OLAPLEX Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΠΑΝΕ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ

OLAPLEX Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΠΑΝΕ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ

#OLAPLEX #IKONOMAKIS

Είναι πραγματικά ένα επαναστατικό προιόν για την βιομηχανία της παγκόσμιας κομμωτικής αλλά και της μόδας
Πάρα πολλές γυναίκες με ρωτούν που μπορούν να το προμηθευτούν , βασικά το Olaplex είναι μια υπηρεσία κομμωτήριου την οποία δεν έχετε την δυνατότητα να βρείτε στην αγορά

Είναι μια μοναδική υπηρεσία μια παγκόσμια καινοτομία οπού θα αλλάξει τα δεδομένα στις υπηρεσίες κομμωτήριου το χρησιμοποιούμε στην βαφή σας , στο ντεκαπάζ άλλα και ως καινοτόμο θεραπεία για τα μαλλιά .

3-bottle-triangle-w-app

 

Το Olaplex δουλεύει στα βασικά επίπεδα χημείας και το μόνο πράγμα που κάνει και το κάνει εξαιρετικά καλά είναι ότι συνδέει τους σπασμένους δεσμούς. Αυτή είναι πραγματικά η πρώτη φορά που μπορούμε να διορθώσουμε τα μαλλιά σε αντίθεση με ένα βαθύ condıtıonıng που λειτουργεί τελείως επιφανειακά στην τρίχα .

 

Πως λειτουργεί το χρώμα στα μαλλιά μας

Κάθε φορά που θέλετε να αλλάξετε τη χημική δομή των μαλλιών είτε αυτό είναι χρώμα είτε μόνιμη υφή (περμανάντ / φόρμα ) πρέπει να σπάσετε τους δεσμούς. Έτσι για παράδειγμα το ξάνοιγμα (bleach/ντεκαπάζ), για να ανοίξει ένα φυσικό ή βαμμένο μαλλί θα πρέπει να σπάσει όλους τους δεσμούς της τρίχας , όταν ξεπλύνουμέ το ξάνοιγμα μόνο ένα ποσοστό από αυτούς τους δεσμούς επανέρχονται για να δημιουργήσουν ένα ζευγάρι αυτό είναι ένα υγιές ζευγάρι αυτό είναι που δίνει στα μαλλιά σας δύναμη και δομή. Τώρα το άλλο ποσοστό αυτών των δεσμών δεν βρίσκει ένα ζευγάρι και υπάρχουν στα μαλλιά σαν μονοί δεσμοί, όσο περισσότερους μονούς δεσμούς έχουμε τόσο περισσότερο τα μαλλιά γίνονται αδύναμα, στεγνά και τελικά σπάνε. Έτσι αν κάνουμε ένα ξάνοιγμα και επικαλύψουμε το ξάνοιγμα με άλλο ξάνοιγμα σπαμε περισσότερους δεσμούς στα μαλλιά. Αυτός ο πελάτης πάει σπίτι και βάζει και σίδερο στα μαλλιά του δηλαδή θερμικό stylıng γύρω στους 160-230 βαθμούς και σπάει ακόμα περισσότερους δεσμούς στα μαλλιά.

 

Έτσι αυτό που κάνει το Olaplex χρησιμοποιώντας το σαν θεραπεία και/ή στο χρώμα, στο άνοιγμα ή στις υπηρεσίες σας, δουλεύει στο εσωτερικό στέλεχος των μαλλιών βρίσκει τους μονούς δεσμούς και τους ενώνει μεταξύ τους δημιουργώντας ένα ζευγάρι έτσι όσα περισσότερα ζευγάρια έχετε στα μαλλιά τόσο περισσότερες υπηρεσίες μπορείτε να κάνετε, όσο πιο υγιή είναι τα μαλλιά τόσο πιο δυνατά είναι, για αυτό το Olaplex σου δίνει τη δυνατότητα να δεις τα μαλλιά ανοιχτά σε χρώμα από ότι τα έχεις δει πριν και σου επιτρέπει να κάνεις υπηρεσίες που δεν μπορούσες πριν  όπως επαναληπτικά ντεκαπ άζ .

olaplex-product-photo

 

Οι 3 χρήσεις του OLAPLEX

 

1) Ως προ-θεραπεία :

Το OLAPLEX είναι ιδανικό να χρησιμοποιηθεί ως προθεραπεια  πριν απο οποιαδήποτε τεχνική εργασία και οχι μόνο  , δηλαδή δεν καταργεί την αναδόμηση την ενυδάτωση η το κλείδωμα χρώματος που κάνατε μέχρι εχθές στα μαλλιά σας , άλλα προετοιμάζει τα μαλλιά σας για να δεχθούν τα παραπάνω συστατικά . Μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε άφοβα σε παιδιά – άνδρες και γυναίκες με φυσικά μαλλιά άλλα και βαμμένα διότι δεν περιέχει Parabens ειναι Solfeid & formaldeyd free .

Αποτελέσματα προθεραπείας OLAPLEX :
Αυτό που παρατηρούν οι πελάτες μας είναι οτι τα μαλλιά τους έχουν μεγαλύτερο πάχος ( σώμα ) και όγκο το χτένισμα έχει μεγαλύτερη διάρκεια . Τα άτονα μαλλιά αποκτούν νεύρο και τα αραιά μαλλιά δείχνουν πιο πυκνά   !!! Πλέον οι άκρες σας σταματούν να σπάνε και γίνονται breakage free με την δύναμη του OLAPLEX

Ενδείκνυται για γυναίκες που θέλουν να μακρύνουν γρήγορα τα μαλλιά τους σε συνδυασμό με τεχνικής καθαρίσματος ψαλίδας μας δίνει την δυνατότητα να δούμε γρήγορα αποτελέσματα εξασφαλίζοντας ότι το μήκος που παράγει η ριζά μας θα παραμένει στις άκρες από την στιγμή που τα μαλλιά μας δεν θα σπάνε .

Ενδείκνυται για άνδρες που θέλουν να αυξήσουν άμεσα την διάμετρο της τρίχας και έχει ως αποτέλεσμα τα μαλλιά μας να δείχνουν άμεσα πιο πυκνά , με επαναληπτικές επισκέψεις το αποτέλεσμα ενισχύεται ανάλογα με την κρίση του Hair Expert που θα σας αναλάβει .

Ενδείκνυται για παιδιά που δυσκολεύονται να ξεμπερδέψουν τα μαλλιά του ή πονάνε κατά την διαδικασία και έχουν υφή baby όπου θα δώσει σώμα και όγκο στην τρίχα και θα αυξήσει άμεσα την διάμετρο της τρίχας .

Κόστος : 30 euro ανά εφαρμογή

2) Ως πρόσθετο στην βαφή :

Αποκτήστε  μεγαλύτερη διάρκεια στο χρώμα και ουσιαστική ενδυνάμωση στην τρίχα – breakage free : Αφού έχουμε κάνει την προθεραπεία μπορούμε να επιλέξουμε να κάνουμε μια αναβάθμιση της υπηρεσίας της βαφής μας με την πρόσθεση του OLAPLEX μέσα σε αυτήν , έτσι επιτυγχάνουμε μεγαλύτερη διάρκεια στο χρώμα και φροντίζουμε να επανασυνδέσουμε τους σπασμένους δεσμούς της τρίχας και χαρίζουμε στα μαλλιά μας λάμψη & αντοχή στο τράβηγμα από μηχανική (σεσουάρ-βούρτσα) & θερμική τριβή  ( πρέσα-σίδερο ) .

 

Κόστος : +15 euro στην υπηρεσία της βαφήςmalli;vn

3) Ως πρόσθετο στο Ντεκαπάζ :

Πλέον οι γυναίκες που θέλουν να ανοίξουν περισσότερο τα μαλλιά τους ασχέτως απόχρωσης ή να γίνουν κατάξανθες με σύμμαχο το OLAPLEX άλλα και τους Hair Experts μπορούν να το επιτύχουν . Προσθέτοντας το OLAPLEX στο ντεκαπάζ σας εξασφαλίζετε οτι τα μαλλιά σας θα έχουν την αντοχή και την δύναμη ώστε να μπορέσουμε να εξωθήσουμε τις δυνατότητές του χρώματος , κατά συνέπεια μπορούμε να έχουμε μια πολύ μεγαλύτερη ασφάλεια και να πετύχουμε πιο ανοιχτά ξανθά . Ο Hair Expert που θα σας αναλάβει , θα σας πει ανάλογα με την κατάσταση των μαλλιών σας πόσες προθεραπείες χρειάζονται και πόσες εφαρμογές με ντεκαπάζ , για να μπορέσετε να αποκτήσετε το απόλυτο ξανθό ασχέτως το πόσο λεπτά είναι τα μαλλιά σας ή σε τι κατάσταση βρίσκονται . Ο Hair Expert ξέρει να διαγνώσει και να εξασφαλίσει την απόλυτη υγεία και το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για εσάς .

Κόστος : 30 euro ανά εφαρμογή

Το OLAPLEX είναι μια παγκόσμια καινοτομία την οποία εφηύραν με αγάπη στην California για τα μαλλιά σας . Αυτή την στιγμή πάνω από 100.000 κομμωτήρια μόνο στην Αμερική χρησιμοποιούν OLAPLEX και καταφέρνουν να δημιουργήσουν εξαιρετικά αποτελέσματα με αυτό το επαναστατικό προιόν . Εμείς στα ikonomakis κομμωτήρια + VIP είμαστε οι πρώτοι που χρησιμοποιήσαμε το OLAPLEX στην Ελλάδα , μας το εμπιστεύθηκε η εισαγωγική εταιρεία ως Hair Experts , να το δοκιμάσουμε και να διαδώσουμε την καινοτομία που θα αλλάξει τα παγκόσμια στανταρτς στην βιομηχανία της κομμωτικής. Μέσα σε μόλις 1 μήνα διαδώσαμε δημιουργήσαμε με την τεχνογνωσία μας άπειρους fans  επαγγελματίες άλλα και επώνυμους και μη πελάτες μας οπού κατάλαβαν οτι το Olaplex στα χέρια των ειδικών μπορεί να κάνει θαύματα ! Ως OLAPLEX EXPERTS σας περιμένουμε για να σας μυήσουμε στον κόσμο της καινοτομίας  , να δημιουργήσουμε για εσάς δυνατά & πυκνά μαλλιά χωρίς σπασίματα και να σας δείξουμε οτι τα πάντα είναι δυνατά εαν αγαπάτε τα μαλλιά σας όσο εμείς ! Artistic Director : Θοδωρής Οικονομάκης

Κλείσε το ραντεβού σου εδώ και απόκτησε 20% έκπτωση στην 1η σου επίσκεψη για να γνωρίσεις το olaplex

Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείς να καλέσεις στο τηλ: 210 60 90 712  

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ ΕΔΩ

 

By | 2017-09-18T23:53:14+00:00 July 2nd, 2015|OLAPLEX, ΤΑΣΕΙΣ|0 Comments
H τέχνη που υπηρετούμε με αστείρευτα δημιουργικό πάθος, μας έκανε να αισθανόμαστε την ανάγκη πως το κομμωτήριο σήμερα πρέπει να καταρτίζεται από έμπειρους επαγγελματίες, άριστα εκπαιδευμένους για να βιώνετε την κάθε επίσκεψη στα κομμωτήριά μας, σαν μοναδική εμπειρία προσιτής πολυτέλειας. Ορμώμενοι από αυτήν την φιλοσοφία, τα κομμωτήρια ikonomakis, έχουν δημιουργήσει το δικό τους εκπαιδευτικό κέντρο έτσι ώστε να εξασφαλίσουν την ομοιογένεια, τη συνεχή τεχνική και ποιοτική αναβάθμιση των συνεργατών τους. Σας καλωσορίζουμε λοιπόν στην ιστοσελίδα μας και ευχόμαστε να απολαύσετε μαζί μας την προσπάθεια για διαρκή αναβάθμιση της κομμωτικής τέχνης. Καλή απόλαυση!