DIRTY BLONDE – Η ΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΞΑΝΘΟ 2015

DIRTY BLONDE – Η ΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΞΑΝΘΟ 2015

Το New York Fashion Week τελείωσε και τα βλέμματα όλων των Hair Experts ήταν εκεί για να αποκωδικοποιήσουν τις τάσεις που θα επικρατήσουν .   Ξενυχτήσαμε – ψάξαμε και  ξεχωρίσαμε τις πιο hot  τάσεις που προβάλλουν οι διεθνείς οίκοι  ως τα must-have Trends .

ln84456452

Τα χρώματα που θα επιλέξουν οι γυναίκες για τα μαλλιά τους για το φθινόπωρο και τον χειμώνα το 2015 πλησιάζουν αρκετά τις επιθυμίες των Ελληνίδων , από τον Ιουλίου του 2013 σας είχα γράψει για την τάση του Bronde  brown+blonde δηλαδή την απόλυτη τάση για τις ξανθιές γυναίκες για την χρονιά που φεύγει αλλά παραμένει στην επικαιρότητα για τις γυναίκες που αναζητούν ένα πιο θερμό ξανθό που δεν θα  σκληραίνει το πρόσωπο & μπορεί να φορεθεί ακόμα και με ελάχιστο μακιγιάζ λόγο του ότι προσθέτει τα καστανά χρωστικά (brown) και τα ξανθά (blonde) εστί λοιπόν δημιουργήθηκε οι  Bronde αποχρώσεις  .
Σήμερα η τάση είναι  λίγο διαφορετική ξανά στο επίκεντρο το ξανθό αγαπημένο στις Ελληνίδες αλλά με μια πινελιά λίγο πιο Dirty …. Ναι , ναι η τάση είναι το Dirty Blonde το ξανθό σαντρέ αποκτά την τιμητική του και σε συνδυασμό με ένα μπαλεγιάζ ή ένα Ombre έρχεται να κατακτήσει την Ελληνίδα οπού πιστά δεν θέλει να αποβάλει τις ανοιχτές αποχρώσεις από τα μαλλιά της . Τα dirty Look τα είδαμε σε αρκετούς οίκους οπού οι υφές άλλαξαν και ξέφυγαν από την λάμψη που δίναμε το 2013-2014 και πήγαμε στα απολυτά matte effect οπού αποδίδουν  αυτή την ψευδαίσθηση των ‘‘βρόμικων μαλλιών’’ .

Η τεχνική

Επιλέγουμε μια μεσαία βάση πάντα σε ξανθά σκούρα  και ξανθά 6-7

Δημιουργούμε την βάση και τοποθετούμε σε αυτήν ένα μπαλεγιάζ ή ένα όμβρε
τοποθετώντας παστέλ αποχρώσεις ως ρεφλέ ‘‘μουτζουρώνουμε’’ το ξάνοιγμα και έτσι κατεβάζουμε την φωτεινότητα τις απόχρωσης .( τα υπόλοιπα tips απο κοντά 😉 )

Πως θα επιλέξεις το κατάλληλο Dirty Blonde

ομπρέ ή  μπαλεγάζ ;;;

Η απόφαση είναι κυριολεκτικά δική σας το Dirty Blonde με ombre το επιλέγουν συνήθως κοπέλες πιο νεαρής ηλικίας θέλουν να διατηρήσουν μια ‘‘απόσταση’’ από το κομμωτήριο δεν επιθυμούν συχνές επαναληπτικές επισκέψεις για να κάνουν την ‘‘ρίζα’’ στο κομμωτήριο και θέλουν να έχουν ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα με χαμηλό budget δηλαδή το καλύτερο αποτέλεσμα με το χαμηλότερο κόστος σε χρόνο αλλά και χρήματα .

Εάν επιλέξετε Dirty blonde με μπαλεγιάζ τότε σίγουρα είστε ή μοιραία γυναίκα που κατακτά τα θέλω της και η προσεγμένη εικόνα σας είναι  το παν . Η βάση γίνεται από την αρχή δημιουργούμε ένα μπαλεγιάζ στις άκρες και ξεχωρίζουμε Κάποιες πιο χοντρές σε πάχος τούφες  αλλά και αραιές μεταξύ τους  στο επάνω μέρος έτσι θα ξεχωρίζει το μπαλεγιαζ πριν σβήσει διαδοχικά στο μήκος των μαλλιών σας το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό και  πολύ Chic .

Μια συμβουλή στις ξανθιές μου φίλες που παρακολουθούν τα άρθρα μου

Άσχετα με την ηλικία της κάθε γυναίκας τα πρότυπα που παρατηρούμε είναι πολύ συγκεκριμένα δηλαδή οι γυναίκες που εμπνέουν και γοητεύουν σήμερα είναι 35-50 ετών  Lopez –  Kardashian – Aniston – Giselle το ξανθό χρώμα αρχίζει και σκουραίνει ευτυχώς και στην Ελλάδα από το 2013 διότι κουράζει και το μάτι αλλά κυρίως την υγεία των μαλλιών σας ,  βλέπετε κάποια από τις φίλες σας να σκουραίνει τα μαλλιά της ,  αυτό μπορεί να είναι πολύ τρομακτικό για την Ελληνίδα από την στιγμή που το ξανθό γοητεύει αλλά οι εποχές έχουν αλλάξει  , οι παστέλ αποχρώσεις θα αποτελέσουν μια διέξοδο από την πολυετή ταλαιπωρία  που επιλέγεται να αποδίδετε στα μαλλιά σας ,  στην προσδοκία της απόλυτη καθαρότητας του χρώματος . Παρακολουθήστε διαβάστε και συζητήστε για τις νέες τάσεις και τα χρώματα που κυκλοφορούν και θα δείτε ότι σίγουρα θα έρθετε στα λόγια μου ,  γιατί και εμείς στα ikonomakis κομμωτήρια + Vip δημιουργούμε προσδοκίες οι experts είναι εδώ και σας προκαλούν να ανακαλύψετε την ομορφότερη πλευρά του εαυτού σας τα φιλιά μου και θα σας δω από κοντά !!!

By | 2015-06-03T21:59:50+00:00 June 2nd, 2015|BLOG, ΤΑΣΕΙΣ|0 Comments
H τέχνη που υπηρετούμε με αστείρευτα δημιουργικό πάθος, μας έκανε να αισθανόμαστε την ανάγκη πως το κομμωτήριο σήμερα πρέπει να καταρτίζεται από έμπειρους επαγγελματίες, άριστα εκπαιδευμένους για να βιώνετε την κάθε επίσκεψη στα κομμωτήριά μας, σαν μοναδική εμπειρία προσιτής πολυτέλειας. Ορμώμενοι από αυτήν την φιλοσοφία, τα κομμωτήρια ikonomakis, έχουν δημιουργήσει το δικό τους εκπαιδευτικό κέντρο έτσι ώστε να εξασφαλίσουν την ομοιογένεια, τη συνεχή τεχνική και ποιοτική αναβάθμιση των συνεργατών τους. Σας καλωσορίζουμε λοιπόν στην ιστοσελίδα μας και ευχόμαστε να απολαύσετε μαζί μας την προσπάθεια για διαρκή αναβάθμιση της κομμωτικής τέχνης. Καλή απόλαυση!