ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΡ(ESSIE) : ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ ΜΕ ΤΙΣ ΠΙΟ HOT ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ESSIE

ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΡ(ESSIE) : ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ ΜΕ ΤΙΣ ΠΙΟ HOT ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ESSIE

Είναι πολύ σημαντικό η κάθε γυναίκα να εκφράζει την θηλυκότητα που υπάρχει μέσα της, γεγονός που επιτυγχάνεται τόσο με την φροντίδα της εξωτερικής μας εμφάνισης ως προς το ντύσιμο, όσο και με την περιποίηση των άκρων και των μαλλιών μας. Τίποτα δεν είναι πιο θηλυκό απο ένα περιποιημένο μανικιούρ, το οποίο θα συνοδεύει και θα ολοκληρώνει το look μας. Γιατί…οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά! Έτσι, οι #beautyexperts των Ikonomakis κομμωτήρια+VIP προτείνουν τα πιο hot μανικιούρ με τα βερνίκια της Essie να κλέβουν την παράσταση!

  1. Midnight Cami

manucure-winter-nailart-snow-2015

Είναι το μπλε της νύχτας και είναι πολύ stylish! Ετοιμαστείτε να κλέψετε εντυπώσεις επιλέγοντας αυτό το μανικιούρ. Oι αποχρώσεις είναι οι Midnight Cami και Virgin Snow. Μπορείτε και εσείς να τις βρείτε στο e-shop των Ikonomakis κομμωτήρια+VIP.

2. Frock n’ Roll

ce53f46117f287bbe388f2b54cb822bc

Είναι η απόχρωση Frock n’ Roll και αναντίρρητα θα κλέψει την παράσταση! Ιδανική επιλογή για ένα rock look, υπόσχεται glamorous εμφανίσεις!

3. Stylenomics

LK1098-detail

Ένα classy nail art design σε μια άκρως χειμωνιάτικη απόχρωση!   Και όλα αυτά απο τις  Stylenomics και Leggy Legend της ESSIE. Ακαταμάχητος συνδυασμός με χρυσά αξεσουάρ.

4. In The Lobby

541d2af51e0bf8ffa56d7665d6cada02

Ακαταμάχητο plum και αριστοκρατικό χρυσό, έτοιμα να σας χαρίσουν τις πιο stylish εμφανίσεις! Οι αποχρώσεις που πρωταγωνιστούν σε αυτό το μανικιούρ είναι οι In The Lobby και Leggy Legend.

Βρείτε ΕΔΩ τις ακαταμάχητες αποχρώσεις της ESSIE!

By | 2016-01-14T12:24:28+00:00 January 14th, 2016|BLOG, NAILS, TIPS|0 Comments
H τέχνη που υπηρετούμε με αστείρευτα δημιουργικό πάθος, μας έκανε να αισθανόμαστε την ανάγκη πως το κομμωτήριο σήμερα πρέπει να καταρτίζεται από έμπειρους επαγγελματίες, άριστα εκπαιδευμένους για να βιώνετε την κάθε επίσκεψη στα κομμωτήριά μας, σαν μοναδική εμπειρία προσιτής πολυτέλειας. Ορμώμενοι από αυτήν την φιλοσοφία, τα κομμωτήρια ikonomakis, έχουν δημιουργήσει το δικό τους εκπαιδευτικό κέντρο έτσι ώστε να εξασφαλίσουν την ομοιογένεια, τη συνεχή τεχνική και ποιοτική αναβάθμιση των συνεργατών τους. Σας καλωσορίζουμε λοιπόν στην ιστοσελίδα μας και ευχόμαστε να απολαύσετε μαζί μας την προσπάθεια για διαρκή αναβάθμιση της κομμωτικής τέχνης. Καλή απόλαυση!