ΕΙΣΑΓΩΓΗ

ΕΙΣΑΓΩΓΗ 2016-03-30T09:55:52+00:00

Face Metrics Pro

Βαρεθήκατε να είστε… άλλο ένα κούρεμα;

Ανάλυση προσωπολογίας, μετρική προσώπου. Το Face Metrics Pro είναι μια καινούργια εφαρμογή στον χώρο της κομμωτικής για την Ελλάδα. Πόσες φορές λανσαρίστηκε μια καινούργια μόδα σε coup + styling και είχατε την απορία εάν θα σας ταιριάζει;

Πόσες φορές αναρωτηθήκατε εάν η εικόνα σας είναι αυτή που πρέπει, εάν το κούρεμα που σας πρότεινε ο κομμωτής σας ή αυτό που εσείς ζητήσατε είναι αυτό που πραγματικά ταιριάζει στα χαρακτηριστικά του προσώπου σας;

Αυτές την απορίες ήρθε να σας λύσει το Face Metrics Pro.

Πολλοί από εμάς δεν δίνουν ιδιαίτερη σημασία στην πρώτη εικόνα. Πολλοί ψυχολόγοι αναφέρουν ότι η πρώτη εικόνα είναι το παν.

Όλοι καθημερινά έχουμε μάθει να ζούμε με την ανφάς εικόνα του πρόσωπου μας στον καθρέπτη, κανείς όμως δεν κοιτάζει την αρμόνια και την συμμετρία του ανφάς και του προφίλ σύμφωνα με τα μοναδικά χαρακτηριστικά του πρόσωπου του .

Η Προσωπολογία βασίζεται στις διαστάσεις του προσώπου, την αρμονία, την συμμετρία, τις γωνίες του προσώπου και σε “τυχόν μικρά ελαττώματα” που έχει ο καθένας από εμάς π.χ. έντονη μύτη, μεγάλα ζυγωματικά, έντονους αραιούς κροτάφους, γέμισμα στον λαιμό, κάποιο σημάδι κλπ…

Σκοπός αυτής της εφαρμογής είναι στο να βοηθήσει να κατανοήσει πλήρως ο ενδιαφερόμενος ποια είναι τα μικρά μυστικά για να κρύψει τα (ευαίσθητα) χαρακτηριστικά και να τονίσει τα όμορφα, για να έχει πάντα μια ωραία εικόνα σε σχέση με το τις γραμμές του προσώπου, τον σωματότυπο, πωςfmp1 μπορεί να διορθώσει το μακιγιάζ, ποιές coup του ταιριάζουν και ποιά χτενίσματα, πάντα με τον στυλίστα κομμωτή που θα σας αναλάβει .

Το FACE METRICS PRO δεν είναι μια υπηρεσία που τοποθετούμε μια φωτογραφία στον υπολογιστή και βλέπουμε εάν μας ταιριάζουν διάφορα fancy style κουρέματα ή χρώματα. Είναι μια επαγγελματική υπηρεσία από έμπειρους και καταρτισμένους στυλίστες κομμωτές που αναλύουν τη βάση της εικόνας σας και σας αναδεικνύουν.

Με το Face Metrics Pro παίρνουμε την εικόνα σας, μετράμε την συμμετρία του προσώπου, καταδεικνύουμε τα σημεία που θέλουν μεγαλύτερη προσοχή στο να δείχνει αρμονικό το πρόσωπο και κρύβουμε όλα τα ελαττώματα που σας προβληματίζουν στην καθημερινότητα. Σε αναλογία με τον σωματότυπο σας, αναλύουμε συμφώνα με τις τιμές που μας δίνει η εφαρμογή τις αποστάσεις, τονίζοντας τα όμορφα χαρακτηριστικά σας και προτείνουμε αυτό που ταιριάζει σε coup + styling.


Μόνο με ραντεβού: ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ – ΧΑΛΑΝΔΡΙ | info: 2299074486,  2106090712


Δοκιμάστε το Face Metics Pro