Κρυοθεραπεία: Οι πιο συχνές ερωτήσεις #4

Κρυοθεραπεία: Οι πιο συχνές ερωτήσεις #4

Κουραστήκατε να ακούτε για την κρυοθεραπεία των μαλλιών; Ελπίζουμε πως όχι. Εμείς, σίγουρα δεν κουραστήκαμε να σας μιλάμε για αυτή. Τα οφέλη της είναι τόσα πολλά και η τεχνολογία της τόσο καινοτόμα και ριζοσπαστική που δεν μπορούμε να την περιορίσουμε σε ένα μόνο άρθρο. Η επανάσταση που περιμέναμε για την περιποίηση των μαλλιών μας είναι επιτέλους εδώ και είμαστε ενθουσιασμένοι! Ας δούμε, λοιπόν, την καινοτομία της Inverse με την hair cryotherapy! ♥

Αν το χάσατε, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά και στο προηγούμενο άρθρο μας για να μάθετε περισσότερα για την καινοτομία της Inverse! Ας συνεχίσουμε!

Το σύστημα ενυδάτωσης της Inverse έχει δημιουργήσει μια νέα κατηγορία στην περιποίηση των μαλλιών. Είναι επόμενο, λοιπόν να προκύπτουν πολλά ερωτήματα γύρω από αυτή.

Πως συμπεριφέρεται με την θερμότητα;

Καθώς η Inverse βασίζεται στην δύναμη του πάγου και την βάζουμε στην κατάψυξη, είναι προφανές πως η θερμότητα δεν είναι ο καλύτερός της φίλος. Καλό θα ήταν να κρατήσετε την συσκευή όσο γίνεται μακριά από πηγές θερμότητας και καυτό νερό και να μην την αφήνετε εκτεθειμένη στο φως του ήλιου.

Παρόλα αυτά, μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε στα μαλλιά σας μετά την θερμότητα. Αφού, δηλαδή, τα ισιώσετε.

Μετά την θερμότητα είναι πάντοτε πιο εύκολο να διαχειριστούμε τα μαλλιά μας. Αν προσθέσουμε και την ενυδατική κρυοθεραπεία, τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά. Η Inverse, όχι μόνο θα μειώσει την φθορά που έχουν υποστεί τα μαλλιά σας, αλλά θα τα κάνει πιο λεία και απαλά και θα διευκολύνει το βούρτσισμα και το styling.

Γιατί τόσο χαμηλές θερμοκρασίες;

Τι συμβαίνει στις θερμοκρασίες κάτω του μηδενός; Μεταξύ των -8°C και των -3°C, η υγρασία απορροφάται ταχύτατα από τις ίνες των μαλλιών μας και οδηγεί σε αυξημένα επίπεδα ενυδάτωσης που διαρκεί. Μάλιστα, η τακτική χρήση τέτοιων χαμηλών θερμοκρασιών, σε βάθος χρόνου, μπορεί να βοηθήσει στην επανόρθωση των φθαρμένων και αφυδατωμένων μαλλιών.

Χρειάζονται άλλα προϊόντα;

Μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα για την περιποίηση των μαλλιών σας. Επιπλέον, μην ξεχνάτε και την χρήση του Ice Mist.

Το καλύτερο είναι πως, με την πάροδο του χρόνου, η Inverse μειώνει την ανάγκη για προϊόντα styling!

Για να δοκιμάσετε την κρυοθεραπεία με το επαναστατικό σύστημα της Inverse, επισκεφθείτε τα Ikonomakis κομμωτήρια + VIP στο Χαλάνδρι ή προμηθευτείτε την από το eshop μας! ♥

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα 😉

 

By | 2017-05-23T22:26:58+00:00 May 23rd, 2017|BLOG, HAIR|0 Comments
ΕΛΕΝΑ ΤΣΑΚΙΡΙΔΟΥ
Είμαι 20 ετών, έχω όμως μυηθεί στον χώρο της μόδας..."από κούνια"! Πάντα ακολουθούσα πιστά τη μαμά μου στις επιδείξεις και μόλις έγινα 16 αποφάσισα πως θέλω να αφήσω το δικό μου στίγμα, ξεκινώντας το προσωπικό μου blog heavenisaplaceonline.blogspot.com. Από τότε, πηγαίνω σε fashion shows και events, αρθρογραφώ σε διάφορα sites και προσπαθώ να γνωρίζω διαρκώς νέους ανθρώπους, να ενημερώνομαι και να εξελίσσομαι, ασχολούμενη με μανία με αυτό που αποδείχθηκε το μεγάλο μου πάθος. Πλέον, σπουδάζω δημοσιογραφία και δημόσιες σχέσεις στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και σε όσους με ρωτούν απαντώ -με μετριοπάθεια βεβαίως βεβαίως- πως στοχεύω στα αστέρια! Προς το παρόν στόχος μου είναι να μοιραστώ την αγάπη μου και τις γνώσεις μου για τον χώρο μαζί σας!