DONATE HAIR

DONATE HAIR 2016-02-12T16:01:11+00:00

Δωρεά μαλλιών μπορείς και εσύ να βοηθήσεις – Ίδρυση οργανισμού δωρεάς μαλλιών για παιδιά που πάσχουν απο καρκίνο

Print

Πριν από 3 εβδομάδες είδα στο διαδίκτυο ένα άρθρο σχετικά με την Δωρεά μαλλιών σε παιδιά με καρκίνο , το άρθρο περιέγραφε την ιστορία μια φοιτήτριας από την Θεσσαλονίκη οπού αποφάσισε πριν από ένα χρόνο να δωρίσει τα μαλλιά της για αυτό τον σκοπό . Η 1η σκέψη μου ήταν να επικοινωνήσω μαζί της για να διαδώσουμε την ιδέα και να ευαισθητοποιήσουμε τον κόσμο μετά από πολλές κλήσεις και με ιδιαίτερη επιμονή κατάφερα να επικοινωνήσω με την Μελίνα οπού και προγραμματίσαμε μια συνάντηση από κοντά . Στο ραντεβού που κάναμε η Μελίνα μου ανέφερε το όνειρο της να δημιουργηθεί ένας οργανισμός εδώ στην Ελλάδα όπου θα μπορούν οι δωρητές να κουρεύονται δωρεάν από τα συνεργαζόμενα κομμωτήρια και τα μαλλιά να δωρίζονται σε παιδιά που πραγματικά έχουν ανάγκη σε μορφή περούκας  .Επικοινώνησα με φίλους και γνωστούς που μπορούν να συμβάλλουν στον σκοπό  (Οικονομικά) για να γίνει η αρχή και  σύντομα είχαμε τα 1α θετικά αποτελέσματα . Η ομάδα αποτελείτε από την Μελίνα από κομμωτές από ιδιοκτήτες εταιριών και από δημοσιογράφους όλοι έσπευσαν να αγκαλιάσουν την προσπάθεια της Μελίνας για να Κάνουμε πραγματικότητα ένα οργανισμό δωρεάς μαλλιών στην Ελλάδα. Ο σκοπός είναι πραγματικά πολύ δυνατός  θα συλλέγουμε μαλλιά (κοτσίδες ) και χρήματα για να Κάνουμε πραγματικότητα ένα σπίτι που θα αγκαλιάζει το Κάθε παιδί και με την βοήθεια ψυχολόγων θα περνάμε αυτό το στάδιο για Κάθε παιδί ανώδυνα . Παρακαλώ τους φίλους και γνωστούς που θέλουν να συμβάλουν στην προσπάθεια να μην διστάσουν να μου τηλεφωνήσουν ή να μου στείλουν ένα email στο info@ikonomakis.gr Είμαι πολύ χαρούμενος που παίρνω μέρος σε αυτό το όνειρο όσοι με γνωρίζετε καταλαβαίνετε και τις προθέσεις μπορούμε να κάνουμε αυτό το όνειρό πραγματικότητα θα χαρώ να  σας δω δίπλα μας !!!

Θοδωρής Οικονομάκης

Σύντομα θα σας έχουμε περισσότερα νέα συγκεντρώσαμε τα 1α χρήματα για την νομική κάλυψη  οι νομικές διαδικασίες ξεκινούν αύριο 17/11/2014 παραθέτω Οδηγίες & προϋποθέσεις δωρεάς μαλλιών καθώς και το αρχικό κείμενο της Μελίνας

Αγαπητοί αναγνώστες,

Ας συστηθούμε για αρχή. Ονομάζομαι Μελίνα Κωνσταντινίδη, είμαι 24 χρονών και μένω στην Θεσσαλονίκη. Πέρσι τον Σεπτέμβρη έκοψα και δώρισα τα μαλλιά μου στον οργανισμό “Wings for kinds” στο Οhio της Αμερικής. Ως αρθρογράφος έγραψα 2 άρθρα σχετικά με την διαδικασία, όπως και δημιούργησα την σελίδα “Δωρεά μαλλιών-Μπορείς και εσύ να βοηθήσεις” με σκοπό την ενημέρωση των Ελλήνων. Δεν αντιπροσωπεύω κάποιο οργανισμό, δουλεύω εθελοντικά και δεν χρηματοδοτείται η προσπάθεια αυτή. Βαθύτερος σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε ένα αντίστοιχο οργανισμό στην Ελλάδα κάτι που είναι πολύ δύσκολο και μακροχρόνιο. Σήμερα επίσημα είμαστε 80 δωρητές. ‘Εχει δημιουργηθεί αφίσα από την γραφίστρια Μάγδα Ανδρεάδου ιδρυτή  της Sevenline όπου μπορείτε να παραλάβετε ΔΩΡΕΑΝ επικοινώνοντας μαζί μου στην επίσημη ιστοσελίδα ” Δωρεά μαλλιών-Μπορείς και εσύ να βοηθήσεις“.

Πριν περάσουμε στο ενημερωτικό κομμάτι θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους εσάς που στηρίζετε την προσπάθεια αυτή. Νιώθω μεγάλη χαρά για τα ζεστά σας μηνύματα και θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να τα καταφέρω ακόμα και με την πιθανότητα αποτυχίας. Δυστυχώς ως φοιτήτρια δεν έχω αρκετό χρόνο και χρήμα για να μεγαλώσω ακόμα περισσότερο την καμπάνια μας. Όπως έγραψε και η φίλη Ειρήνη ” Είναι απίστευτο το οτι μπορούμε να βοηθήσουμε τις ψυχούλες δίνοντας τους ένα κομμάτι του εαυτού μας…Μακάρι με ένα φιλί να μπορούσαμε να τις θεραπεύσουμε κιόλας…”

Συγκεντρώνουμε μαλλιά για τον ελλήνικο οργανισμο σύντομά θα αναρτήσουμε και λίστα με τα συνεργαζόμενα κομμωτήρια οπου θα μπορέιτε να κόψετε ΔΩΡΕΑΝ τα μαλλιά σας και να αναλάβουν εκείνοι την αποστολή .

Προϋποθέσεις Δωρεάς για την Ελληνική Καμπάνια μπορείτε να δείτε στο επίσημο site μας: Donatehair.gr

#DorizoAgapi