Hair Coach η Έξυπνη βούρτσα από την Kerastase

Hair Coach η Έξυπνη βούρτσα από την Kerastase

 

 

Αυτό το νέο σε επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά… και σου θυμίζει τον λόγο που είμαστε οι αγαπημένοι σου #HairExperts Hair Coach από την Kerastase ! Φαντάσου εσύ που πραγματικά θεωρείς τα μαλλιά σου σημαντικά, που πιστεύεις ότι η πολυτέλεια και η τεχνολογία είναι σύμμαχοι σου για να έχεις την πιο όμορφη εικόνα! Τότε αυτό το status είναι που θα αλλάξει την σχέση που είχες μέχρι εχθές με τα μαλλιά σου.

hair coach kerastase ikonomakis

hair coach kerastase ikonomakis

Σκέψου να μπορούσε να ‘’ακούσεις’’ τις ανάγκες των μαλλιών σου να μπορείς να αισθάνεσαι εάν επιβαρύνονται από το βούρτσισμά – την μηχανική τριβή και να μπορούν να σου ‘’πούν’’ ποια είναι τα πραγματικά επίπεδα υγρασίας τους! Σκέψου να υπάρχει ένα μαγικό εργαλείο το οποίο θα βουρτσίζει με αγάπη τα μαλλιά σου άλλα θα σου μαρτυρά σε ένα app τα πάντα σε σχέση με τις ανάγκες τους … υπερήφανα λοιπόν σου ανακοινώνουμε ότι μέσα στο 2017 το απόλυτο caring gadget θα είναι διαθέσιμο και στην Ελλάδα από την αγαπημένη σου #Kerastase #Kerastase_Greece και το #ikonomakis που πάντα φροντίζει για να μαθαίνεις πρώτη τα global hair trends.

H Kérastase, η κορυφαία luxury μάρκα στην επαγγελματική περιποίηση μαλλιών σε συνεργασία με την εταιρία Withings ανακοινώνουν την δημιουργία της Kérastase Hair Coach, την παγκοσμίως πρώτη έξυπνη βούρτσα μαλλιών.

 

Σύμφωνα με τους επιστήμονες των εργαστηρίων της L’Oréal, το βούρτσισμα των μαλλιών έχει αποδειχθεί πως μπορεί να προκαλέσει φθορά στα μαλλιά, σπάσιμο και κατεστραμμένες άκρες.

Η έξυπνη βούρτσα της  Kérastase χρησιμοποιεί πολλαπλούς αισθητήρες που αναγνωρίζουν την ποιότητα των μαλλιών κάθε γυναίκας περιορίζοντας το ρίσκο ευαισθητοποίησής τους. Η έξυπνη βούρτσα Kérastase συνδέεται με το κινητό σας για να σας παρέχει πληροφορίες για τα μαλλιά σας και το πως τα βουρτσίζετε. Η βούρτσα ενσωματώνει ένα μικρόφωνο που «ακούει» τους ήχους των μαλλιών σας έτσι ώστε να παρέχει πληροφορίες για το πόσο ξηρά, ταλαιπωρημένα ή φριζαρισμένα είναι τα μαλλιά σας. Παράλληλα, υπάρχουν διαφορετικοί ακόμα αισθητήρες που μετρούν την πίεση που ασκείτε στα μαλλιά σας και το τριχωτό σας και δονείται αν βουρτσίζετε πολύ δυνατά. Ταυτόχρονα μετριέται και ο αριθμός των κινήσεων σε κάθε βούρτσισμα. Υπάρχουν ακόμη αισθητήρες που μετρούν την υγρασία στα μαλλιά σας.

 

Όλες αυτές οι πληροφορίες συλλέγονται και παρουσιάζονται σε ειδικό application  για το κινητό που ταυτόχρονα παίρνει πληροφορίες για την θερμοκρασία του περιβάλλοντος, την UV ακτινοβολία, την υγρασία, τον άνεμο κ.τ.λ. από τα δελτία καιρού και σας παρέχει μια συνολική αξιολόγηση για την ποιότητα των μαλλιών σας. Το application προτείνει τρόπους για να βελτιώσετε το βούρτσισμά σας, προσωποποιημένες συμβουλές και τα κατάλληλα προϊόντα Kérastase που ταιριάζουν στις ανάγκες των μαλλιών σας.

 

«H τεχνολογία της έξυπνης βούρτσας  Kérastase Hair Coach  μετατρέπει την καθημερινή ρουτίνα βουρτσίσματος σε μια ειδική περιποίηση των μαλλιών και της επιδερμίδας του τριχωτού», δηλώνει ο Guive Balooch, Global Vice President  L’Oréal Research and Innovation Technology.

 

Η υψηλή ποιότητα και το κορυφαίο design της συσκευής είναι εξαιρετικά αποτελεσματική για όλους τους τύπους μαλλιών και μεταμορφώνει το καθημερινό βούρτσισμα σε μια απολαυστική εμπειρία συλλογής πληροφοριών για τα χαρακτηριστικά των μαλλιών κάθε γυναίκας.

 

Στην τιμή των 200 δολαρίων (η τιμή για την Ελλάδα δεν έχει καθοριστεί ακόμα), η έξυπνη βούρτσα μαλλιών Hair Coach της Kérastase θα είναι διαθέσιμη στα καλύτερα κομμωτήρια Kérastase στα μέσα του 2017.
«Η Kérastase είναι, για περισσότερο από 50 χρόνια, είναι το πρωτοπόρο Luxury Brand στην περιποίηση μαλλιών και σταθερά στην αιχμή της επιστημονικής έρευνας», δηλώνει ο  Vincent Nida, Γενικός Διευθυντής της Kérastase. «Οι πελάτες μας αντιλαμβάνονται τα μαλλιά τους ως την απόλυτη έκφραση της προσωπικότητας τους και αναζητούν συνεχώς τις πλέον εξελιγμένες τεχνολογίες που μεταμορφώνουν τα μαλλιά τους. Με το Hair Coach, η Kérastase χαρίζει σε κάθε γυναίκα μια απόλυτα προσωποποιημένη εμπειρία.

 

Εάν ενθουσιάστηκες όσο εγώ κάνε tag την φίλη σου ή share το post και μοιράσου την έλευση της Kerastase Hair Coach …. to be continued

By | 2017-01-06T13:15:02+00:00 January 6th, 2017|BLOG, ΤΑΣΕΙΣ|0 Comments
H τέχνη που υπηρετούμε με αστείρευτα δημιουργικό πάθος, μας έκανε να αισθανόμαστε την ανάγκη πως το κομμωτήριο σήμερα πρέπει να καταρτίζεται από έμπειρους επαγγελματίες, άριστα εκπαιδευμένους για να βιώνετε την κάθε επίσκεψη στα κομμωτήριά μας, σαν μοναδική εμπειρία προσιτής πολυτέλειας. Ορμώμενοι από αυτήν την φιλοσοφία, τα κομμωτήρια ikonomakis, έχουν δημιουργήσει το δικό τους εκπαιδευτικό κέντρο έτσι ώστε να εξασφαλίσουν την ομοιογένεια, τη συνεχή τεχνική και ποιοτική αναβάθμιση των συνεργατών τους. Σας καλωσορίζουμε λοιπόν στην ιστοσελίδα μας και ευχόμαστε να απολαύσετε μαζί μας την προσπάθεια για διαρκή αναβάθμιση της κομμωτικής τέχνης. Καλή απόλαυση!