HAIR THROW BACK ΣΤΟ 1920!!

HAIR THROW BACK ΣΤΟ 1920!!

Πριν το 1920 οι απόψεις περί γυναικείων χτενισμάτων ήταν αρκετά απλές.Τα μακριά μαλλιά θεωρούνται σέξι και σύμβολο της θηλυκότητας ενώ τα κοντά όχι. Ωστόσο ,το 1920 ήταν η χρονιά που πλήθος γυναικών υπέκυψαν στη γοητεία των κοντών μαλλιών αναδεικνύοντας το λαιμό,τις γωνίες και γενικότερα το πρόσωπο ή μάλλον αυτή ήταν κατά βάση η κύρια ιδεολογία της ‘νέας γυναίκας’ εκείνη την εποχή.

Για τα τυπικά,  κανείς δεν ήξερε τότε πως το μόνο που χρειαζόταν ήταν η απόφαση της  περσόνας Mary Castle στο κόψιμο των μαλλιών της που στην ουσία έφερε και την επανάσταση στον τρόπο που -μέχρι τότε- αντιμετώπιζαν τα κοντά μαλλιά.

Από την ταινία “Ο υπέροχος Gatsby”  με τον αγαπημένο L. Di Caprio μέχρι το “Μidnight in Paris” με τη γλυκιά Marion Cotillard, τα περίτεχνα και επιμελημένα 1920 hairstyles ενέπνευσαν ποικίλους παραγωγούς και σκηνοθέτες σύγχρονων ταινιών με στόχο τη δημιουργία εποχιακών έργων και άλλαξαν τη μονομερή σκοπιά των γυναικών οικειοποιώντας ακόμη περισσότερο τα κοντά χτενίσματα.

Θαυμάστε και εσείς εντυπωσιακά χτενίσματα από το 1920 και γοητευτείτε στο δικό μας ταξίδι στο χρόνο μέσα από τη gallery των #hairexperts των Ιkonomakis Κομμωτήρια+Vip.Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ζεστάνετε το retro mood αναζητώντας το δικό σας special χτένισμα!

( +1 extra tip : Επιθυμείτε και εσείς ένα 20’s χτένισμα και εκθαμβωτικές μπούκλες εποχιακών μεγαλείων;Εμπιστευτείτε και ανακαλύψτε τα ιδανικά styling tools και προϊόντα styling που παρέχει σε προνομιακές τιμές το e shop των Ιkonomakis Κομμωτήρια+Vip!Αποκτήστε τα όλα εδώ !)

By | 2016-02-01T13:34:14+00:00 January 31st, 2016|BLOG, HAIR, TIPS|0 Comments
H τέχνη που υπηρετούμε με αστείρευτα δημιουργικό πάθος, μας έκανε να αισθανόμαστε την ανάγκη πως το κομμωτήριο σήμερα πρέπει να καταρτίζεται από έμπειρους επαγγελματίες, άριστα εκπαιδευμένους για να βιώνετε την κάθε επίσκεψη στα κομμωτήριά μας, σαν μοναδική εμπειρία προσιτής πολυτέλειας. Ορμώμενοι από αυτήν την φιλοσοφία, τα κομμωτήρια ikonomakis, έχουν δημιουργήσει το δικό τους εκπαιδευτικό κέντρο έτσι ώστε να εξασφαλίσουν την ομοιογένεια, τη συνεχή τεχνική και ποιοτική αναβάθμιση των συνεργατών τους. Σας καλωσορίζουμε λοιπόν στην ιστοσελίδα μας και ευχόμαστε να απολαύσετε μαζί μας την προσπάθεια για διαρκή αναβάθμιση της κομμωτικής τέχνης. Καλή απόλαυση!