Creaseless Concealer!

Creaseless Concealer!

Αναμφισβήτητα, μία από τις μεγαλύτερες έγνοιες μας, σε ότι αφορά το μακιγιάζ, είναι το concealer. Πως θα διαλέξουμε τη σωστή απόχρωση για την επιδερμίδα μας, πως θα το εφαρμόσουμε σωστά και, το πιο σημαντικό, πως θα μείνει ανέπαφο στη διάρκεια της ημέρας δίχως να μένει στις λεπτές γραμμές…

Επειδή όλες το έχουμε περάσει, συγκεντρώσαμε μερικά τιπς για να σας βοηθήσουν!

  • Πούδρα

Αλλά όχι υπερβολική. Η περίσσια ποσότητα θα κάνει την περιοχή κάτω από τα μάτια να φαίνεται ασυνήθιστα ξηρή και γερασμένη και θα τονίσει τις ατέλειες αντί να τις καλύψει. Αντίθετα, Αν χρησιμοποιήσετε λίγη πούδρα σε ένα fluffy πινέλο, θα σετάρετε το κονσίλερ και θα έχετε φυσικό αποτέλεσμα.

  • Σύσταση

Τα concealer με μεγάλη κάλυψη είναι συνήθως τα πιο ξηρά και εκείνα που θα σταθούν στις λεπτές γραμμές των ματιών. Διαλέξτε μια λεπτή και κρεμώδη φόρμουλα. Αν έχετε πρόβλημα με την κάλυψη, εφαρμόστε color corrector από πριν.

  • Κρέμα

Ένα λιγότερο γνωστό, παρόλα αυτά αποτελεσματικό, τιπ! Εφαρμόστε κρέμα ματιών (μια εύκολα απορροφήσιμη κατά προτίμηση) και συνεχίστε με το υπόλοιπο μακιγιάζ. Αφού έχει απορροφηθεί πλήρως, συνεχίστε με κονσίλερ (και πούδρα).

  • Ποσότητα

Όπως συμβαίνει με την πούδρα, έτσι και τα κρεμώδη προϊόντα χρειάζονται προσοχή, καθώς η υπερβολική ποσότητα μπορεί να έχει τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιθυμούμε. Μην απατάστε από τα trends του instagram, αν δεν έχετε να περπατήσετε στο κόκκινο χαλί, δεν χρειάζεστε τόσο κονσίλερ. Ξεκινήστε να δουλεύεται με λεπτές στρώσεις μέχρι να βρείτε την επιθυμητή κάλυψη, για φυσικό αποτέλεσμα!

Για τα πιο εύκολα στη χρήση καλλυντικά, επισκευθείτε το e-shop μας!

By | 2016-11-19T19:42:29+00:00 November 19th, 2016|BLOG, MAKE UP, TIPS, ΤΑΣΕΙΣ|0 Comments
ΕΛΕΝΑ ΤΣΑΚΙΡΙΔΟΥ
Είμαι 20 ετών, έχω όμως μυηθεί στον χώρο της μόδας..."από κούνια"! Πάντα ακολουθούσα πιστά τη μαμά μου στις επιδείξεις και μόλις έγινα 16 αποφάσισα πως θέλω να αφήσω το δικό μου στίγμα, ξεκινώντας το προσωπικό μου blog heavenisaplaceonline.blogspot.com. Από τότε, πηγαίνω σε fashion shows και events, αρθρογραφώ σε διάφορα sites και προσπαθώ να γνωρίζω διαρκώς νέους ανθρώπους, να ενημερώνομαι και να εξελίσσομαι, ασχολούμενη με μανία με αυτό που αποδείχθηκε το μεγάλο μου πάθος. Πλέον, σπουδάζω δημοσιογραφία και δημόσιες σχέσεις στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και σε όσους με ρωτούν απαντώ -με μετριοπάθεια βεβαίως βεβαίως- πως στοχεύω στα αστέρια! Προς το παρόν στόχος μου είναι να μοιραστώ την αγάπη μου και τις γνώσεις μου για τον χώρο μαζί σας!