Γαλάζιο το απόλυτο χρώμα για τις διακοπές!

Γαλάζιο το απόλυτο χρώμα για τις διακοπές!

Φέτος το γαλάζιο, έχει περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά την τιμητική του. Το βλέπουμε παντού γύρω μας και το λατρεύουμε, μιας και μας θυμίζει θάλασσα, νησιά και διακοπές. Και αν δεν έχετε επενδύσει ακόμη, σας προτρέπουμε να το κάνετε. Γιατί το γαλάζιο είναι το καινούργιο άσπρο. Ταιριάζει με όλα και μας φτιάχνει την διάθεση. Τιρκουάζ, ζαφειρί, και οινοπνευματί είναι κάποιες από τις παραλλαγές του για να βρείτε αυτό που σας φτιάχνει την διάθεση.

Η μόδα του επιτάσσει σε μακιγιάζ, ρούχα, αξεσουάρ και νύχια. Από σκιές, μολύβια ματιών και μάσκαρα μέχρι πολλά mix & match βραχιόλια, καφτάνια και βερνίκια νυχιών.

 Στο μακιγιάζ: Μη διστάσετε να υιοθετήσετε το χρώμα στο μακιγιάζ των ματιών σας. Θα σας δώσει ένταση στο βλέμμα, πολύ καλοκαιρινή διάθεση και σίγουρα δεν θα περάσετε απαρατήρητη. Μη ξεχνάτε πως στη περίπτωση που έχετε μικρά μάτια καλό θα ήταν να μη χρησιμοποιείτε τα χρώματα περιμετρικά του ματιού γιατί μια τέτοια τεχνική τείνει να τα μικραίνει ακόμα περισσότερο. Προτιμήστε να περιοριστείτε μόνο στο κινητό βλέφαρο και για την κάτω περιοχή του ματιού χρησιμοποιείστε μόνο λευκό μολύβι.

 Στα αξεσουάρ: Μαντήλια, βραχιόλια, σκουλαρίκια και τσάντες σ’αυτά τα χρώματα μπορούν να αναβαθμίσουν αμέσως μια κατά τ’άλλα απλή εμφάνιση. Επενδύστε στα αξεσουάρ και κυρίως στα μαντήλια τα οποία σε συνδυασμό μ’ένα total white look θα σας αναδείξουν επάξια σε βασίλισσα του νησιού.

 γαλάζιοΣτα νύχια: Τολμήστε να βάψετε τα νύχια σας με κάθε απόχρωση του γαλάζιου και του τιρκουάζ. Πολύ έντονο και εντυπωσιακό αλλά ταυτόχρονα παιχνιδιάρικο και κοριτσίστικο.

Η Εύη Τσανάκα είναι αισθητικός, make-up artist και blogger και μπορείτε να μάθετε περισσότερα: εδώ

By | 2016-11-16T06:46:45+00:00 July 2nd, 2016|BLOG, FASHION, TIPS|0 Comments
H τέχνη που υπηρετούμε με αστείρευτα δημιουργικό πάθος, μας έκανε να αισθανόμαστε την ανάγκη πως το κομμωτήριο σήμερα πρέπει να καταρτίζεται από έμπειρους επαγγελματίες, άριστα εκπαιδευμένους για να βιώνετε την κάθε επίσκεψη στα κομμωτήριά μας, σαν μοναδική εμπειρία προσιτής πολυτέλειας. Ορμώμενοι από αυτήν την φιλοσοφία, τα κομμωτήρια ikonomakis, έχουν δημιουργήσει το δικό τους εκπαιδευτικό κέντρο έτσι ώστε να εξασφαλίσουν την ομοιογένεια, τη συνεχή τεχνική και ποιοτική αναβάθμιση των συνεργατών τους. Σας καλωσορίζουμε λοιπόν στην ιστοσελίδα μας και ευχόμαστε να απολαύσετε μαζί μας την προσπάθεια για διαρκή αναβάθμιση της κομμωτικής τέχνης. Καλή απόλαυση!