Αλλαγές στα μαλλιά διασήμων το 2017

Αλλαγές στα μαλλιά διασήμων το 2017

Ορισμένες γυναίκες είναι μεγάλες οπαδοί της συνήθειας και διατηρούν το ίδιο κούρεμα και χτένισμα για πολλά χρόνια. Οι αγαπημένες μας διάσημες, παρόλα αυτά, σίγουρα δεν ανήκουν σε αυτή την κατηγορία. Μερικές από αυτές, μάλιστα, μπορεί να αλλάξουν το χρώμα και το μήκος των μαλλιών τους πολλές φορές μέσα στον χρόνο, τον μήνα… την εβδομάδα; Οι παρακάτω μεταμορφώσεις αποδεικνύουν, για ακόμη μια φορά, πόσο το χρώμα, το κούρεμα και το χτένισμα των μαλλιών μας μπορούν να αλλάξουν ολοκληρωτικά το λουκ μας. Ας δούμε, λοιπόν, τις αλλαγές στα μαλλιά διασήμων το 2017. Αυτές που θα θέλαμε, αλλά δεν τολμούμε, να δοκιμάσουμε εμείς στα δικά μας μαλλιά!

Αλλαγές στα μαλλιά διασήμων το 2017

Kim Kardashian: Πριν

Λείο, ίσιο και κοντό. Η Kim K ήταν μεγάλη φαν του απότομου τελειώματος στα μαλλιά και είχε διατηρήσει το φυσικό της χρώμα για αρκετό καιρό.

Αλλαγές στα μαλλιά διασήμων το 2017

Kim Kardashian: Μετά

Πλέον, φαίνεται πως πέρασε στην πλάτινουμ πλευρά με ένα χρώμα που βρίσκεται ανάμεσα σε nude – ασημένιο – ξανθό, με φανερή την σκούρη ρίζα και μακριά extensions που φτάνουν κάτω από το στήθος.

Αλλαγές στα μαλλιά διασήμων το 2017

Ariana Grande: Πριν

Η τραγουδίστρια είχε κάνει την ψηλή σφιχτή ponytail – αλογοουρά να είναι το χαρακτηριστικό της, με ένα φυσικό καστανό χρώμα.

Αλλαγές στα μαλλιά διασήμων το 2017

Ariana Grande: Μετά

Πρόσφατα, όμως, την είδαμε στο Instagram με ένα εντελώς διαφορετικό λουκ. Τα μαλλιά κάτω και ίσια, με μια υποψία πλεξούδας, ενώ το χρώμα σχεδόν λευκό που θυμίζει Khaleesi, με λιλά υποτόνους.

Αλλαγές στα μαλλιά διασήμων το 2017

Selena Gomez: Πριν

Μαλλιά στο φυσικό της σκούρο χρώμα με μακριά και πυκνά layers που φτάνουν κάτω από τους ώμους. Η Selena έδειχνε πολύ glam με αυτό το χτένισμα.

Αλλαγές στα μαλλιά διασήμων το 2017

Selena Gomez: Μετά

Ωστόσο, με το νέο της κοντό lob κατάφερε να αναβαθμίσει το λουκ της και να δώσει νέα πνοή στην εμφάνισή της.

Ποια είναι η δική σας άποψη για τις αλλαγές στα μαλλιά διασήμων το 2017; Ποια αλλαγή θα τολμούσατε να δοκιμάσετε στα δικά σας μαλλιά; ♥

Για να κάνετε – δραματικές και μη – αλλαγές χωρίς να προκαλέσετε φθορά στα μαλλιά σας, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να περάσετε μια βόλτα από τα Ikonomakis Κομμωτήρια +VIP στο Χαλάνδρι και να αφεθείτε στα έμπειρα χέρια των hair experts. Για να διατηρήσετε τις αλλαγές στο σπίτι, επισκεφθείτε το eshop μας, ikonomakis.gr, για να ανακαλύψετε τα αγαπημένα μας επαγγελματικά προϊόντα για την φροντίδα και την περιποίηση των μαλλιών!

By | 2017-11-20T12:20:06+00:00 November 20th, 2017|BLOG, CELEBRITY LOOKS, HAIR|0 Comments
ΕΛΕΝΑ ΤΣΑΚΙΡΙΔΟΥ
Είμαι 20 ετών, έχω όμως μυηθεί στον χώρο της μόδας..."από κούνια"! Πάντα ακολουθούσα πιστά τη μαμά μου στις επιδείξεις και μόλις έγινα 16 αποφάσισα πως θέλω να αφήσω το δικό μου στίγμα, ξεκινώντας το προσωπικό μου blog heavenisaplaceonline.blogspot.com. Από τότε, πηγαίνω σε fashion shows και events, αρθρογραφώ σε διάφορα sites και προσπαθώ να γνωρίζω διαρκώς νέους ανθρώπους, να ενημερώνομαι και να εξελίσσομαι, ασχολούμενη με μανία με αυτό που αποδείχθηκε το μεγάλο μου πάθος. Πλέον, σπουδάζω δημοσιογραφία και δημόσιες σχέσεις στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και σε όσους με ρωτούν απαντώ -με μετριοπάθεια βεβαίως βεβαίως- πως στοχεύω στα αστέρια! Προς το παρόν στόχος μου είναι να μοιραστώ την αγάπη μου και τις γνώσεις μου για τον χώρο μαζί σας!