το 2017; Ποια αλλαγή θα τολμούσατε να δοκιμάσετε στα δικά σας μαλλιά; ♥

Για να κάνετε – δραματικές και μη – αλλαγές χωρίς να προκαλέσετε φθορά στα μαλλιά σας, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να περάσετε μια βόλτα από τα Ikonomakis Κομμωτήρια +VIP στο Χαλάνδρι και να αφεθείτε στα έμπειρα χέρια των hair experts. Για να διατηρήσετε τις αλλαγές στο σπίτι, επισκεφθείτε το eshop μας, ikonomakis.gr, για να ανακαλύψετε τα αγαπημένα μας επαγγελματικά προϊόντα για την φροντίδα και την περιποίηση των μαλλιών!

By | 2017-11-25T15:35:36+00:00 November 25th, 2017|BLOG, CELEBRITY LOOKS, HEALTH|0 Comments
ΕΛΕΝΑ ΤΣΑΚΙΡΙΔΟΥ
Είμαι 20 ετών, έχω όμως μυηθεί στον χώρο της μόδας..."από κούνια"! Πάντα ακολουθούσα πιστά τη μαμά μου στις επιδείξεις και μόλις έγινα 16 αποφάσισα πως θέλω να αφήσω το δικό μου στίγμα, ξεκινώντας το προσωπικό μου blog heavenisaplaceonline.blogspot.com. Από τότε, πηγαίνω σε fashion shows και events, αρθρογραφώ σε διάφορα sites και προσπαθώ να γνωρίζω διαρκώς νέους ανθρώπους, να ενημερώνομαι και να εξελίσσομαι, ασχολούμενη με μανία με αυτό που αποδείχθηκε το μεγάλο μου πάθος. Πλέον, σπουδάζω δημοσιογραφία και δημόσιες σχέσεις στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και σε όσους με ρωτούν απαντώ -με μετριοπάθεια βεβαίως βεβαίως- πως στοχεύω στα αστέρια! Προς το παρόν στόχος μου είναι να μοιραστώ την αγάπη μου και τις γνώσεις μου για τον χώρο μαζί σας!