Feather Eyebrows: Η νέα τρελή τάση

Feather Eyebrows: Η νέα τρελή τάση

Αν χρειαζόταν να περιγράψουμε τα trends που έχουν κατακλύσει τις οθόνες μας τον τελευταίο χρόνο με μια μόνο λέξη, δίχως αμφιβολία, θα λέγαμε…περίεργα. Μονόκεροι, glitter, holographic, blorange, rainbow roots, neon, πολύτιμοι λίθοι και πολλά ακόμη. Έρχονται και φεύγουν από την καθημερινότητά μας με ιλιγγιώδη ταχύτητα, επανέρχονται, αλλάζουν και,  κάθε διαφορετική εκδοχή τους, κρύβει μια καινούργια πτυχή που δεν είχαμε προηγουμένως αντιληφθεί. Ακόμη και αν δεν τείνετε να ακολουθήσετε τις εκάστοτε τάσεις που εμφανίζονται κατά καιρούς, είναι χρήσιμο (και στην προκειμένη περίπτωση αστείο) να ενημερώνεστε για τα πιο καυτά trends που συναρπάζουν την beauty κοινότητα. Ο λόγος, σήμερα, για τα feather eyebrows!

feather eyebrows

Για την ιστορία, να αναφέρουμε πως ο όρος “feathery brows” αρχικά αναφερόταν στα φρύδια που μοιάζουν φυσικά όταν τα γεμίζουμε. Ήταν η απάντηση στα πολύ έντονα boy brows που έμοιαζαν σαν να ήταν σχεδιασμένα με στένσιλ και (τα πρώτα) θύμιζαν ανάλαφρα φτερά. Όπως φαίνεται, κάτι τέτοιο δεν ήταν αρκετό για τους beauty gurus, οι οποίοι αποφάσισαν πως αυτό που έλειπε από την ζωή μας είναι τα φρύδια που μοιάζουν κυριολεκτικά με φτερά.

Ξεκίνησε σαν αστείο, στις αρχές του Απριλίου, από την makeup artist Stella Sironen, η οποία ανακοίνωσε στους ακολούθους της στο Instagram πως ξεκινά ένα νέο trend όπου τα φρύδια έχουν το σχήμα και την μορφή ενός πραγματικού φτερού. Παρά το γεγονός πως, λίγες μέρες αργότερα, ανέφερε πως έκανε πλάκα στο συγκεκριμένο post που είχε προηγηθεί.

Η ζημιά όμως είχε γίνει. Πολλές beauty enthusiasts έσπευσαν να ακολουθήσουν το trend και αναδημιούργησαν αυτό το σχήμα φρυδιών στα μακιγιάζ τους. Μετά από την απήχηση που είχε η ιδέα της, η Stella δεν μπορούσε παρά να αποδεχτεί το γεγονός πως το αστείο της είχε μετατραπεί σε trend!

Η τάση αυτή προσέλκυσε το ενδιαφέρον πολλών, από επαγγελματίες μέχρι και απλές κοπέλες που θέλουν να πειραματίζονται με το μακιγιάζ τους. Η Stella ανέφερε πως χρησιμοποίησε κόλλα στικ για να πετύχει το λουκ της 😛 όμως, αν θέλετε να το δοκιμάσετε, θα ήταν καλύτερα να επιστρατεύσετε ένα clear brow gel (που έχει σίγουρα αποτελέσματα) όπως έκαναν οι φανς. Μια από αυτές, μάλιστα, πρόσθεσε και χρυσό pigment στα φρύδια της!

Ποια είναι η δική σας άποψη για τα feather eyebrows; Θα τολμούσατε να τα δοκιμάσετε; ♥

By | 2017-04-17T21:06:37+00:00 April 17th, 2017|BLOG, MAKE UP, ΤΑΣΕΙΣ|0 Comments
ΕΛΕΝΑ ΤΣΑΚΙΡΙΔΟΥ
Είμαι 20 ετών, έχω όμως μυηθεί στον χώρο της μόδας..."από κούνια"! Πάντα ακολουθούσα πιστά τη μαμά μου στις επιδείξεις και μόλις έγινα 16 αποφάσισα πως θέλω να αφήσω το δικό μου στίγμα, ξεκινώντας το προσωπικό μου blog heavenisaplaceonline.blogspot.com. Από τότε, πηγαίνω σε fashion shows και events, αρθρογραφώ σε διάφορα sites και προσπαθώ να γνωρίζω διαρκώς νέους ανθρώπους, να ενημερώνομαι και να εξελίσσομαι, ασχολούμενη με μανία με αυτό που αποδείχθηκε το μεγάλο μου πάθος. Πλέον, σπουδάζω δημοσιογραφία και δημόσιες σχέσεις στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και σε όσους με ρωτούν απαντώ -με μετριοπάθεια βεβαίως βεβαίως- πως στοχεύω στα αστέρια! Προς το παρόν στόχος μου είναι να μοιραστώ την αγάπη μου και τις γνώσεις μου για τον χώρο μαζί σας!