Φρύδια: Τα πιο συχνά λάθη που κάνουμε

Φρύδια: Τα πιο συχνά λάθη που κάνουμε

Τα τελευταία χρόνια, τα φρύδια έχουν την τιμητική τους. Έχουμε πλέον αφήσει πίσω μας τις εποχές της λεπτής, σχεδόν ανύπαρκτης, γραμμής πάνω από τα μάτια και έχουμε επιδοθεί στην λατρεία των φυσικών φρυδιών. Οι περισσότερες από εμάς, τα περιποιούμαστε στο σπίτι και, συχνά, υποκύπτουμε σε λάθη που επηρεάζουν το τελικό αποτέλεσμα.

  • Τσιμπιδάκι

Αν το χρειάζεστε πολύ, μπορείτε να “καθαρίζετε” τις περιοχές ανάμεσα και κάτω από τα φρύδια. Μην το παρακάνετε όμως. Πολύ συχνά παρασυρόμαστε και τα βγάζουμε υπερβολικά.

  • Λάθος Χρόνος

Η καλύτερη στιγμή να τα περιποιηθείτε, είναι αμέσως μετά το μπάνιο, όταν οι τρίχες είναι μαλακές και οι πόροι του δέρματος ανοιχτοί.

  • Κούρεμα

Δεν θα κόβατε τα μαλλιά σας μόνες σας. Επομένως, μην κόβετε και τα φρύδια. Είναι πολύ εύκολο να κάνετε μια λάθος κίνηση!

Αν δεν μακραίνουν εύκολα, ή τα είχατε κόψει/βγάλει υπερβολικά, καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσετε προϊόντα με βιταμίνες. Όπως προαναφέραμε, πρέπει να τα φροντίζετε όπως κάνετε με τα μαλλιά σας!

By | 2016-11-25T22:33:40+00:00 November 26th, 2016|BLOG, HAIR, TIPS, ΤΑΣΕΙΣ|0 Comments
ΕΛΕΝΑ ΤΣΑΚΙΡΙΔΟΥ
Είμαι 20 ετών, έχω όμως μυηθεί στον χώρο της μόδας..."από κούνια"! Πάντα ακολουθούσα πιστά τη μαμά μου στις επιδείξεις και μόλις έγινα 16 αποφάσισα πως θέλω να αφήσω το δικό μου στίγμα, ξεκινώντας το προσωπικό μου blog heavenisaplaceonline.blogspot.com. Από τότε, πηγαίνω σε fashion shows και events, αρθρογραφώ σε διάφορα sites και προσπαθώ να γνωρίζω διαρκώς νέους ανθρώπους, να ενημερώνομαι και να εξελίσσομαι, ασχολούμενη με μανία με αυτό που αποδείχθηκε το μεγάλο μου πάθος. Πλέον, σπουδάζω δημοσιογραφία και δημόσιες σχέσεις στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και σε όσους με ρωτούν απαντώ -με μετριοπάθεια βεβαίως βεβαίως- πως στοχεύω στα αστέρια! Προς το παρόν στόχος μου είναι να μοιραστώ την αγάπη μου και τις γνώσεις μου για τον χώρο μαζί σας!