BFF VS Boyfriend: Τι δεν λέει το αγόρι σας για το makeup

BFF VS Boyfriend: Τι δεν λέει το αγόρι σας για το makeup

Ας ξεκινήσουμε ζωγραφίζοντας μια όμορφη εικόνα στο μυαλό μας. Είναι βράδυ, έχετε περάσει δύο ώρες μπροστά στον καθρέφτη και, επιτέλους, είστε έτοιμες. Προχωράτε με περίσσια αυτοπεποίθηση προς το αγόρι σας και ρωτάτε: “Πως σου φαίνομαι;” 😛 Έχει δύο επιλογές. α) Να απαντήσει ειλικρινά πως κάτι δεν δείχνει καλό πάνω σας και να ρισκάρει έναν τσακωμό και εσάς να ετοιμάζεστε για μερικές ακόμη ώρες ή β) Να πει ψέματα πως όλα είναι καλά. Στοιχηματίζουμε πως θα διαλέξει την δεύτερη εναλλακτική. Η εκάστοτε κολλητή μας όμως (αν νοιάζεται πραγματικά για εμάς) δεν θα διστάσει να μιλήσει ειλικρινά και να μας επισημάνει τα λάθη μας για να τα διορθώσουμε. Ας δούμε λοιπόν τι δεν λέει το αγόρι σας για το makeup.

  • Κραγιόν στα δόντια

Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες. Και, ευτυχώς, μπορεί να διορθωθεί πολύ εύκολα. Το αγόρι μας, μπορεί να μην το προσέξει καν. Μια γυναίκα όμως, που έχει αντιμετωπίσει ένα τέτοιο πρόβλημα στο παρελθόν, θα μας ενημερώσει.

  • Foundation

Όταν ο λαιμός δεν ταιριάζει με το πρόσωπο και  η διαφορά, όχι μόνο είναι ορατή, αλλά μπορούμε να δούμε καθαρά και την “γραμμή”, τότε τα πράγματα είναι σκούρα. Το πιο πιθανό είναι πως, και πάλι, οι άντρες δεν θα το προσέξουν καν. Ίσως στο πίσω μέρος του μυαλού τους να αναρωτιούνται πότε μαυρίσατε τόσο πολύ μέσα στο καταχείμωνο 😂

τι δεν λέει το αγόρι σας για το makeup

  • Φρύδια

Το πιο συχνό λάθος των γυναικών, ανεξαρτήτως ηλικίας. Θα είναι διαφορετικά μεταξύ τους, πολύ σκούρα, πολύ σκληρά, με πολύ έντονες γωνίες ή απλά αστεία. Το αγόρι σας θα νομίζει πως έτσι είναι φυσικά… Η κολλητή θα ξέρει καλύτερα.

  • Highlighter

Μπορεί να είναι φαίνεται δύσκολο να κάνετε λάθος με το highlighter. Δεν είναι όμως. Μπορεί να χρησιμοποιήσατε υπερβολική ποσότητα (και εννοούμε ΠΟΛΥ υπερβολική, τόσο που ούτε εμείς δεν θα φορούσαμε XD), να το βάλατε σε λάθος σημείο (αφήστε το κούτελο ήσυχο τέλος πάντων) ή να διαλέξατε λάθος απόχρωση. Υπάρχει μια πιθανότητα το αγόρι σας να το καταλάβει και να προσπαθήσει να σας “σκουπίσει” (γιατί γυαλίζεις έτσι καλέ; #true_story).

https://twitter.com/infamousiqra/status/701558188072505344

  • Cate Eye

Αν το eyeliner σας είναι διαφορετικό στα δύο μάτια…τότε όλοι σας οι εφιάλτες έγιναν πραγματικότητα 😛 Στην προκειμένη περίπτωση, ας δώσουμε λίγο δίκιο στους άντρες. Είναι δύσκολο να το καταλάβεις, αν δεν είναι μεγάλη η διαφορά. Εξάλλου, εκείνοι απλά θωρούν πως μοιάζετε με φαραώ, κλεοπάτρα κλπ. Εντάξει, και η κολλητή δεν ξέρει τι είναι το corner και το offside. Big Deal. 😂

Εσάς, τι δεν λέει το αγόρι σας για το makeup;

 

By | 2017-01-05T21:51:19+00:00 January 9th, 2017|BLOG, MAKE UP, TIPS|0 Comments
ΕΛΕΝΑ ΤΣΑΚΙΡΙΔΟΥ
Είμαι 20 ετών, έχω όμως μυηθεί στον χώρο της μόδας..."από κούνια"! Πάντα ακολουθούσα πιστά τη μαμά μου στις επιδείξεις και μόλις έγινα 16 αποφάσισα πως θέλω να αφήσω το δικό μου στίγμα, ξεκινώντας το προσωπικό μου blog heavenisaplaceonline.blogspot.com. Από τότε, πηγαίνω σε fashion shows και events, αρθρογραφώ σε διάφορα sites και προσπαθώ να γνωρίζω διαρκώς νέους ανθρώπους, να ενημερώνομαι και να εξελίσσομαι, ασχολούμενη με μανία με αυτό που αποδείχθηκε το μεγάλο μου πάθος. Πλέον, σπουδάζω δημοσιογραφία και δημόσιες σχέσεις στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και σε όσους με ρωτούν απαντώ -με μετριοπάθεια βεβαίως βεβαίως- πως στοχεύω στα αστέρια! Προς το παρόν στόχος μου είναι να μοιραστώ την αγάπη μου και τις γνώσεις μου για τον χώρο μαζί σας!