ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΡ(ESSIE): ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ ΜΕ ΤΙΣ ΠΙΟ ΗΟΤ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ESSIE (PART#2)

ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΡ(ESSIE): ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ ΜΕ ΤΙΣ ΠΙΟ ΗΟΤ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ESSIE (PART#2)

Είναι ακαταμάχητα, super και προσιτά! Είναι τα απόλυτα βερνίκια νυχιών απο την ESSIE με ανεπανάληπτες αποδόσεις και χρώμα που διαρκεί! Έτσι οι #beautyexperts απο τα Ikonomakis κομμωτήρια +VIP αποφάσισαν να σας χαρίσουν μερικές προτάσεις ακόμη για να εμπλουτίσετε τις εναλλακτικές σας! Γιατί ποιος είπε πως τα μανικιούρ με τις αποχρώσεις της ESSIE μπορούν να χωρέσουν σε ένα μόνο άρθρο;!

  1. Dark Temptation

matte-black-glitter-crescent-nails

Είναι το απόλυτα chic μαύρο συνδυασμένο με το αριστοκρατικό χρυσό. Είναι το μανικιούρ ανάποδο γαλλικό όπως συνηθίζουν να το αποκαλούν και μπορείτε και εσείς να το πετύχετε με τις αποχρώσεις Licorice και Summit of Style της αγαπημένης μας ESSIE.

2. Bandanna Style

essie altitude attitude bandana nail art 4

Είναι η μικρογραφία του μοτίβου της κλασικής μπαντάνας αποτυπωμένη στα νύχια σας! Ένα stylish nail art design ικανό να προκαλέσει εντυπώσεις. Η πρωταγωνίστρια απόχρωση του μανικιούρ είναι η Altitude Attitude.

3. Simple Plan

Essie-Waltz-+-Kiko-271-4

Ένα απλό μανικιούρ για όσες θέλουν να κινούνται “εκ του ασφαλούς” ή δεν έχουν διάθεση για funky designs n’ colors. Είναι η απόχρωση Waltz συνδυασμένη με λίγο glitter.

4. Candy Crush

IMG_0033

Μας θυμίζει καραμέλες και ζαχαρωτά και αυτός είναι που αυτό το σχέδιο θα το χαρακτηρίζαμε…delicious! Φυσικά σε αυτό το nail art design πρωταγωνιστικό ρόλο έχει η απόχρωση Fishnet Stockings.

5. Shining Stars

IMG_0701 Αν κάτι μας θυμίζει ”αστερόσκονη” τότε αυτό είναι το συγκεκριμένο σχέδιο. Οι αποχρώσεις  Bobbing for baubles και Summit of Style κάνουν παιχνίδι και δημιουργούν ένα υπέροχο αποτέλεσμα!

Extra Tips:

  • Για καθαρό αποτέλεσμα, πριν ξεκινήσετε οποιαδήποτε διαδικασία, εφαρμόστε στα νύχια σας το προιόν Apricot Cuticle Oil -Soften and Nourish και αφού μαλακώσουν τα επωνύχια, αφαιρέστε τις ενοχλητικές παρανυχίδες με ένα κοφτάκι επωνυχίου.
  • Για υγιή και λαμπερά νύχια χρησιμοποιήστε το First Base Coat που παράλληλα ενισχύει τη διάρκεια του βερνικιού.
  • Για νύχια που ακτινοβολούν, εφαρμόστε αμέσως μετά το βερνίκι, το προιόν Good To Go – Top Coat and Finition απο την ESSIE, που χαρίζει εκτυφλωτική λάμψη αναδεικνύοντας το μανικιούρ.

Βρείτε ΕΔΩ τα προιόντα της ESSIE αλλά και ακόμη περισσότερα!

 

By | 2016-01-26T23:50:31+00:00 January 27th, 2016|BLOG, NAILS, TIPS|0 Comments
H τέχνη που υπηρετούμε με αστείρευτα δημιουργικό πάθος, μας έκανε να αισθανόμαστε την ανάγκη πως το κομμωτήριο σήμερα πρέπει να καταρτίζεται από έμπειρους επαγγελματίες, άριστα εκπαιδευμένους για να βιώνετε την κάθε επίσκεψη στα κομμωτήριά μας, σαν μοναδική εμπειρία προσιτής πολυτέλειας. Ορμώμενοι από αυτήν την φιλοσοφία, τα κομμωτήρια ikonomakis, έχουν δημιουργήσει το δικό τους εκπαιδευτικό κέντρο έτσι ώστε να εξασφαλίσουν την ομοιογένεια, τη συνεχή τεχνική και ποιοτική αναβάθμιση των συνεργατών τους. Σας καλωσορίζουμε λοιπόν στην ιστοσελίδα μας και ευχόμαστε να απολαύσετε μαζί μας την προσπάθεια για διαρκή αναβάθμιση της κομμωτικής τέχνης. Καλή απόλαυση!