Αλλαγές στα μαλλιά διασήμων το 2017 #4

Αλλαγές στα μαλλιά διασήμων το 2017 #4

Ορισμένες γυναίκες είναι μεγάλες οπαδοί της συνήθειας και διατηρούν το ίδιο κούρεμα και χτένισμα για πολλά χρόνια. Οι αγαπημένες μας διάσημες, παρόλα αυτά, σίγουρα δεν ανήκουν σε αυτή την κατηγορία. Μερικές από αυτές, μάλιστα, μπορεί να αλλάξουν το χρώμα και το μήκος των μαλλιών τους πολλές φορές μέσα στον χρόνο, τον μήνα… την εβδομάδα; Οι παρακάτω μεταμορφώσεις αποδεικνύουν, για ακόμη μια φορά, πόσο το χρώμα, το κούρεμα και το χτένισμα των μαλλιών μας μπορούν να αλλάξουν ολοκληρωτικά το λουκ μας. Ας δούμε, λοιπόν, τις αλλαγές στα μαλλιά διασήμων το 2017. Αυτές που θα θέλαμε, αλλά δεν τολμούμε, να δοκιμάσουμε εμείς στα δικά μας μαλλιά!

Αν το χάσατε, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά και στο τρίτο μέρος του άρθρου μας για να ανακαλύψετε ακόμη περισσότερες μεταμορφώσεις των αγαπημένων μας διασήμων. Ας συνεχίσουμε!

Αλλαγές στα μαλλιά διασήμων το 2017

Cara Delevingne: Πριν

Μας είχε σοκάρει όλους όταν αποχωρίστηκε τα υπέροχα μακριά, ξανθά μαλλιά της και έμεινε με ένα εντελώς ξυρισμένο κεφάλι, που ήταν εξίσου glam και punk.

Αλλαγές στα μαλλιά διασήμων το 2017

Cara Delevingne: Μετά

Κατά την προσωπική μου άποψη, έκανε πολύ καλά που άφησε επιτέλους τα μαλλιά της να μακρύνουν και ελπίζω να τα αφήσει να μακρύνουν κι άλλο. Προς το παρόν, έχει ένα ατημέλητο pixie cut.

Αλλαγές στα μαλλιά διασήμων το 2017

Miley Cyrus: Πριν

Νωρίτερα μέσα στον χρόνο, η Miley φαινόταν πως αγαπάει ιδιαίτερα το δραματικό της ombre με τις πολύ ανοιχτές ξανθές άκρες.

Αλλαγές στα μαλλιά διασήμων το 2017

Miley Cyrus: Μετά

Πλέον, όμως, φαίνεται πως επιθυμεί να επιστρέψει πίσω στις ξανθιές της ρίζες – κυριολεκτικά. Το συγκεκριμένο χρώμα είναι πιο ομοιόμορφο και πιο γλυκό στο πρόσωπό της.

Αλλαγές στα μαλλιά διασήμων το 2017

Sarah Hyland: Πριν

Οι ανάλαφροι κυματισμοί που θυμίζουν παραλία, ταίριαζαν τέλεια με το ηλιοκαμένο ξανθό χρώμα της Sarah.

Αλλαγές στα μαλλιά διασήμων το 2017

Sarah Hyland: Μετά

Το νέο της καστανοκόκκινο χρώμα, δείχνει τέλειο όταν συνδυάζεται με old Hollywood waves 😉

Ποια είναι η δική σας άποψη για τις αλλαγές στα μαλλιά διασήμων το 2017; Ποια αλλαγή θα τολμούσατε να δοκιμάσετε στα δικά σας μαλλιά; ♥

Για να κάνετε – δραματικές και μη – αλλαγές χωρίς να προκαλέσετε φθορά στα μαλλιά σας, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να περάσετε μια βόλτα από τα Ikonomakis Κομμωτήρια +VIP στο Χαλάνδρι και να αφεθείτε στα έμπειρα χέρια των hair experts. Για να διατηρήσετε τις αλλαγές στο σπίτι, επισκεφθείτε το eshop μας, ikonomakis.gr, για να ανακαλύψετε τα αγαπημένα μας επαγγελματικά προϊόντα για την φροντίδα και την περιποίηση των μαλλιών!

By | 2017-12-02T14:50:24+00:00 November 30th, 2017|BLOG, CELEBRITY LOOKS, HAIR|0 Comments
ΕΛΕΝΑ ΤΣΑΚΙΡΙΔΟΥ
Είμαι 20 ετών, έχω όμως μυηθεί στον χώρο της μόδας..."από κούνια"! Πάντα ακολουθούσα πιστά τη μαμά μου στις επιδείξεις και μόλις έγινα 16 αποφάσισα πως θέλω να αφήσω το δικό μου στίγμα, ξεκινώντας το προσωπικό μου blog heavenisaplaceonline.blogspot.com. Από τότε, πηγαίνω σε fashion shows και events, αρθρογραφώ σε διάφορα sites και προσπαθώ να γνωρίζω διαρκώς νέους ανθρώπους, να ενημερώνομαι και να εξελίσσομαι, ασχολούμενη με μανία με αυτό που αποδείχθηκε το μεγάλο μου πάθος. Πλέον, σπουδάζω δημοσιογραφία και δημόσιες σχέσεις στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και σε όσους με ρωτούν απαντώ -με μετριοπάθεια βεβαίως βεβαίως- πως στοχεύω στα αστέρια! Προς το παρόν στόχος μου είναι να μοιραστώ την αγάπη μου και τις γνώσεις μου για τον χώρο μαζί σας!