Κρυοθεραπεία Μαλλιών: Η προσωπική μου εμπειρία

Κρυοθεραπεία Μαλλιών: Η προσωπική μου εμπειρία

Από την στιγμή που τα Ikonomakis Κομμωτήρια έφεραν την κρυοθεραπεία στην Ελλάδα, επιδόθηκα με πάθος στην συγγραφή πολυάριθμων άρθρων αναφορικά με αυτή. Ξεκίνησα μια εκτενή έρευνα αναφορικά με την καινοτομία της κρυοθεραπείας, τα βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα οφέλη που προσφέρει στα μαλλιά μας, το επαναστατικό σύστημα της Inverse και πολλά άλλα. Όσο περισσότερα ανακάλυπτα για αυτή, τόσο περισσότερο αυξανόταν το ενδιαφέρον μου και μεγάλωνε η δίψα μου για ακόμη περισσότερα. Όταν, λοιπόν, ένιωσα πως εξάντλησα το θεωρητικό κομμάτι της έρευνάς μου, αποφάσισα να περάσω στο πρακτικό και να διαπιστώσω ιδίοις όμμασι τι ακριβώς κάνει η κρυοθεραπεία μαλλιών! ♥

Με περίσσια ανυπομονησία, αλλά και με μια επιφύλαξη (καθώς έπλεκα το εγκώμιο της θεραπείας τόσο καιρό και δεν ήθελα να απογοητευτώ), επισκέφθηκα τους hair experts στο Χαλάνδρι το απόγευμα της Τετάρτης.

κρυοθεραπεία μαλλιών

Ξεκινήσαμε με την συνηθισμένη μας ρουτίνα. Λούσιμο στον λουτήρα, σαμπουάν για την ξηροδερμία και μαλακτική για εύκολο ξεμπέρδεμα και sleek τελείωμα στα πλούσια μαλλιά μου.

Μετά από το καθιερωμένο μας χτένισμα με την Tangle Teezer, για να ξεμπλέξουμε και να διαχωρίσουμε την τρίχα, εφαρμόσαμε το Ice Mist στα μαλλιά μου. Το προϊόν είχε μόλις βγει από το ψυγείο, επομένως έδωσε μια αναζωογονητική δροσιά στα μαλλιά μου, ενώ μύριζε και υπέροχα. Είναι ιδανικό για αυτή την δουλειά, καθώς προετοιμάζει τα μαλλιά μας για την κρυοθεραπεία (ενισχύοντας τα οφέλη που θα αποκομίσουμε από αυτήν) δίχως να αφήνει υπολείμματα στην τρίχα και δεν χρειάζεται ξέβγαλμα.

Μετά το Ice Mist, ακολουθεί το βασικό μέρος της κρυοθεραπείας. Τοποθετούμε τους πυρήνες πάγου στην συσκευή Inverse, χωρίζουμε τα μαλλιά σε τούφες και ξεκινάμε την θεραπεία.

Η αλήθεια είναι πως περίμενα κάτι πιο…τρομακτικό 😛 Να δω τα μαλλιά μου να κολλάνε στις πλάκες, να βγαίνει παγωμένος αέρας από την συσκευή όπως όταν ανοίγουμε την κατάψυξη…κάτι τέτοιο. Τίποτα από όλα αυτά δεν συνέβη. Η διαδικασία ήταν ανώδυνη, εύκολη και τα μαλλιά μου τα ένιωθα μαλακά και δροσερά.

κρυοθεραπεία μαλλιών

Μπορέσαμε να τα ισώσουμε πολύ πιο εύκολα από κάθε άλλη φορά και, μετά την κρυοθεραπεία και στην στεγνή ισιωμένη τρίχα, τα μαλλιά μου τα ένιωθα απόλυτα ενυδατωμένα και απαλά, ενώ έλαμπαν και φαινόντουσαν λεία και μεταξένια.

Παρότι τα οφέλη της κρυοθεραπείας πολλαπλασιάζονται με το πέρασμα του χρόνου και τις τακτικές εφαρμογές, παρατήρησα αισθητή διαφορά από την πρώτη κιόλας δοκιμή. Θέλω οπωσδήποτε να χρησιμοποιήσω ξανά την συσκευή στα μαλλιά μου και προτείνω την κρυοθεραπεία σε όλες σας ανεπιφύλακτα!

Για να δοκιμάσετε την κρυοθεραπεία μαλλιών με το επαναστατικό σύστημα της Inverse, επισκεφθείτε τα Ikonomakis κομμωτήρια + VIP στο Χαλάνδρι ή προμηθευτείτε την από το eshop μας! ♥

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα 😉

By | 2017-05-25T14:17:59+00:00 May 25th, 2017|BLOG, HAIR|0 Comments
ΕΛΕΝΑ ΤΣΑΚΙΡΙΔΟΥ
Είμαι 20 ετών, έχω όμως μυηθεί στον χώρο της μόδας..."από κούνια"! Πάντα ακολουθούσα πιστά τη μαμά μου στις επιδείξεις και μόλις έγινα 16 αποφάσισα πως θέλω να αφήσω το δικό μου στίγμα, ξεκινώντας το προσωπικό μου blog heavenisaplaceonline.blogspot.com. Από τότε, πηγαίνω σε fashion shows και events, αρθρογραφώ σε διάφορα sites και προσπαθώ να γνωρίζω διαρκώς νέους ανθρώπους, να ενημερώνομαι και να εξελίσσομαι, ασχολούμενη με μανία με αυτό που αποδείχθηκε το μεγάλο μου πάθος. Πλέον, σπουδάζω δημοσιογραφία και δημόσιες σχέσεις στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και σε όσους με ρωτούν απαντώ -με μετριοπάθεια βεβαίως βεβαίως- πως στοχεύω στα αστέρια! Προς το παρόν στόχος μου είναι να μοιραστώ την αγάπη μου και τις γνώσεις μου για τον χώρο μαζί σας!