Θοδωρής Οικονομάκης

Θοδωρής Οικονομάκης 2016-11-13T16:35:54+00:00

τηεοδορε 600

Σχετικά με εμένα

Πολλές φορές αισθάνομαι σαν να γεννήθηκα πριν… λίγα χρόνια και κατευθείαν έγινα κομμωτής, καθώς απο το 1993 ασχολούμαι επαγγελματικά με το μεγάλο μου πάθος, την κομμωτική τέχνη. Έτσι, από πολύ νωρίς ξεκίνησα να επισκέπτομαι σχολές και τις μεγαλύτερες ακαδημίες του εξωτερικού με σκοπό να εμπλουτίσω τις γνώσεις μου, να εκπαιδευτώ κοντά στους σημαντικότερους επαγγελματίες, να ενστερνιστώ νέες φιλοσοφίες και να μάθω όλες τις νέες τεχνικές και εφαρμογές, εναρμονισμένες στις τάσεις και τη μόδα της εκάστοτε εποχής.

Ένα ταξίδι σταθμός για τη ζωή και την καριέρα μου ήταν αυτό στη Νέα Υόρκη, όπου παρέμεινα για ένα διάστημα και εργάστηκα εκεί ώστε να εντρυφήσω στην πράξη στον τρόπο λειτουργίας, την ποιοτική τεχνική, τη φιλοσοφία αλλά και τον τρόπο αντιμετώπισης και διαχείρισης με απόλυτη έμφαση στην μοναδικότητα και την πολυτέλεια.

Πιστεύω πάντα ότι με την κάθε μας coup αλλάζουμε την προσωπικότητα μας και προβάλλουμε τον χαρακτήρα, τον δυναμισμό μας, την αυτοπεποίθησή μας, γι΄ αυτό και κάθε αλλαγή πρέπει να αποτελεί προϊόν σκέψης και μελέτης! Οι προσωπικές σας επιθυμίες, τα μοναδικά χαρακτηριστικά του προσώπου σας, σε συνδυασμό με τις ζώνες του προσώπου σας, είναι οι βασικότεροι παράγοντες που διαμορφώνουν την ιδανική σας εικόνα!